Aşkta veya sevgide tercih yapamıyoruz Gönül şuna ya'da buna Kon diye bir seçim yapamıyor maalesef bazı şeyler tesadüfen oluyor. mantıken düşündüğümde zihinsel uyum daha önemli diye düşünüyorum hayatımdaki insanla birlikte eğlenebilmek ortak noktalarımızın olması birbirimizle aktiviteler yaparken ya da konuşurken düşünürken aynı evi paylaşırken aynı duyguları Yaşarken sıkılmamak çok önemli. fiziksel uyuma takılmamak lazım yok boyu boyuna olsun tutturmamak lazım bir insanla aynı şeyleri paylaşamıyorsanız düşüncelerinizde bir karşıtlık varsa Hep bir zıttına düşünüyorsanız eğlenirken bile karşıdaki insan olgun düşünüp Siz çocukça düşünüyorsanız ya da aktiviteler yaparken karşıdaki insan yok ya yapmayalım canım istemiyor yorgunum böyle şeylerle uğraşamam yapamam edemem istemiyorum gibi tavırlarla karşılaşmak gerçekten insanı fiziksel uyumszuluktan daha çok üzer.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Zihin olarak uyuşmadığım birisiyle hep çatışırım.. çatışınca mutlu olmam mutlu olmadığım insana yanaşmam. Fiziksel olarak uyumlu olmadığım birisiyle de bir ömür geçmez o yüzden her ikiside olmalı
Fiziksel uyum daha önemli ilk etapta bir şeyler ilerleyebilmesi için. Bu demek değil ki karşımdaki insan dünya yakışıklısı olması lazım. Çekici gelmesi lazım konuşması, bakışları, davranışları vs. Diğerine de bakıyorsun tabii ki ama zihinsel uyum zamanla önem kazanıyor. Devam edip etmemesini belirliyor bir nevi.
Evet her ikisi de önemli ama bundaki ağırlık benim için %80 zihinsel uyum, %20 fiziksel uyum. Fizik geçici gözümde. Fakat bakış açısı , düşünce uyumu süreklilikte hayatı paylaşmayı sağlayabilen unsur benim için.
Fiziksel uyumla başlıyorum aslında, bir süre sonra, tatsız geliyor. Duygusal ve zihinsel uyum olmayınca, yemin ederim çekilmez dahi olabilinir. Belki ben öyleyim dir. Normal birşey bana göre.
Kadınlar once zıhınsel uyum der ve o mertebede kalabılır bır kısmı Fakat erkekler once fızıksel derler fakat sonrasında zıhınsel uyum ararlar ve tolere edebıldıgı kadar eder edemedıgı noktaya gelır bu kacınılmaz sondur yalnız😂