Aşk İlişkileri Sizi bir ünlüyle evlendirelim mi? TedMosbycik Takip Et Bilge Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 63 Yapay Zekaya Sor @Lobellia ile sizi evlendirelim dedik. Kimliklerinizi alın, çıkın çıkın gelin. Duymayan kalmasın, duyan duymayana söylesin. 🥳🥳Soruyu beğenmeyi unutmayın yea 🥺 Sizi bir ünlüyle evlendirelim mi? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Alfoo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ünlülerden haz etmem ama iki gömmek için geleyim dedim :D 0 8 Yorumla TedMosbycik +1 yıl Zeynep bastık Yorumla u Alfoo +1 yıl Yaşlandı moruk bu fghghgf Yorumla TedMosbycik +1 yıl Lan kakullu ünlü başka aklıma gelmedi mxhbd Yorumla u Alfoo +1 yıl Var bi tane aşırı düştüğüm ama henüz ünlü olamadı bul onu bağa kladla Yorumla TedMosbycik +1 yıl Boşver kakullu Emma stone verim Yorumla u Alfoo +1 yıl olum teyze len onlar Yorumla TedMosbycik +1 yıl ...Yakında ünlü olur Ayça miydi neydi ndnd Yorumla u Alfoo +1 yıl Offff düştüm tutun beni işte buuu ghlkşfg Yorumla
Muhtarın_Kızı Takip Et FenomenGuru Yaş: 34 +1 yıl Murat Yıldırımı alıyım direk ben yormayim sizi 😀 1 5 Yorumla Lobellia +1 yıl İlla Murat istiyorsan Murat Ceylan olsun Yorumla Muhtarın_Kızı +1 yıl @Lobellia hayır Yıldırım istiyorum olmazsa kaçarım 😂 Yorumla Lobellia +1 yıl Maalesef hanımım elimizde Ceylan kaldı skdkd Yorumla TedMosbycik +1 yıl @Lobellia kara murat var ister misin hdbd Yorumla Muhtarın_Kızı +1 yıl Yahu Ceylana vereceksiniz beni ben çarşafları bağlayıp Yıldırima kaçıyorum 😂 Yorumla
FelFire Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sonunda evlilik!Yollayın gelsin abi :) 1 2 Yorumla Lobellia +1 yıl Fahriye Evcen Yorumla FelFire +1 yıl 🤗🤗🤗 Yorumla
Ayhan67 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı. Buyur dostum 1 5 Yorumla TedMosbycik +1 yıl Hande Erçel Yorumla Ayhan67 +1 yıl Sevemedim teşekkürler genede 😅 Yorumla TedMosbycik +1 yıl Eyvallah dnjd Yorumla Lobellia +1 yıl Burcu Özberk Yorumla Ayhan67 +1 yıl Teşekkürler sanada dostum 😅 Yorumla
bunaldumyaa Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Diyin hele kimmiş kocam 1 8 Yorumla TedMosbycik +1 yıl Sana ben Ali Atay verdim adam komik daa Yorumla bunaldumyaa +1 yıl Ama ama o evli ve hık demiş burnundan düşmüş çocii var Yorumla Lobellia +1 yıl Ali Atay ne be Ted ne dediğinin farkında değil, ben Berkay Hardal diyorum Yorumla bunaldumyaa +1 yıl Heh işte işi bilen biri yav :dO da evli ama olsun çaktırma 😄 Yorumla Lobellia +1 yıl Olsun daha yakışıklı en azından 🤓 Yorumla bunaldumyaa +1 yıl Katılıyorum matmazel 😌Teşekkür ettim ikinize de 🌼 Yorumla TedMosbycik +1 yıl İşte hep yakışıklılar kazanıyor, Ali Atay yazar adam ama hiç vay be:( Yorumla bunaldumyaa +1 yıl Diğerlerine yağuşukluları verirken iyiydi di mi hıı asdfkdhdkd Yorumla
invictu_s Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Yoğk ben istemiyom 🤦🏻♀️ 0 6 Yorumla Lobellia +1 yıl Evde kaldın anacım Yorumla TedMosbycik +1 yıl Evde kaldi garibim Yorumla invictu_s +1 yıl Benim başım bağlı djdhd Yorumla TedMosbycik +1 yıl Hayırdır bir yere falan mı çarptın, bağlamışlar ndnd Yorumla invictu_s +1 yıl Bi 90 bişeye çarptım 🤩 Yorumla TedMosbycik +1 yıl Uu Yorumla
