Kurallara uymaktan sıkılmadınız mı? Biraz illegal olmalı insan diyorum. Basmakalıp kurallardan soyutlanma li, kuralları çiğnemeli bence. Atilla İlhan ın dediği gibi Özgürlük mutlaka paylaşılacak; Suç ortağı bir sevgiliyle...
Suç ortağı arayan kitlenin yaş ortalaması 16-21 arası. Ben o yaşları çoktan geçtim. Gerçi o yaşlarda bile böyle saçma sapan isteklerim olmamıştı. Ben mutluluğuma, hüznüme, hayatıma ortak olabilecek birini arıyorum. Kaç yaşında insanım bu yaştan sonra öyle saçma sapan ilişki yaşayıp kendimi rezil edemem. Ben ruh eşi alayım.
Suç ortağı falan, aşırı kekoca geliyor açıkçası bana.. Ruh eşi diye bir şeyde yoktur. O senin ruhun olur, sen de onun ruhu olursun.
Herkes insanların bir günde delirdiğini düşünür ya da aniden kendilerini kaybedip, cinnet geçirdiklerini. Aslında ortak akla uyma çabası eritir insanı. Çünkü ortak akıl diye bir şey yoktur. Ruh eşi de yoktur. Çünkü eşsizdir tüm ruhlar. Başlangıçsız ve sonrasız. Devamlı genişleyen. Tıpkı evren gibi..
Çoğu kız mazoşist yapılarından dolayı serseri, umursamaz, gizemli ve cool takılan insanlara baktığı için onların suç ortağı aradığına eminim. Ama hiç öyle kızlar için gidip de kendi karakterimi feda edemem; çünkü değmez. O yüzden ben ruh eşi kısmını alayım. Suç ortağı olmak benim fıtratımda yok.
banada bazen tutkulu bir suç ortağı ihtiyacı geliyor aslında güvenilir olduğunuda gösterir çünkü senin için devleti karşısına alıyorsa seni gerçekten seviyordur
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Suç ortağı tanımı aşırı saçma ve çocukça geliyor. Mantığı yok. Gerçekçi olmak lazım. Asıl olması gereken adam gibi adam; sevmeyi, gülmeyi, sadece kendi hayatıyla ilgilenmeyi bilen bir hayat arkadaşıdır.