Nişanlımla sürekli tartışıyoruz artık nasıl hareket etmem gerektiğini bilmiyorum düşünmekten kafayı yiyeceğim lütfen yardım?

Öncelikle nişanlım kendini haklı çıkarma çabaları içersinde ben haklı olsam dahi sen şunu yapmıştın bu böyle demektir deyip yağ gibi üste çıkıyor bende susmak zorunda kalıyorum çünkü tartışmaları çoğaltmak istemiyorum alttan alan taraf hep ben oluyorum. İncir çekirdeğini doldurmayacak şeyleri büyütüp kocaman bir sorun haline getiriyor. Mesela Temizlik yapıyordum beni aradı bende açamadım sonra mesaj attı dedim temizlik yapıyorum sonra sana dönerim olur mu dedim tamam dedi buraya kadar bir sorun yok. Akşam konuştuk ben neden telefonuna cevap vermemişim ne olursa olsun açıp müsait olmadığını söylemeliymişim falan ben ellerim kirliyken bunu nasıl yapabilirim müsait olmadığımı mesaj atarak belirttim 10 dk kendimi açıklamakla onun ise acmaliydin demesiyle geçti. Bu konuyu neden bu kadar uzatıyorsun dediğimde telefonu yüzüme kapattı ben ne yapacağımı şaşırdım sonra mesaj ile al kısa kestim bir daha ben istediğimde ararım müsait değilim artık dedi. İstediğini yap demekle yetindim ve mesajıma görüldü dahi atmamış hala. Bu 3. telefonu yüzüme kapatması ve ben bunu belirttim bu davranış biçimin uygun değil diye ne yapacağımı bilmiyorum susmam mı gerek yoksa üstüne mı gitmeliyim
Nişanlımla sürekli tartışıyoruz artık nasıl hareket etmem gerektiğini bilmiyorum düşünmekten kafayı yiyeceğim lütfen yardım?