Bikız99 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 54% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Olur bana layık ünlüyü seçin bakim😄 0 5 Yorumla Lobellia +1 yıl Murat Boz Yorumla Bikız99 +1 yıl @Lobellia ııhhh sevmedim 🙄 Yorumla TedMosbycik +1 yıl Ya senin biri vardı frey mrey birşeydi ondan jdjs Yorumla Bikız99 +1 yıl Evettt froy😍 Yorumla TedMosbycik +1 yıl Heh ondan işte dhhd Yorumla
Vault_Boy Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Baş harfi M ünlümün. Ama o zaten ünlü... 0 2 Yorumla TedMosbycik +1 yıl Meryem Uzerli ifhsnjd Yorumla Vault_Boy +1 yıl Zaten evli diyecektim kafam karışmış. Marion hanımdı, evet. Türklerle ilgilenmedim hiç Yorumla
litеrarɣ Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 90% +1 yıl Ayy evett geç gördüm ama olsun 0 4 Yorumla Lobellia +1 yıl Hakan Sabancı Yorumla litеrarɣ +1 yıl @Lobellia daha güveniliri yokmuydu djdjdkd Yorumla Lobellia +1 yıl Elimizde bu kaldı abla be skdjslsm Yorumla litеrarɣ +1 yıl tüh ya başka zaman tekrar deniyim şansımı djdjdjf Yorumla
nilayaz Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Evlendirin bakalım 1 2 Yorumla Lobellia +1 yıl Engin Öztürk Yorumla TedMosbycik +1 yıl DndbsEngin Altan Düzyatan olsun Yorumla
_SilαhsızKuvvetler_ Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl Evlendirin hadi 1 9 Yorumla Lobellia +1 yıl Beren Saat Yorumla TedMosbycik +1 yıl Bence de Yorumla _SilαhsızKuvvetler_ +1 yıl Evli len o Yorumla Lobellia +1 yıl Amaaan tek derdin o olsun Yorumla _SilαhsızKuvvetler_ +1 yıl @Lobellia hzjxjdks peki madmazel hanım Yorumla Lobellia +1 yıl Yahu sen nereden biliyorsun matmazel’i sldksls Yorumla _SilαhsızKuvvetler_ +1 yıl @Lobellia Salladım, özel bir anlamı mı var ki? Yorumla Lobellia +1 yıl Sitenin matmazeli benim ulan bilmiyorum deme sakın Yorumla _SilαhsızKuvvetler_ +1 yıl @Lobellia :DD tamam sen ol bakalım Yorumla
sakinceyoruldum Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Olur olur 1 3 Yorumla TedMosbycik +1 yıl Çağatay, Ulusoy değil ama Çağatay akman xnbdjd Yorumla Lobellia +1 yıl Yok yok Ulusoy olan Yorumla sakinceyoruldum +1 yıl @Lobellia sen birtanesin🤓❤Akman mı öğk 🤢 Yorumla
MissChucky Takip Et Guru Yaş: 105 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Evlendir 1 6 Yorumla TedMosbycik +1 yıl Ahmet kural verdim valla yahuşuklu herif Yorumla MissChucky +1 yıl Yahuşuklu değil de neyse en azindan komik güldürür beni😄 Yorumla Lobellia +1 yıl Çağlar Ertuğrul abim olsun sana Yorumla TedMosbycik +1 yıl Ya Ahmet kurala yakışıklı değil dedi yuh Yorumla Lobellia +1 yıl Senin gözlerin bozulmuş Ted ☹️ Yorumla MissChucky +1 yıl @Lobellia bak o olur çok sempatik @TedMosbycik aklıma dizilerdeki halleri geldi:d yoksa iyi Yorumla
Jendeukiee Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl evlendirin 0 1 Yorumla TedMosbycik +1 yıl Çağatay Ulusoy xbd Yorumla
GökyüzündekiGriBulut Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Oluy 0 3 Yorumla Lobellia +1 yıl Burak Deniz Yorumla GökyüzündekiGriBulut +1 yıl @Lobellia 😍😍 Yorumla TedMosbycik +1 yıl Burak Yılmaz olsun jzhdd Yorumla
Justelviraaa__ Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Olur, evlendirin. 0 5 Yorumla Lobellia +1 yıl Yusuf Çim Yorumla TedMosbycik +1 yıl Yusuf Çim kim ya bxbbdUraz kaygılaroğlu verim jdjd Yorumla Lobellia +1 yıl Off evet Uraz benim nasıl aklıma gelmedi sdkdjks Yorumla TedMosbycik +1 yıl @Lobellia hsgdn Yorumla Justelviraaa__ +1 yıl Urazı sevdim, teşekkürler 😏 Yorumla
