Güzelim ve kariyerim de var. Beyefendi bir kez bile görmeye gelmedi. Altında arabası var. Gelse gelemez mi? Aile durumu da iyi gitmiş yazlıkta tatil yapıyor sinirlerimi bozuyor. Ne yapmalıyım? İçimden konuşmak gelmiyor konuşmayı çok azalttım.3.5 ay oldu. Erkek adam değil mi ben mi düşüneceğim bunları. Beni görmeye 4 ayda bir gelen biriyle neden sevgili olayım ki? Haklı değil miyim ya çok isteyen adam atlar gelir. Yazın izmire arkadaşının yanına geldiğinde beni de görmek istermiş. Ulan ben özel bir insanım. Bana özel gelmiyorsan ne anlamı var? Daha bir kez bile buluşmadan kalkmış bana sevgili olmak istediğini söyledi. Reddettim kibarca. Bana emek vermeyen adamla neden olayım?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
çok net değmez ben hayatıma biri girince 10 saat uzakta olsa bir gitsem 10 dakika görsem diye düşünüyorum bir de böyle tipler var bu ne ya
Dimi bir erkek isterse olmazı bile oldurur. Hani gelinmeyecek bir kız da değilim. Kendimi övmek için söylemiyorum ama benim için değerdi sanki... boş boş mesaj anca içimden bir şey gelmiyor yazasım da yok... bir çöp bile beklemiyorum ondan ama böyle aylar olup şu an boş olduğu halde görmeye bile gelmemesi garip... arkadaşına geldiği zaman ben müsait olursam benimle görüşmek istermiş. Özensizliğe bakar mısın
ben bu durumdan şunu anlarım sana net değer vermemiş verniyor belki başlarda farklı davrandı ama durum farklı ki bende ankarada yaşıyorum ve İzmir yakın yani insan değer verdiği için her halükarda gelirdi 3.5 ay diyorsun
böyle insanlara harcadığın emek ve zamana hatta düşünmene bile gerek yok saçma bir egoya girmiş belli ki değerini bilen isteyen sana koşarak gelir
Hadi o zaman çalışıyor ediyor kış ayı o bu derken... üstelik babası da izmire geliyor iş seyahati için. Özenli olan ve cidden önemseyen adam böyle yapmaz. Sinir oluyorum. Mesajla emek mi olur. Bu emek vermek değil. Ailesinin ona ihtiyacı olunca koşturup oraya buraya götürmesini biliyor.
ya güzel bir söz vardır her insan her şeyi yapabilir ama gerçekten isterse, isterse hiç bir bahane engel olamaz belli istememiş, çok takılıp zihnini böyle biri için meşgul edip kendini hiç üzmeye gerek yok
Haklısın kesinlikle
benzer olayın tam tersini ben yaşamıştım izmirde yaşıyordu artık baya zaman geçmişti ve ben gelip görmek istiyordum ama bahaneler bahaneler istemeyen insana bu kadar değer vermemek gerekiyor
Buda daha gelip görmeden artık ciddiyet koyalım buna diyo. Saçmalığa bakar mısın? Neden seni bir kez bile görmeden ben seninle sevgili olayım? Haklı değil miyim
Herkes ayrı bir bahanenin derdinde gerçekten insanları anlamak zor..
ya yüzyüze yanyana vakit geçirmek çok daha özel ve değerliyken bu saçma erteleme nedir e sevgili oluncada gelmez bu diye düşünür insan ve boşver der yani baksana şuna
cidden insanları anlamak zor ben çok iyi hatırlıyorum ya manisaya gittim çok kısıtlı zamanım var ve dedim ki izmire geliyim 10 dakika göriyim seni yine yok sonra dedim yok ya olmaz bundan
Gerçekten sinir bozucu. Olmayan şeyi oldurmayacaksın işte. Sallamıyorum artık bende açıkçası. Gidip 55.000 takipçili ınstagirlleri takip etsin. Fıstık gibi kızım hiç kusura bakmasın. Şans mı yok nedir anlamıyorum hani. Millete yağarken bana damlamıyor.
