Esimle surekli kavga ediyoruz ve ben artik cok yoruldum. 3 yillik evliyim 1 tane cocugum var evlendigimiz ilk gunden beri kari koca iliskimiz yok denecek kadar az kendimi esimle evlendigimden beri kadin gibi hissetmiyorum zor bir hamileligim zor bir dogumum oldu oglumuz aylarca kuvezde kaldi anneligimi lohusaligimi insanlarin baskilari altinda yasadim soyle yaptin erken dogdu boyle yapmadin erken dogdu oldum tam 3ay ne yasadigimi ne yedigimi me yaptigimi bilmeden 4 duvar arasinda gecirdim cocukla evde oksijene bagliydi ve esimde dahil kimse bana destek olmadi isten ciktim maddi anlamda yiprandik bitcoine sardi esim gece gunduz bizi hepten unuttu cocuk iyilesti ama ben bitmistim kavgalarimiz artti rencide kelimeler artti memnuniyetsizlik artti birbirimize tahammulumuz kalmadi evlilik terapistine gittik destek aldik biraz hersey duzeldi derken baktimki bugun ayni konumdayiz eve gelen konusmayan gun icinde bir kere aramayan beni hic dusunmeyen yatakta gotunu donup yatan sarisam karsilik vermeyen bir kocaya sahibim ben istemesem zorlamasam sey bile yapmiyoruz ama beni sevdigini soyluyor bir kere olsun gostermiyor pis daginik ama evde surekli benim temizligimi sorguluyor anasinin evinde kokmus yemekleri yiyor onune gelen 3 cesit yemegi begenmiyor kilolarimla herkezin icinde beni rencide ediyor surekli anneligimi sorguluyor cocuguma kizip onu yapmamasi gerekn seylerde uyardigimda bile otoriterimi sarsiyor biktim artik konusmuyorum her defasinda bende onunla mutsuz oldugumu dile getiriyorum simdi yine kavga ettik cocugu yatirmiyorsun yuzunden evlendiginde bu kadar psikolojim bozuk oldugunu bilse evlenmezmis benimle karakterim oturmamis cekilecek biri degilmisim coxuk yuzunden cekiyomus evet bunlari duyduktan sonra bunlari kesinlikle yutmayacagim herseyimi toplayip cocugu alip simdimi gitsem sabah olmasini beklesemmi gercekten bitti artik ben bu hayati yasamak istemiyorum onunla
Cevabın nedir?
- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle sakin olmanızı tavsiye ederim...
Detayda ki yazınızı dikkatlice okudum
Buarada bende evliyim ve 1 de çocuğum var...
Evlilikte iletişim çok önemli ve anlattıklarınıza bakılırsa birbirinizin dilinden konuşmadığınız da aşikar..
Böylesi bir evliliğin ne kadar zor olabileceğini tahmin edebiliyorum...
Yeterince mücade ettiniz ve yoruldunuz
Haklı olaraktan da onun da taşın altına elini koymasını bekliyorsunuz ama o yapıdaki bir insandan bunu beklemek çölde su aramak gibi bişey...
Aile olarak hamileliğiniz sürecinde başlayan zor günler doğuma kadar ve sonrasında yaşanılan maddi sarsıntılar da buna dahil olmak üzere uzun bir süre devam etmiş görünüyor...
Eşinin buna karşı daha dikkatli ve tedbirli oması gerekirken bitcoin olayına filan sarmasıda gerçekten olayın cilası gibi!!!
Bence senin gibi bir eşi olduğu için kendini şanslı hissetmeli..
Başkası olsa bu kadar da beklemezdi...
Ama ben herşeye rağmen evliliğin ortada çocuk gibi geçerlide bir sebepte varsa biçırpıda bitmesine karşıyım...
