Kıskançlık krizini nasıl kontrol altına alabiliriz?Benim en zayıf olduğum nokta hatta bu, herşeyi dışımda yaşamayı seven biri olduğum için içime atamıyorum. Biraz tavsiye verirseniz iyi olur karşı taraf için sjdjsj #kanya
Kıskançlık krizlerini kontrol altına almanın bir yolu var mı?
aldatılacağını düşünüyorsan eğer, aldatmak kişinin kendisinin yaptığı bir hatadır. seninle bir ilgisi yok. bunu duyduğunda ilişkini bitirebilirsin o kadar. kıskançlık yapmanın da bir manası yok açıkçası. karşındaki kişi eğer bir şeyler yapmak istiyorsa emin ol mutlaka yapar. sen onu eve kapatıp üstüne kapıyı kilitlesen camdan yapar... yapmak isteyen yapar engel olamazsın. ayrıca iyi vakit geçiriyorsun ve seviyorsun diye duygularına bu kadar dahil etme. onun yaptıkları senin hissettiklerini etkilemesin
Bunu kontrol almanın büyük kolaylığı bana göre görmezden gelmek. Karşılıklı güven olduktan sonra bunun bir önemi kalmıyor. Türk kadınları gerçekten çok fazla kıskanç. Bazen insana dünyayı dar edebiliyorlar.
Kıskançlık krizinizi sevgilinizin gözleri önüne sermeden önce mutlaka ikinci bir fikir edinin; bu en yakın arkadaşınız olabilir. Sizin göremediğiniz ayrıntıları fark eder ve tarafsız davranmanıza yardımcı olur.
Karşındakine güveniyorsan zaten kıskanmazsın, güvenmiyorsan kıskanırsın. Kıskançlığın altında biraz da terk edilme korkusu veya düşüncesi yatar. Kısacası güvenmediğin biriyle birlikte olma.
Kesinlikle birde dedigin gibi tamam kiskandim ama hadi icime atayım da belli etmeyeyim diyemiyorum çatlıyorum. Illaki belli edicem belli edincede bu sefer erkek milleti sevmiyor kiskanilmayi