Bana yürüdü hiç bir ilgim yoktu ilgilene ilgilene beni kendine aşık etti.
Numaramı verdim yazmadı, 6 ay sonra nedenini sordum, sen iyi bir kızsın kendine sizin oralardan birini bul mutlu ol dedi sonrada yazdı ama çok iyi arkadaş olabiliriz …
Bana yürüdü hiç bir ilgim yoktu ilgilene ilgilene beni kendine aşık etti.
Numaramı verdim yazmadı, 6 ay sonra nedenini sordum, sen iyi bir kızsın kendine sizin oralardan birini bul mutlu ol dedi sonrada yazdı ama çok iyi arkadaş olabiliriz …
Bu erkeğin muhtemel amaçları;
1) Aylar öncesinde görmezden gelinme olayının intikamını almak. (Onunla başta ilgilenmemen seni kafasında takıntı haline getirmesine yol açtı. Egosu zedelenen erkek, seninle mücadele etti ve seni kendine aşık ederek; kırılan egosunu tamir etti.)
2) Egosunu senin üzerinden iyice beslemek... (Sen ona bağlandıkça, acı çektikçe, ona ilgi duydukça sadist bir şekilde bundan zevk alacak; "Vay be! Ben neymişim diyerek senden daha güzellerine yürüyecek!)
3) Seni yedek listesine almak... (Kendini yalnız hissettiğinde gerek duygusal gerek cinsellik anlamında senden istifade edebilir tabi ki yapayalnız kalırsa.)
4) Kadınların duygularıyla oynamayı meslek edinmek... (Playboy erkeklere has bir özelliktir. Her reddediliş, bunlar için bir derstir. Ne kadar çok kadını baştan çıkarırsa onlar o kadar çok mutlu olacaktır. Amacına ulaşana kadar kadına iyi rol keserler.)
Seni gerçekten sevseydi, seninle o kadar çok uğraştıktan ve seni tavladıktan sonra seni reddetmezdi. Sen onun için bir oyundun ve o kazandı.
Biliyor musun bu olay benim aylardır kafamı kurcalıyor ama en mantıklı açıklamayı sen yaptın 🥹 teşekkürler
Öylesine yürümüş, bir yandan da takılmalık olmadığını iyi bir kız olduğunu anlamış iyice. Kafaya takılacak bir şey yok. Arkadaş kalmak istersen kal sen bilirsin. Belki o lafı da sen üzülme diye söylemiştir. Bazı kızlar reddedilse de yakın olmak ister. Ama arkadaş kalırsan da sıkıcı geçer gibi, onun için boş ver. Anca senin kankilerden, akrabalardan, tanıdıklarından biriyle çıkarsa arkadaşlığınız zevkli olabilir belki.
Cevap
7Cevap
Belkide öylesine yürüdü başkalarıylada konuşuyordu. Sonra senin iyi biri olduğunu takılmalık olmadığını görünce seni üzmek istemedi. Bide senin bağlandığını farkettiyse iş ciddiye binmeden umutta vermeyeyim üzmeyeyimde deyip bırakmıştır seni
Ona adım attığım için kendimden utanıyorum
Öyle düşünme bilemezdin böyle olduğunu boş ver sende bırak artık onu. Önüne bak
Ne tuhaf insanlar varya bide tavsiye vermiş
Çok sinirlendim gerçekten
Muhattap olma derim gene de seçim senin
İnan o bana yürüdü neden böyle bir dönüş yaptı sence
Bilmiyorum merakta etmiyorum tuhaf dediğim gibi
Bende artık o benim için bitmiştir
Kafana takma yat uyu boş ver miss gibi
Yazdığın için teşekkür ederim
Ne demek pek faydam olmasa da :)
Adam iyiliğini istemiş ama siz kızlar illaki savrulmak istiyorsun