Hayatımda gördüğüm en saçma durumlardan biridir. Kendi hayatıma girenlerin hepsi de hep böyleydi. Ben ne zaman onlara güvensem onlar da bir o kadar tersine, bana güvenmediler. Ülkemizdeki kızların çoğunluğunda bulunan aptallık, narsistlik, mazoşistlik ve sadistlik özellikleri barındıranlarda gerçekten sıklıkla görülen gıcık bir özelliktir güvenmemek ama sevmek. Uzak durmak gerekir. İnsanı süründürür.
Güvenmediğin birini sevmek bence mümkün değil. Çünkü hayatı anlamlı kılan tek şey sevgidir. Ne kadar çok severseniz o kadar çok mutlu hissedersiniz kendinizi. Sevginin olmazsa olmazı güvendir. Güvenin olmadığı yerde sevgi olmaz. Olur derseniz de yalan olur, sadece kendinizi kandırırsınız. Ancak, bazen sevginin bir adım önde gittiği de olur. Sevince en olmayacak zaman ve durumlarda güven duymak için bahaneler de yaratınız. Aslında insanoğlu, kendi huzuru için güvene ihtiyaç duyar, çünkü doğasında vardır güvenmek. Ben sana güveniyorum ve seni seviyorum sevgili kedicik. 🐱♥️😎
Ortada güven yoksa sevgide yoktur gadası. Sevgi öyle kolay olabilecek bir durum değildir ki. Zaman gerekir, karşı tarafın yanında olması gerekir. Öyle iki laf söyleyip ben seni seviyorum demekle bu iş olsaydı. Ayrılık falan filan olmazdı. Dünya daha mutlu insanlarla dolar taşardı. Ben sana şunu da deyim hoşlanmak ilgi duymak güvenin yerini tutmaz. Eninde sonunda ayrılık acısını tatmış olursun.
Birine güvenmek ve sevmek bunu ayırt etmek çok zordur ve güvendim sevdim dersin seni terkeder güvenmiyorum dersin çok karmaşık bir duygu durumu meydana çıkar insanları ayırt etmek çok zordur