Öncelikle nişanlım kendini haklı çıkarma çabaları içersinde ben haklı olsam dahi sen şunu yapmıştın bu böyle demektir deyip yağ gibi üste çıkıyor bende susmak zorunda kalıyorum çünkü tartışmaları çoğaltmak istemiyorum alttan alan taraf hep ben oluyorum. İncir çekirdeğini doldurmayacak şeyleri büyütüp kocaman bir sorun haline getiriyor. Mesela Temizlik yapıyordum beni aradı bende açamadım sonra mesaj attı dedim temizlik yapıyorum sonra sana dönerim olur mu dedim tamam dedi buraya kadar bir sorun yok. Akşam konuştuk ben neden telefonuna cevap vermemişim ne olursa olsun açıp müsait olmadığını söylemeliymişim falan ben ellerim kirliyken bunu nasıl yapabilirim müsait olmadığımı mesaj atarak belirttim 10 dk kendimi açıklamakla onun ise acmaliydin demesiyle geçti. Bu konuyu neden bu kadar uzatıyorsun dediğimde telefonu yüzüme kapattı ben ne yapacağımı şaşırdım sonra mesaj ile al kısa kestim bir daha ben istediğimde ararım müsait değilim artık dedi. İstediğini yap demekle yetindim ve mesajıma görüldü dahi atmamış hala. Bu 3. telefonu yüzüme kapatması ve ben bunu belirttim bu davranış biçimin uygun değil diye ne yapacağımı bilmiyorum susmam mı gerek yoksa üstüne mı gitmeliyim
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
En nefret ettiğim insan türlerinden. Anlaşamıyorsunuz. Eğer anlaşmazlıklar devam ederse evlenmeni asla önermem. Ateşe atarsın kendini
Bana ben iyi olduğum için iyiymiş hissi uyandırıyor ama bunu aşmanın bir yolu yok mu bitirmem mi gerek
Kişilik olarak böyle bir huyu varsa çok üzer seni, evlenmeden önce çok iyi tanı sonra pişman olma sakın çünkü bazı aileler oluyor ya boşanmak yok falan diyorlar hayatı zindan etme kendine illa evlenecem havasında asla olma doğru kişiyi bul onun dışında hayatın zehir olur
Bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum çünkü çok iyi yönleri de var ama bu yönünden nefret ediyorum böyle giderse atarım nişanı
Evet böyle giderse yapman lazım çünkü normal birşey değil. Ona söyle ya kendini düzelt ya da ben böyle yapmam de
Peki teşekkürler
Rica ederim
Tripliymiş
şimdiden atar gider yapıyorsa
Bununla böyle bir ömür geçmez yol yakınken dön derim
O kadar vahim yani
Aynen öyle kendini göz, göre göre ateşe atıyorsun
Hiç mi tutulur bir yanı yok
Ya benim bildiklerimin hepsinin sonu hüsran oldu değişeceğini düşünemiyorum yinede sen iyi tanırsın
Kendi kardeşimde 2 kez evlendi ve boşandı kafalar uyusmayinca ne yaparsan yap olmuyor
Bilmiyorum ki ama korkuyorum hep böyle olur diye
ince eleyip sık dokumalısın
Görüşünüze ihtiyacım var özelden mesaj atabilir miyim
Tabiki buyur
Hesabı yeni açtım mesaj atamıyorum ):
Gizli olduğun için bende atamıyorum maalesef )))
Vardır elbet bir çaresi
Takip isteği atın ben yazarım
Attım
Onunla hayat geçmez imzayı atınca daha beter bile olabilir nasıl olsa kızı kaptık diye
Ya aslında iyi biri sadece bu yönde sanki bana baskı kurmak istiyor ben hiç müsait olamam mı anlayamıyorum ki aynı şeyi kendisi yaptığında ben gayet anlayışla karşılayabiliyorum.
İyi bir arkadaş dost olabilir ama iyi bir eş değil bence
Hep baskın olma hissi vardır
Ne yapmam gerek
Hiçbirşey yapamazsın tamamen karakter
Yani konuşarak halledemem bunu öyle mi
Öyle gibi duruyor seni kaybedeceğini anlaması lazım belki öyle korkar
Ne yapmam lazım iletişim kurmayayîm mı yoksa bitti mi demeliyim
Biteceğini göster söyle inanmazsa bitti de
Teşekkürler
Köprüden once son çikisi kullan derim
8 ay oldu nişanlanalı ve bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum
Alicaksin yuzugu bir daha ki sefer eline vericeksin artik baskasina mi takar satar mi yoksa pipisine mi takar o kendi bilecegi is
Düzelmezse ise yapacağım
abla sen bu barzodan ayrıl. bundan bi cacık olmaz
Aşamam mı durumu değiştirilemez mi
Uğraşmaya değmez boşan
Nişanlıyım.
Toksik insanlarla olmak gibi bi ilgi alanın yoksa nişanı boz
En nefret ettiğim insan tipi ben çok uyumlu biriyim ama sanırım o uyumsuz