Sevgilimle sevmemize rağmen zorunlu bitirdik çok üzgünüm ne yapmalıyım?

Merhaba arkadaşlar, şu an uzun bir şekilde buraya ilk kez hiç tanımadığım insanlara yazmak istedim. Bugun çok ama çok sevdiğim sevgilimle ayrılmak zorunda kaldık. Çok uzun zamandır tanışıyoruz neredeyse 1 senedir de sevgiliydik bu 1 sene çok hareketliydi sürekli kavga ettik barıştık ama çok seviyorduk. Ta ki bugune kadar, ailem sevgilimin bana daha once yaptıgı saygısızca davranışlardan haberdardı bu yüzden son barıştıgımızda aileme söylememiştim karşı olacaklarını biliyordum birkaç gün önce ailem öğrendi ve çok tepki gösterdiler ve inanın tek çare ayrılmaktı ayrılmasaydım sevgilim de ben de çok üzülecektik. Ailem şiddete başvuracak insanlar değiller çoğu konuda çok anlayışlılar zaten mesele sevgilimin olması degildi sevgilimin o insan olmasıydı yapacak bir şeyim olmadığı için bugun ayrıldım ama şu an çok kötü hissediyorum ne yapacağım bilmiyorum çocukluğumdan beri yanımda olan beraber büyüdüğüm insanla şimdi ayrı kalmak zorundayım. Fakat bugun bana ben keyfimden ayrılıyormuşum gibi çok anlayışsız davrandı çok üzüldü farkındayım fakat ben de çok üzüldüm ve onu gerçekten sevip değer veriyorum aramızda çocukluktan gelen derin bir bağ var ve bu gune kadar kavga da etsek kızsak da birbirimizden kopmamıştık ama sımdı ayrılmak zorundayız ne düşüneceğimi bilmiyorum ne yapmalıyım fikir verin lütfen nasıl kafa dağıtabilirim veya ona karşı nasıl olmalıyım beni her yerden engellemiş kendimi ifade etmeme izin bile vermedi ayrılmak zorunda kaldığımı anlamak istemiyor... Ve bir yandan da ailemi anlamaya çalışıyorum kötülüğümü istemediklerini biliyorum fakat bu şekilde çıkmaza düşürmelerini istemezdim. Yani anlayacagınız ailemi karşıma almak istemiyorum ama sevgilimle toxic bir ilişkimiz olmasına rağmen ayrılmak istemezdim çünkü sevdiğin insan yanında olunca halledilemeyecek bir sorun olmuyordu güzel zamanlarımız vardı... İçimi dökmek istedim fikirlerinizi merak ediyorum okuduğunuz için de ayrıca teşekkür ederim
Sevgilimle sevmemize rağmen zorunlu bitirdik çok üzgünüm ne yapmalıyım?