Aynı şeyi yaşamışız.
o tarz zaten kişileri takip edenlerden bir halt olmuyor ya doğruya doğru ve şans olayı cidden ki genelde çoğu güzel kız şanssız oluyor sanırım ya hadi ben şans zaaten yok onu anladım ama bilemiyorum hayat fazla garip bazen güzel anları hayal etmekle kalıyoruz
ne oluyor verdiğin emeğe zamana yazık diyorsun ben bir de şiirler yazmıştım değmedi gitti yani umarım güzel tesadüfler olur
Zaten dün gördüm öyle onu bunu takip eden biri değil ama bir kız takip etmiş 55.000 takipçili? Amaç ne yani şimdi ne gereksiz ve aptalca bir şey çok sinir oldum görümce.
ya muhtemelen gizlemiş işte senden çoğu şeyi baksana çok düşünme zaman harcama derim bir şeyi ne kadar düşünürsen o kadar beslersin gerek yok
Sırf onun yüzünden İzmir'e gitme hevesim bile kaçmıştı ama artık geçti gidip keyfime bakıcam sende öyle yapmalısın
Ya çok dikkat edip takip edip kendini sinir etme derim
Haklısın öyle yapacağım yüz de vermem
Verme tabi ya yüz verirsen sen sinir olacaksın yine hiç keyfini kaçırdığınw değmez bile
Bir şey söyleyebilir miyim
Tabi
bilmiyorum yanlış mı anlaşılır ama seni tanıyabilmeyi isterdim
sanırım mahsuru var anlıyorum
sadece merak ettim ve düşünce yapında yakın gelmişti
afedersin umarım rahatsız etmedim
Gelme imkanı varken gelmiyorsa salla zaten doğru yapıyosun
Altında arabası var ve şu an tatil yapmak için yazlıklarına gitmiş. Çalışıyor yani kendi parasını kazanıyor. Ailevi durumu da kötü değil biliyorum.
Yeteri kadar sevse hoşlansa dayanamaz gelirdi zaten bacım sal o çocuğu önüne bak üzülme
Dimi haklısın çaba yok bir şey yok.
Çok doğru hemşerim 👍👍
Boş boş mesaj atsın anca. İstemekle alakalı değil mi bu? Bir erkek isterse şartları bile zorlar ki şu an boş tatil yapıyor..
Demekki zamanı, keyfini senden önce görüyor, isteyen her türlü gelir hele erkekse ohhoooo
Dimi aynı benim düşündüğüm gibi boş vakti var şu an. Günübirlik bile gelip dönebilir. Altında arabası var. Ya da öğretmen evi gibi bir yerde kalabilir. Ben mi düşüneceğim bunları. Bir çöp bile beklemiyorum ondan ama bir zahmet bu olması gerekendi. Ne yapmamı önerirsin gerçekten günde birkaç mesaj atıyorum soğuk soğuk aşırı sinirimi bozuyo
Benim tavsiyem sana değer vermeyene sende verme tabiki senin kararın ama kendine de kötülük etme
Haklısın çok doğru emek vermiyor gözümde mesaj atmak her gün yazmak emek değil bence.
Öyle tabiki senin kararın ben fikrimi söyledim
7 saatte bir yazmıyorum iki kelime o kadar
Sanki vakit geçirmek için konuşuyor gibi senle
700 kilometrelik bir güzellik zor be
O zaman yazmasın?
Sexting var mı yazışmada
Niye olmak zorunda mı? Düzgün bir insanım gayet alımlıyım
Başka nedenle sormuştum ama. Eminim güzelsindir. İzmirde bul elinin dibinde
Dimi haklısın , adam keyfini bozup görmeye bile gelmiyor
İzmirin neresi