Herşey aleyhinize olmasına rağmen bir kez daha konuşmaktan ve içinde bulunduğunuz ruh halini ona anlatmaktan
hiçbir şey kaybetmeyeceğinizi düşünüyorum
Bikez daha konuşun ve buda onun son şansı olsun derim028 Yorumla
Soran+1 yılHaklisiniz ama yoruldum cok buyuk bir firmada yoneticiyken Şu an evde cocuk buyutuyorum omrum boyunca birgun birinden maddi destek almadan geldim bu gunlere hala esime destek olmak amacli evden internet uzerinden giyim satisi yapiyorum kendi ihtiyaclarimi ve cocugumun ihtiyaclarini karsilayacak kadarda kazaniyorum cok sukur ama o bundan bile sikayetci surekli elinde telefon cocukla ilgilenme zaten aksama kadar ne yapiyorsunki daha neler neler herseye karisir cirkef kaynanalar gibi abartmiyorum sokak karisi gibi kavga eder benimle elbiselerini saga sola cikarir yikadigim zaman kavga eder surekli yikiyosun giyecek birsey bulamiyorum temiz temiz giyiyorum demiyoda gerizekali cocukla ilgili hemen hemen her konuda kavga ediyoruz bir yerim agrisa seninde surekli biryerin agriyor yatsam aksama kadar yat tembellige bayilirsin zaten telefonla oynamiyorum artik tatsizlik cikiyor diye vasifsiz vasifsiz otur bir ise yaradiginda yok gibi sozler ben bunlari hak etmiyorum
- +1 yıl
Valla yanlış bişey söylersem bağışlayın beni...
Detayları paylaştıkça ibre git gide sizden yana dönmekte (zaten öyle de)
Anlattığın kadarıyla Kariyerli bir hayatın varken birden bire dibi yaşaman ve buna ses cıkarmadan hayatını devam ettirmen birde üzerine tüm olumsuzluklara rağmen ona destek olmak adına evde bir takım işler yapman hakikaten takdire şayan bir hareket...
Herkes yapmak istemez ama sen yapmayı tercih etmişsin ama karşındaki insanın takdir anlayışı ne yazık ki yaptıkarınla örtüşücek boyutta değil.
Şu kadarını söyleyebillirim;
Sen ne yaparsan yap Ancak ve ancak onun görmek istediği kadarsın!!!
Sen Mevcut kariyerini hala devam ettiriyor da olsaydın bu olucaktı zirvesine de çıksaydın yine bu olucaktı...
Çünkü elindeki malzeme bu
Ve bu malzemeden daha fazlasını beklemek 1 çuval pirincin içinde ufacık bir taşı aramak gibi bişey...
Arada çocuk olmasa akla zarar şeyler yazılır ama gel gör ki ortada bir masum var...
Aklından geçenleri yapıcak olursan 1 sonraki planın ne?
Bunuda düşündün mü?
Soran+1 yılAyagimi baglayan seyde cocugum zaten iyi bir es degil ama iyi bir baba cocugum babasindan uzakta buyusun istemiyorum ona asla yaranamayacagimi biliyorum bazen aldatiyormu acaba diye dusunuyorum sonra icimdem aman salla ne bok yerse yesin diyorum afedersiniz o kadar umurumda degil dogum kilolarim. duruyor saclarimda beyazlar belki bazen gunlerce aynaya bakmadigim oluyor soyle bakiyorum ne hale gelmisim. ne icin kim icin ve bunu duzeltecek gucude kendimde bulamiyorum cunku kadin gibi hissettirilmiyorum yenek yapan bulasik yikayan cocuk bakan bakici muamelesi goruyorum mutsuzum hicbirsey umurumda degil herseye kayitsizim olursa olur olmazsa kendi bilr modundayim rahatsizliklarim karsisinda eskiden konusurdum simdi bagiriyorum ya da ortami terk ediyorum
- +1 yıl
Bu tepkileri vermen kadar da doğal bir durum olamaz...
En başta da söyledim ya
Yerinde başkası olsa şimdiye çoktan gitmişti diye...
Senin bu durumu toparlaman gerekli
Buda önce kendini toparlamandan geçiyor...
1 kez daha CİDDİ CİDDİ OLUCAKLAR KONUSUNDA UYARARAK Konuşma fikrine de çok sıcak olmadığını görür gibiyim...
Yanılıyormuyum Yoksa?
