Bi kızı çok seviyorum çok aşığım ama kırdım ama suç benlik değildi?

ben bi kızla sevgiliyken biri fake den beni tehdit ediyordu ona sarılırkenki fotoğraf eline geçmişti kızın ailesine atmakla tehdit ediyordu bende eğer öğrenirse ailesi şimdi çok sıkıntı çıkacağını kız için bildiğimden tehdit eden kişiye uydum 1 yıl uzak kaldım kız kimseye güvenemedi o sırada bende polise bile gittim ama boş neyse hep aklımda olay yatışınca anlatmak vardı çünkü çok aşıktım yokluğuna bile ihanet etmedim onun sırf o zor duruma düşmesin diye uğraştım olayı anlattığımda başka biri var sevgilim değil ama dedi çocuğun gerçek yüzünü ortaya çıkarınca konuşmayı kesti ama ondan önce ailemi arayıp arkadaşımı tehdit ediyır demişti herkes konuşmuyor şu an ama canı sağolsun dedim aşığım dedim okadar kırdı ama gene canı sağolsun aşığım dedim oda bana ben artık sevmiyorum anlıyorum aşıksın ama ben kalbime söz geçiremiyorum dedi halbuki fotoğraflarımızın hepsi duruyor onda ve bugün bile otobüsle giderken gözümün içine baktı biliyorum güvenemiyor ama güvenini geri kazanmam lazım ne yapmalıyım acil yardum edin lütfen o kızı çok seviyorum
Bi kızı çok seviyorum çok aşığım ama kırdım ama suç benlik değildi?