Bilmekistiyorumm2 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Olur 0 2 Yorumla Lobellia +1 yıl Şükrü Özyıldız Yorumla TedMosbycik +1 yıl Ajdar anık ❤️ Yorumla
mergens Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Evet 0 2 Yorumla Lobellia +1 yıl Neslihan Atagül Yorumla TedMosbycik +1 yıl Bence de nxhd Yorumla
Irene_Sofia Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Hadi bakalım 0 2 Yorumla TedMosbycik +1 yıl Kerem Bursin üf erik gibi ndgdbb Yorumla Lobellia +1 yıl İlker Kaleli Yorumla
külllkedisi Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Evett 0 4 Yorumla TedMosbycik +1 yıl Aras bulut iynemli üf sarışın hmdnns Yorumla külllkedisi +1 yıl Owww iyiymiş teşekkürler 🤭 Yorumla Lobellia +1 yıl Hayır Kadir Doğulu Yorumla külllkedisi +1 yıl Ayy buda olur şimdi seçim yapmak zorunda kaldım ikiside aynı tas aynı hamam hangisini seçsem acaba 🥺🤦🏻♀️ Yorumla
Zeyneym Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Tm olur 🤠 0 3 Yorumla TedMosbycik +1 yıl Barış arduc, üf boy pos ne desen var hdbd Yorumla Zeyneym +1 yıl :(( Yorumla Lobellia +1 yıl İbrahim Çelikkol Yorumla
Beyzaa0012 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Evlendir 0 6 Yorumla TedMosbycik +1 yıl Berk atan of yakışıklı Yorumla Beyzaa0012 +1 yıl Yerim ben bunu wpclhösşcş canım kocişim Yorumla Lobellia +1 yıl Yoo Can Yaman Yorumla Beyzaa0012 +1 yıl Haayır onu verme beee Yorumla Beyzaa0012 +1 yıl Fena değilmiş bunuda alırım ben Yorumla TedMosbycik +1 yıl Ya bırak kocişini mxhx Yorumla
marslijokeer Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 93% +1 yıl Evlendirin 0 1 Yorumla Lobellia +1 yıl Demet Özdemir Yorumla
DelisinSennnnn Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 82% +1 yıl Evettt 0 1 Yorumla Lobellia +1 yıl Duygu Özaslan Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı. Olur 0 1 Yorumla Lobellia +1 yıl Elçin Sangu Yorumla
WhatTheBok Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Olur 0 4 Yorumla Lobellia +1 yıl Şeyma Subaşı Yorumla WhatTheBok +1 yıl @Lobellia ahshd bana burnumu laik gördünüz 🤦♂️😹 Yorumla Lobellia +1 yıl Ne bekliyordun ddldjks Yorumla WhatTheBok +1 yıl @Lobellia Angelina Jolie filan olsa fena olmazdı hani ajfjek Yorumla
kaşıklıvoyvada Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Guzel olur 0 2 Yorumla TedMosbycik +1 yıl Aleyna tilki of harika kxhss Yorumla Lobellia +1 yıl Tuba Büyüküstün ablam olsun Yorumla
enderguven Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Olur Norm la 0 4 Yorumla Lobellia +1 yıl Utku Yalçınkaya Yorumla TedMosbycik +1 yıl Berk Oktay üf Yorumla enderguven +1 yıl Hiç sevmediğim oyuncu desem Yorumla TedMosbycik +1 yıl Verdim gitti sus jxhx Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Ünlülerden haz etmem ama iki gömmek için geleyim dedim :D
Zeynep bastık
Yaşlandı moruk bu fghghgf
Lan kakullu ünlü başka aklıma gelmedi mxhbd
Var bi tane aşırı düştüğüm ama henüz ünlü olamadı bul onu bağa kladla
Boşver kakullu Emma stone verim
olum teyze len onlar
...
Yakında ünlü olur Ayça miydi neydi ndnd
Offff düştüm tutun beni işte buuu ghlkşfg
Murat Yıldırımı alıyım direk ben yormayim sizi 😀
İlla Murat istiyorsan Murat Ceylan olsun
@Lobellia hayır Yıldırım istiyorum olmazsa kaçarım 😂
Maalesef hanımım elimizde Ceylan kaldı skdkd
@Lobellia kara murat var ister misin hdbd
Yahu Ceylana vereceksiniz beni ben çarşafları bağlayıp Yıldırima kaçıyorum 😂
Sonunda evlilik!
Yollayın gelsin abi :)
Fahriye Evcen
🤗🤗🤗
Buyur dostum
Hande Erçel
Sevemedim teşekkürler genede 😅
Eyvallah dnjd
Burcu Özberk
Teşekkürler sanada dostum 😅
Diyin hele kimmiş kocam
Sana ben Ali Atay verdim adam komik daa
Ama ama o evli ve hık demiş burnundan düşmüş çocii var
Ali Atay ne be Ted ne dediğinin farkında değil, ben Berkay Hardal diyorum
Heh işte işi bilen biri yav :d
O da evli ama olsun çaktırma 😄
Olsun daha yakışıklı en azından 🤓
Katılıyorum matmazel 😌
Teşekkür ettim ikinize de 🌼
İşte hep yakışıklılar kazanıyor, Ali Atay yazar adam ama hiç vay be:(
Diğerlerine yağuşukluları verirken iyiydi di mi hıı asdfkdhdkd
Yoğk ben istemiyom 🤦🏻♀️
Evde kaldın anacım
Evde kaldi garibim
Benim başım bağlı djdhd
Hayırdır bir yere falan mı çarptın, bağlamışlar ndnd
Bi 90 bişeye çarptım 🤩
Uu
Olur bana layık ünlüyü seçin bakim😄
Murat Boz
@Lobellia ııhhh sevmedim 🙄
Ya senin biri vardı frey mrey birşeydi ondan jdjs
Evettt froy😍
Heh ondan işte dhhd
Baş harfi M ünlümün. Ama o zaten ünlü...
Meryem Uzerli ifhsnjd
Zaten evli diyecektim kafam karışmış. Marion hanımdı, evet. Türklerle ilgilenmedim hiç
Ayy evett geç gördüm ama olsun
Hakan Sabancı
@Lobellia daha güveniliri yokmuydu djdjdkd
Elimizde bu kaldı abla be skdjslsm
tüh ya başka zaman tekrar deniyim şansımı djdjdjf
Evlendirin bakalım
Engin Öztürk
Dndbs
Engin Altan Düzyatan olsun
Evlendirin hadi
Beren Saat
Bence de
Evli len o
Amaaan tek derdin o olsun
@Lobellia hzjxjdks peki madmazel hanım
Yahu sen nereden biliyorsun matmazel’i sldksls
@Lobellia Salladım, özel bir anlamı mı var ki?
Sitenin matmazeli benim ulan bilmiyorum deme sakın
@Lobellia :DD tamam sen ol bakalım
Olur olur
Çağatay, Ulusoy değil ama Çağatay akman xnbdjd
Yok yok Ulusoy olan
@Lobellia sen birtanesin🤓❤
Akman mı öğk 🤢
Evlendir
Ahmet kural verdim valla yahuşuklu herif
Yahuşuklu değil de neyse en azindan komik güldürür beni😄
Çağlar Ertuğrul abim olsun sana
Ya Ahmet kurala yakışıklı değil dedi yuh
Senin gözlerin bozulmuş Ted ☹️
@Lobellia bak o olur çok sempatik @TedMosbycik aklıma dizilerdeki halleri geldi:d yoksa iyi
evlendirin
Çağatay Ulusoy xbd
Oluy
Burak Deniz
@Lobellia 😍😍
Burak Yılmaz olsun jzhdd
Olur, evlendirin.
Yusuf Çim
Yusuf Çim kim ya bxbbd
Uraz kaygılaroğlu verim jdjd
Off evet Uraz benim nasıl aklıma gelmedi sdkdjks
@Lobellia hsgdn
Urazı sevdim, teşekkürler 😏
Olur
Şükrü Özyıldız
Ajdar anık ❤️
Evet
Neslihan Atagül
Bence de nxhd
Hadi bakalım
Kerem Bursin üf erik gibi ndgdbb
İlker Kaleli
Evett
Aras bulut iynemli üf sarışın hmdnns
Owww iyiymiş teşekkürler 🤭
Hayır Kadir Doğulu
Ayy buda olur şimdi seçim yapmak zorunda kaldım ikiside aynı tas aynı hamam hangisini seçsem acaba 🥺🤦🏻♀️
Tm olur 🤠
Barış arduc, üf boy pos ne desen var hdbd
:((
İbrahim Çelikkol
Evlendir
Berk atan of yakışıklı
Yerim ben bunu wpclhösşcş canım kocişim
Yoo Can Yaman
Haayır onu verme beee
Fena değilmiş bunuda alırım ben
Ya bırak kocişini mxhx
Evlendirin