Soran+1 yılDuzelmiyorki konustum oladi beni anlamiyor diye sayfalarca yazdim ve evi terk ettim kapilarda yatip agladi ama 3 gun sonra yine ayni ne yaparsam yapayim ona yetemiyorum bazen arkadaslarinin karilari ile kiyasladigi dahi oluyor belgeselde kadin tereyag yapiyor soylesini bulamadik diyor hala gec degil bulabilirsin dedigimde kusuyor ne yapayim metropol sehirde inek besleyip teryag yapip yayikmi yayayimki yogurdun uzerindeki karmaktan yag yapan biriyim hicbirsey degilde anneligimi sorgulamasi beni cok incitiyor ayrilsam benim icin iyi olmayacak biliyorum ailemin evine donup onlarla yasamak inan cok zor olucak kafam cok karisik bilmiyorum artik bilemiyorum bu hayati yasamakta istemiyorum cocugu birakip calismaya baslasam cocuk sefil olur diye korkuyorum
- +1 yıl
Naçizane ancak öneride bulunabiliyorum elimden başka bişey gelmiyor...
Söylediklerimi de bir kaç kez tekrar tekrar oku..
Mantıklı bulursan gündemine alır ve uygularsın...
Yaşadıkların seni çok yıpratmış
Bu durum aynı zamanda farkında olmasanda psikolojine de etki etmiş...
Şimdilik ayrılık kararını rafa kaldır derim
Çocuğunu al ve git annenin yanına...
Normal bir ziyaretmişcesine 1-2 hafta orda kal..
Güzel bir dinlen
Kendini toparla...
Eski günlerine dön...
Kendine Kadın oldugunu Hissettir...
Sen bunları yaparken
Oda kendi haline takılsın...
bir süre ayrı kalmak eminim hepinize iyi gelicek..
Sonrasını da sonra düşün he...
Ne dersin?
Soran+1 yılOyle yapicam geceni bana ayirip bir nebze icimi rahatlattiginiz icin tesekkur ederim 😊
- +1 yıl
Rica ederim.
Yaptığımız Paylaşımlar Faydalı olduysa ne mutlu bana ;)
Soran+1 yılEn mantiklisiydi diyebilirim bazen hic tanimadigin insana derdini anlatmak daha cok rahatlatirmis tesekkurler
- +1 yıl
Hakkında hayırlısı olsun
İyi Geceler...
Soran+1 yılSabah kapiyi uzerimize kilitlemis gitmis ne onerirsin bu konuda
- +1 yıl
Hımmm...
Şaka gibi Yaa...
İlk kez mi yapıyor bunu?
Soran+1 yılEvden gidecegime o kadar eminki careyi kapiyi kilitlemekte bulmus ülkede cilingir yokya hani ilk defa yapiyor
- +1 yıl
Ne kadar zavalıca bir yaklaşım ya!!!
Bu davranış kişinin kabahatinin farkında oldugunu ifade eder...
Ama bu yine de ona insanların hayatına direk etki etme yetkisi vermez...
Hangi kafayı yaşıyor acaba...
Kaçıncı çağda bu insan...
Sene olmuş 2020 Hiç mi düşünme Yeteneği yok aklıma geldikçe sinirleniyorum...
Allah korusun o olur şu olur bu olur...
Bu insanlar sıkıntı halinde nasıl evden çıkacaklar?
ya da bir ihtiyaç oldu
Nasıl giderecekler bu ihtiyaçlarını!!!
Nasıl kendilerini kurtaracaklar yaa...
Kusura bakmayın ama gerçekten çok gerildim ve ben böyleysem
Siz orada ne haldesinizdir kimbilir...
LÜTFEN DİKKATLİ BİR ŞEKİLDE ACİLEN KAPININ AÇILMASI İÇİN DESTEK İSTEYİN
BU YA ÇİLİNGİR ya da POLİS YARDIMIYLA...
SONRASINDA AKŞAM KONUŞTUĞUMUZ ŞEKİLDE HAREKET EDİN...
Soran+1 yılAnahtari vestiyere saklamis yerini soyledi cocukla sogukta perisan etme eve gelmicem dedi
- +1 yıl
Eve gelmeyip te ne yapıcak acaba?
Onuda söyledi mi?
ve ne zamana kadar gelmiyecek bu kısmı da belli mi değil mi?
Soran+1 yılAnasinda kalacakmis ne yapmaya calistigin veya ne yaptigim. umurumda degil biletimi aldim gidiyorum dedim simdi gidince aileme nasil aciklama yapicam diye dusunuyorum
- +1 yıl
Okuduklarıma inanamıyorum ya sen ne kadar mükemmel bir insansın sabretmişsin tüm bunlara
- +1 yıl
Ailene yapacağın açıklamadan evvel merak ettiğim bişey var...
