Defalarca sudan sebeplerle ilişkiyi bitirip geri dönmüş biri. Şehirler farklı. Tekrar dönüşünde bu sefer söz veriyorum her şey farklı olacak dedi. Ben de ona yardımcı olayım diye mesafe sorunu çözülsün diye onun şehrine evinin yakınlarına yerleştim. Ciddiyete gidilirken nişana 1 gün kala ilişkiyi bitirdi. Sebep şu ki ailesi takı almamıştı. Ben de bendeki altin kolyeyi vereyim nişanda takın aileme mahcup olmak istemiyorum dedim diye kaldıramam yapamam. Bu aileme saygısızlıktır. Ailemi aptal yerine koydurtmam dedi. O an itibari ile bütün organizasyonları iptal etti. Ailene de kendin söyle altin alacak damat bulun dedi. Benden bu zamana kadar bana aldığı hediyeleri istedi. Bana yedirdigi icirdiginin parasını istedi. Hâlâ geri adım atmadı. Oysa ki benim derdim altin değil sadece onu ailem karşısında yuceltmekti. Ailesi de boyle bir kızı istemiyoruz demis. Oturup aldıkları takım elbise falan isteme nişan masraflarını çıkardılar. Onlarin parasını istediler. Koca şehirde beni yariyolda bıraktı. Kimim kimsem yok. Cok zor durumdayım. Ben mi kendimi yanlış ifade ettim bilmiyorum. Bu kişi neden bu sekilde davranıyor neden çözüme gitmiyor surekli pat diye ilişkiyi bitiriyor anlamiyorum. Sizce?
Güncellemeler
+1 yıl
Sunu da belirteyim. Ailesi de beni engelledi. Haksiz buldu. Bu sebepten kendimi sorguluyorum. Saygisizlik mi yaptım ya da bendeki hata nedir diye
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer