Olay şu ki ben ona açılmıştım geçen yaz, o da beni reddetti. Üstüne sonradan benimle beni reddederken dediği "arkadaşız ya dalgasını geçerim" sözünü uygulayarak benimle dalga geçti. Bana söylediği bir söz çok koymuştu. Yadi istemsizce ahımı aldı resmen. O hareketi üzerine aramız açıldı. Sonradan zamanla o buzlar eridi yani yine arkadaş olduk.
Aradan 10 ay geçti. Hic beklemediğim bir anda bana ilanıaşk etti."Sen çok safsın. Ben o zamanlar birini unutmaya çalışıyordum ve seni yara bandı olarak kullanmak istemedim. Seni reddederken bile senden daha iyisini bulamayacağımı biliyordum."falan dedi.
Ben sonraki günlerde mesajla "bizim arkadaş kalmamız daha doğru olacak" falan dedim. Ama hala bariz bir şekilde umutlanıyor. Kendimi çok kötü hissediyorum. Onun üzüldüğünü, bunun nasıl bir his olduğunu biliyorum ve bunu ona yaşatan olduğum için kendimi çok ama çok kötü biri gibi hissediyorum. Çok geriliyorum hatta ağlayasım geliyor hatta bazen bu kötü hisse karşı dayanamayıp ağlıyorum ne yapacağımı bilmediğim için. Etütte resmen bana baktığını özellikle arkadaşlarımın gözüne sokar gibi bakıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum bana sorduğunda ona sevgilim yok dedim çünkü yoktu ama yalandan var da diyemem onu incitmek istemiyorum üstelik sınavıma bir ay kaldı ya onun ahını alırsam diye korkuyorum.
Onu incitmeden bunu halletmenin bir yolu yok mu?
Aradan 10 ay geçti. Hic beklemediğim bir anda bana ilanıaşk etti."Sen çok safsın. Ben o zamanlar birini unutmaya çalışıyordum ve seni yara bandı olarak kullanmak istemedim. Seni reddederken bile senden daha iyisini bulamayacağımı biliyordum."falan dedi.
Ben sonraki günlerde mesajla "bizim arkadaş kalmamız daha doğru olacak" falan dedim. Ama hala bariz bir şekilde umutlanıyor. Kendimi çok kötü hissediyorum. Onun üzüldüğünü, bunun nasıl bir his olduğunu biliyorum ve bunu ona yaşatan olduğum için kendimi çok ama çok kötü biri gibi hissediyorum. Çok geriliyorum hatta ağlayasım geliyor hatta bazen bu kötü hisse karşı dayanamayıp ağlıyorum ne yapacağımı bilmediğim için. Etütte resmen bana baktığını özellikle arkadaşlarımın gözüne sokar gibi bakıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum bana sorduğunda ona sevgilim yok dedim çünkü yoktu ama yalandan var da diyemem onu incitmek istemiyorum üstelik sınavıma bir ay kaldı ya onun ahını alırsam diye korkuyorum.
Onu incitmeden bunu halletmenin bir yolu yok mu?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kuzum senin ahını almis ama bak sen söylüyorsun resmen senin hislerinle dalga gecmis. Sen ona düzgün bir sekilde soylersen ve eminim yapmiyorsundur ama unut verecek seyler yapmazsan ahını almazsin cünkü kotu bir sey yapmis olmazsin ahi tutmaz merak etme. guzelce konus anlat durumu ne hissediyorsan söyle derim
Benim wp durumumu üzerine alınmış ki o da şuydu: "Bütün kapılar yüzüme kapandığında beraber açarız sanıyordum ama meğer kapıları yüzüme kapatan senmişsin"
Yani bunun nefesini üzerine alındı bilmiyorum ama gelip bana sordu bana mı gönderme yapıyorsun diye. Ama ben ona demiştim arkadaş kalalım diye. Yani sınava bir ay kaldı diye reddettiğimi mı sanıyor acaba? Yani ben durup dururken o konuyu açamam ki zaten o açınca da ne diyeceğimi bilemiyorum kendimi çok kötü hissediyorum. Köşe bucak kaçacak, evime giderken onla karşılaşırım da bana o konuyu açar falan diye gerilecek diye korkacak hale geldim bilmiyorum belki aşırı tepki veriyorum ama birini incittiğimi ve inciteceğimi bilmek bana gerçekten çok kötü hissettiriyod
Anliyorum seni fakat bak kendin zor durumda kaliyorsun seni geriyor bu durum gerile gerile sinavda da aklin orada olur evde yemek yerken bile aklina bu gelir. Hallet uzerinden yük kalksin
Nasıl söyleyebilirim ki bunu? Yani onu daha az kıracak cümleler ne ben kendimi net ifade ettiğimi düşünüyordum. Ne yapmam lazım?
İrtibat kes
Ama beni reddettiğinde ve aramız açıldığında ben onun yüzüne bakmazken kendini çok kötü hissetmiş yine öyle hissedecek bu sefer
Onu en az üzecek, benimle dalga geçtiği için daha az pişman olmasını kendine kızmasını engelleyecek bir yol yok mu
Acırsın acınacak hale gelirsin
Ya ben kimsenin kalbini kırmak istemiyorum. Ahını almak istemiyorum. Sevdigim var desem çok mu kırıcı olur? Bir öneriniz yok mu lütfen yardım edin
Ah alınmaz his yok diyip uzak dur