Şu aana dek Olup bitenleri Sen ve eşin dışında başka bilen var mı?
Soran+1 yılHayir boyle seyleri paylasan biri degilim zayif hallerimi kimse gorsun istemem
- +1 yıl
Aslında öncesinde olayları bilen birileri olsaydı ailene anlatman daha kolay olabilir di...
Duru böyleyken açıklaman da oldukça güç olucak...
Ailen duydukları karşısında şaşkınlığa uğrayacaktır ve bununla birlikte inanmak ta istemeyecektir...
Bu yüzden Yaşadıklarını en başından bu yana Sükunetini koruyarak bir bir eksiksiz ve abartı olmaksızın anlat...
Verdiğin mücadeleyi ve karşılığında gördün muameleyi mutlaka paylaş...
Ama yaşadıklarını paylaş
Olmayan şeyleri de olmuş gibi anlatma...
Bu konu seni bağladığı kadar ailenide bağlayacağı için herşeyi tüm çıplaklığıyla bilmek onlarında hakkı...
Soran+1 yılbir sure once kendim sindirip butun bu olanlari sonra aileme anlaticam ozledik geldik diye gidecegim toparlaniyorum.5 e bilet alďim hayirlisi olsun hakkimizda
- +1 yıl
Yani Bu tutumun Ne kadar doğru olucak bilmiyorum ama yerinde olsam başkasından duymasına imkan bırakmazdım...
ya da böyle bir imkan var mı onuda bilmiyorum...
Gerçi sizden başka Bilen birisinin olmadığını söyledin ama... [Tabi Benim Dışımda :0) ]
Geriye bunu yapabilecek bir kişi kalıyor oda eşin!!!
Oda herhalde yapmaz böyle bişey he
Ne dersin?
Bunu şunun için dedim...
Olay başkası üzerinden ailene intikal ederse
Seni suçlayabilirler...
Suçunu bildiğin için anlatmaktan kaçtın diye üzerine gelebilirler
Haklıyken haksız duruma düşme ihtimaliyle karşı karşıya kalabilirsin o açıdan dedim
Ama olmaz inşalah
İyi düşünelim iyi olsun...
Soran+1 yılSu saatten sonra sucluyum ya da degilim kimseyi ilgilendirmez hayat benim karar benim arkamda yanimda duracak olan durur durmayyana da eyvallahim olmaz her zaman kotu gunler icin birikmisim vardir bir sure idare ederim diye dusunuyorum is bulana kadar en azindan ama once kendimi toplamaliyim bu yuzden bir sure sessizligimi korumaliyim
- +1 yıl
Hımmm...
Sen bana Kızmadın dimi?
Hayır yani ben bunu söylerken gideceğin yer ailenin yanı ya hani
Onlarda senin canın kanın
Bilmelerinin faydası olur zararı olmaz mahiyetinde düşünceyle paylaşmıştım
Aksi halde tabiki söylediğin gibi
Sen ailenden çıktın ve topluma karışan diğer tüm insanlar gibi farklı bir birey oldun
Alacağın ve yapacağın şeyler seni bağlar...
Kimseye de hesap vermek gibi bir zorunluluğun yok
İnşallah herşey düşündüğün gibi olur da
Çektiğin bunca sıkıntının ardı da mutlu günlerin başlangıcı olarak tarihte yerini alır
Soran+1 yılAblama anlattim gitme diyor alma eve ne hali varsa gorsun dillendirme anneme babama gider cok uzulurler sonra barisirsiniz birbirinize karsi ailelerin bakis acisini degistirirsin diyor oturup konusun birlikte karar verin biticekse bitirin devam edicekse sadece sen degil oda psikolojik destek almali diyor bian once ise basla kendine ozguvenin gelsin yaza kadar sabret diyor
Soran+1 yılYok ya sana niye kizayim kendime kiziyorum neden milletin ne diyecegime veya arkamda durup durmayacaklarini dusunuyorsam ya da ne derleri dusunecek ne var diye kiziyorum kendime
- +1 yıl
Ablama anlattim gitme diyor alma eve ne hali varsa gorsun dillendirme anneme babama gider cok uzulurler sonra barisirsiniz birbirinize karsi ailelerin bakis acisini degistirirsin diyor oturup konusun birlikte karar verin biticekse bitirin devam edicekse sadece sen degil oda psikolojik destek almali diyor bian once ise basla kendine ozguvenin gelsin yaza kadar sabret diyor
Ablan doğru söylemiş
Aynısının bir Benzerini dün akşam gönderdiğim ilk mesajda bende yazmıştım
Ama çok dikkate almadın
Yani son bir şansın olayı
Sonrası zaten olmuyorsa ona göre tamam deyip bu işi bitirirsin.
Fakaat Sen bunu yapmak istemedin ki
İstemediğin içinde böyle bir fikre vardık...
Aslına bakarsan sizin durumunuz adeta Finali önceden belli olan bir sinema filmi gibi...
şu an yapılan ya da yapılacak olan şeyler de sadece final zamanını ertelemekten başka bişey değil.
Kararı sen vericeksin.
Ablanın atladığı bişey var...
Eninde sonunda anne baba da bu işe dahil olucak
Ayrılık kararı alsanız kafanıza göre mi ayrılacaksınız?
Tabiki hayır...
Öncesinde o kendi ailesine sen kendi ailene bunu yansıtacaksın
Yani 1 ve 2 . ci yolun sonu aynı noktada birleşiyor.
Kararı sen ver
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Öncelikle durumunuzun nasıl olduğunu, birbirinize nasıl davrandığınızı tam anlamıyla bilmediğimiz için yorumlamak sıkıntı doğurabilir.. Bu sebepten elimden geldiği kadar dikkatli davranacağım.
Ben direk senin soruna cevap vermeyi tercih ediyorum.
İnsanların arada hava alması mantıklı.. "Çekip gitmek" terimi yerine belli bir süre kendinizi dinleyebilmeniz için uzaklaşman mantıklı geliyor.. Ancak bu uzaklaşmayı, şu an ki ruh halinle değil de, daha sakin bir zaman diliminde düşünüp karar vermen gerekiyor.
Kendini iyice sakinleştirdiğin zaman, bir yerlere gitmeyi düşünebilirsin.
Eşinin işlerinin kötü olduğunu düşünüyorum, bunun stresinde bunalımında olabilir. Aklında yüzlerce şey geçiyor olabilir.
Sende ise annelik zorlukları baş göstermiş olabilir.
Bunların hepsi normal. Anormal hiç bir durum yok. Bu durumda sadece sakinliğinizi korumalı ve dünyaya bin bir çileyle gelmiş evladınıza odaklanmanız gerekir.
Hiç kimse doğuştan ana baba olarak doğmuyor. Bunun zorluklarını ikiniz de yaşıyor olabilirsiniz.
Eşinin de müsaadesini alarak, kendi ananın babanın yanında belli bir süre geçirmen de fayda görüyorum.. Ama en başında dediğim gibi, durumunuzu tam anlamıyla bilmediğimiz yorumlamak çok zor..00 Yorumla
+1 yılZor şeyler yaşamışsınız ve malesef ikinizde de hata var , birbirinize destek olmayı bilememişsiniz zor günlerinizde ,özellikle eşiniz.
Doğum yapan kadına çok tavsiye verilir bir o kadarda eleştiri bunlara kulak asmayin, fazla hassas olmak iyi değil.
Özellikle bebek oldugunda karı koca arasında sorunlar yaşanır çünkü eskisi kadar yakin olabilme firsatları olmaz buda en ufak şeyde gerilmelerine sebebiyet verir.
Bana sorarsanız eşinizle sakince konuşun;
Zor bir sürecten geçtik ilk deneyimimizdi ve ikimizde birbirimizi kırdık, yiprattik en baştan başlayalim ve saygı , sevgi başrolümüz olsun artik diyin.
Siz her firsatta eşinize olan ilginizi gösterin o da size gösterecektir erkekler büyümeyen çocuklardır ilgisiz kalmaya gelemiyorlar
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle çok üzüldüm ve bir kadın olarak ne kadar yıprandığını çok iyi anlıyorum bunu bilmeni isterim. Ayrıca bir uzman desteği almış olmanızı da takdir ettim ancak hiçbir işe yaramamış olması üzücü elbette. Evden ayrılman bence de şu an en doğrusu olur çünkü eşinin de ne kaybedeceğini bilmesi gerekiyor artık bence. Ancak bunu akşam akşam yapma bence hem çocuk korkar, hem eşin karşı koyar ve belki olay büyür hem de ailen telaş yapar. Yarın gidersin ya da fikrin değişir belki kalırsın. Her şeyi çözersiniz umarım.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
25Cevap
+1 yılÇok zor ve sıkıntılı bir evlilik geçiriyorsun hele hamilelik dönemin ve sonrasında olanlar sana haksızlık bütün bunları eşin ile bu şekilde konuşmayı denedin mi? Bu çok önemli aslında Her şeyden önemli olan kendine sor eşini hala seviyor musun? Bu evlilik senin için ne kadar önemli? evliliğini çocuk için yürüteyim aman çocuk ne olacak olarak degerlendirmemelisin ben mutlu olabilecek miyim? diye düşün bütün bunlara değer mi?
Eşinin yaptıkları doğru değil sen yerden göğe kadar haklısın. Fakat eşini karşına al ve bu düşüncelerini onunla paylaş beraber bir karara varın.00 Yorumla
+1 yılBir süre uzaklaşıp ikinizinde düşünmeniz gerekiyor...
Belki uzaklaşmak bazı şeyleri toparlar ya da artık olmayacağına karar verip bir adım atarsınız..
ancak artık canınıza tak ettiyse ve düzelmeyeceğine eminseniz bu durumun daha fazla kendinizi ezdirmeyin..00 Yorumla
+1 yılBence ayrıl topla eşyalarını o yokken git. Bu kişi insan olamaz. Madem seni beğenmiyor, g*t büyüteceğine kalksın da kendi yapsın (afedersin). Ağzımı bozmak istemezdim ama böyle insanlardan o kadar nefret ediyorum ki varya. Sen onlara katlanmak zorunda değilsin. Sırf kadınsın diye her şeyi sana yükleyemezler de. Senin bu kadar sabretmen muhteşem çünkü ben asla sabredemezdim böyle birine. Hiç düşünme bile. Değişeceklerini söylerler ama değişmezler, hep aynı kalırlar
413 Yorumla- +1 yıl
Sanki kendisi mükemmel bir de seni eleştiriyor hadsiz
Soran+1 yılGerizekali iste
- +1 yıl
Sen bunları yaşamak zorunda değilsin. Sen bunlara katlanmak zorunda değilsin. Kendimi senin yerine koyuyorum, ve gerçekten oradan kaçardım. Ama güvenli bir yere. Çünkü bu (malesef) varlık olan kişi, sana her şeyi yapabilir. Ya kendisine hayrı yok sen neyi bekliyorsun ki? Hiç kimse sana bu şekilde davranamaz
- +1 yıl
Sen yeterince çabalamışsın, doktora bile götürmüşsün ama eski haline dönmüş. Ne kadar değişeceğini söylese de değişmez emin ol buna. Yalanlarına inanma
- +1 yıl
Seni ne hale getirmiş sinirim bozuldu ya
- +1 yıl
O bence kendine eş değil, köle almış. Seni köle gibi görüyor baksana. Sen ağzını açmazsan, oradan gitmezsen her şey daha kötü olacak. Sen bir köle değilsin. Sana bu şekilde davranmasına katlanma ve ayrıl oradan
Soran+1 yılZarar verecek bir insan degil sadece cok umursamaz toparladim esyalarimi gidicem
- +1 yıl
Şu an yorumları okudum üstüne kapıyı kitlemiş çok sinirlendim inanamıyorum okuduklarıma
- +1 yıl
İyi misin?
Soran+1 yılToparlaniyorum 5 e bilet aldim gitcem hic bu kadar iyi olmamistim
- +1 yıl
Önemli olan senin ve çocuğunun iyi olması ❤️ hayırlısıyla kazasız belasız gidersin inşallah ❤️
Soran+1 yılTeskkurler hersey icin
- +1 yıl
Haberdar et olur mu
Reis sana şunu diyim elinde olan güzel değerleri kaybedince anlarsın kıymetini. Sen yavruyu al az biraz uzaklaş kalsın öyle. Eger ilişkinin kurtulur yani varsa sana dönecektir değerini anlayacaktır. Biraz kafa dinlemek ikinize de iyi gelecek. Konusmak istersen yazabilirsin KS nin akıl hocasıyimda sjsj
02 Yorumla
Soran+1 yılIsin komik yani bende hala onunla olmayi istiyormuyum bunu bilmiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu deveyle niye evlendin canım benim bu ne sen koca değil moron bulmuşsun kendine terbiyesiz adam ! Boşan gitsin hiç çekme bir evlat olarak söylüyorum mutsuz bir evlilikte büyüteceğine tek büyüt zaten anladığım kadarıyla kocan bostan korkuluğu sen zaten teksin
00 YorumlaBüyükler boşuna dememiş
Allah halden anlayan insanlarla karşılaştırsın die Allah hayırla ıslah etsin o adamı inşallah
Dışarda kedi içerde Aslan bu tipler ah ah
Zalımsın kader zalimsın felek10 Yorumla
+1 yılHiç evlenmedim belkide evliliğin bir piskolojisi vardir sayın gizli yazdığınız şeyler yasadiklarinizla alakalı bunları birinin anlayabilmesi icin seninle ayni şeyleri yaşaması gerek
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 612 cevap paylaştı.
+1 yılKendi ayakların üzerinde durabiliyorsan bu kadarına katlanmak zorunda değilsin. Anlattıklarına bakılınca adamla değil hayvanla evlisin. Allah kurtarsın
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılOkurken içim sıkıldı. Evlilik belirli bir zeka seviyesi ve olgunluk ister. Yurutemeyecegiz geminin kaptanlığına soyunmayin!
00 Yorumla Evlendikten sonra ya da çocuk olduktan sonra çok mu bakımsız olmaya başladın?
06 Yorumla
Soran+1 yılSence birini seviyorsan onun nasil gozuktugu onemlimidir
Soran+1 yılAdamda bastan beri yok o istek
Soran+1 yıl36 yasinda
+1 yılsabahı bekle..
ama kararına saygım var.
bencede gitmelisin04 Yorumla
Soran+1 yılSabah bunu nasil yapmaliyim peki gercekten kararliligimi gorsun istiyorum
- +1 yıl
nereye gitmeyi planlıyorsun? anne/baba yanına mı
Soran+1 yılBilmiyorum hep dik basli biri olarak yasadim kimseye minnet etmedim babama anneme bile eyvallahim olmaz bu yuzden esimi hep hakli bulurlar birsey anlatmadan ben direk beni suclarlar adim cikmis bikere cocuk olmasa gitmem ama coxuk oldugu icin mecburen ailemin yanina gidicem bilmiyorum
- +1 yıl
bence tavrını bilmeli ve kaybetme korkusu yaşamalı..
sabah gitmelisin..
en azından bavulunu toplarken göstermelisin
+1 yılYani 3 yillik evlisiniz neden surekli kavga sorun ne
12 Yorumla
Soran+1 yılSorunda biurda kavganin belirli bir sebebi yok hersey olabiliyor
- +1 yıl
Yav tamam tuz karabiber ama yani evlilik bu degilki be kardesim siz boyle anlatiyorsunuz ama biz hic boyle hayal etmiyoruz ciddi bir destek almalısınız 3 yil ya ardi arasi
- Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılanlaşmalı boşanmaya yanaş hani ayrılıp kurtulmak için nafaka ve tazminat isteme
00 Yorumla
+1 yılHep aileler ve sorumluluklar yüzünden birbirini seven kişiler bile yıpranıyor.
00 YorumlaNeden ki sizden bir şey rica edebilir miyim beni takip edemesin yardımınıza ihtiyacım var
03 Yorumla
Soran+1 yılSenin kendine hayrin olacagini dusunmuyorum
instagramda evlilik ve ilişki danişmani diye bir hesap var arama kısmna iliskidanismanitr yazınca çıkar zaten oraya danış yardımcı olur sana bidr çok kişiye yardımcı oluyor kendisi-,
00 YorumlaSen yine de sabahi bekle ve oyle kararini ver. Yurumuyorsa ittirmenin anlami yok.
00 YorumlaOkudum gerçekten dayanılacak gibi değil bu hayvanla niye evlendin çocuk doğurmasaydın keşke
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yıl🤭🤭işin çok zormuş ya kolay gelsin böyle bir evlilik gerçekten çok zor olmalı 😔🤭
03 Yorumla
Soran+1 yılKocami var mı var iste ama bir boka yaradigi yok calisip eve ekmek getirme isini herkez yapiyor
- +1 yıl
Ona koca falan demem ki ben 🙄 ailesine sahip çıkmayan koca mı olur yaa
- +1 yıl
İyi misin 😊
Gizli Üye(30-35)+1 yılOhaa aynı benım evlılıgımden bahsetmıssın bende senınle aynı tıp kocaya sahıbım
01 Yorumla
Soran+1 yılDemekki geneli boyle
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖyle zor ki bende içimdekileri anlatsam altında kalırım.. 4 yıllık evliyim çocuğum var bazı şeylere cesaret edemiyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılAynisini yasiyorum baba evine donup bide onlarin dirdirini cekmek istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılAh hocam ah bilsen o kadar kötüyüm ki ne ağlayabiliyorum ne haykırabiliyorum
Soran+1 yılYa bu deveyi guducez ya da bu diyardan gidicez cocuk ayagimi bagliyor inan
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle herşeye onun için katlanıyorum yoksa dakika düşünmem
+1 yılSilmelisin bence zorunlu duruyor seninle ve bazi seyleri karsilamiyosa hsyatin da biri vardir..
01 Yorumla
Soran+1 yılBiri olmadigina eminim tersim cok pistir buna asla cesaret edemez arastirdim bos biri degilim teknolojiden anlarim tum hesaplari kontrolumdedir gecikmeleri aksam disari cikmalari gibi seylerde yok
Aldatma olabilir mi acaba
08 Yorumla
Soran+1 yılOnuda dusundum her turlu tskip ettim yok bir erkegin aldatabilmesi icin cebinde para olmasi lazim ayin sonunu zor getiriyo
Soran+1 yılHic o kadar kuculmedim evlilik ahlakinin bilincindeyim
Soran+1 yıl2 yasinda coxugum var
+1 yılAyrıl boşan gitsin ondan adam olmaz
00 Yorumla
+1 yılBoşanmak iyi olur senin için
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılSen cennetliksin farkında mısın?
08 Yorumla
Soran+1 yılCennetlik bir tarafim yok aslinda bende tam bir cirkefim begenmedigi konularda azina lafini tikiyabiliyorum ezdiemiyorum kendimi ona
- +1 yıl
Olsun. Elinden geleni de yap tâbiki. Bazen olaylar karmaşıklaşır o zaman çözülür aslında
Soran+1 yılBizimki hepten arapsaci
- +1 yıl
Böylesi kolay değil ama sanki sen sabrediyorsun bilerek?
Soran+1 yılCocugumu babasiz buyutmek istemiyorum iyibir es degil ama iyi bir baba ama psikolojisi duzgun olmayan ve her gecen gun dahada cikmaza giden bir anne olarak ben mutlu degilken onu mutlu edip yetemem bu yuzden bu cirpinslarim
- +1 yıl
Sen mücadele ederken o da dediğin gibi yapıyorsa acısını mutlak çeker. Sen elinden geleni yap. Gören görüyor biliyorsun
Soran+1 yılInsallah gorur
- +1 yıl
Bu konuda yalnız değilsin
Boşan yoksa ikinizden biri ölür ya sen ya o
00 Yorumla
+1 yılBu saatte çıkmayın derim
00 YorumlaBu ne bicim insanya lanet olsun böyle zihniyete
01 YorumlaSakin ol konuşarak atlat dertleş istersen
04 Yorumla
Soran+1 yılOff bunu cok konustum yazdim terk ettim aklina gelebilecek herseyi yaptim yok 2 3 gun duzeliyor sonra ayni
Soran+1 yılHaklisin ama o laflari yutamam ben onunla evlendigimde gayet basarili hayata pozitif bakan duzeni oturmus bakimmli meslegi olan biriydim yasadigim seylerden dolayi psikolojim bozuldu yanimda olmadi destekcim olmadi beni cocugumu buyuturken o zorlu yolda hep yanliz birakti simdi kalkip coxugumu terbiye ederken beni rencide ediyor cocugun yaninda bana bagirarak onun gozunde degersizlestiriyor
+1 yılBiraz zaman verşn kendinize
00 Yorumla
+1 yılNeden kavga ediyorsunux
00 YorumlaAyrıl ve kendi hayatını kur daha gençsin
00 Yorumla
+1 yılKonuştun mu
00 Yorumla
Devamını Gör(19)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Eşimle sürekli kavga ediyoruz. Mantıklı düşünemiyorum, ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler