Eşimle sürekli kavga ediyoruz. Mantıklı düşünemiyorum, ne yapmalıyım?

Esimle surekli kavga ediyoruz ve ben artik cok yoruldum. 3 yillik evliyim 1 tane cocugum var evlendigimiz ilk gunden beri kari koca iliskimiz yok denecek kadar az kendimi esimle evlendigimden beri kadin gibi hissetmiyorum zor bir hamileligim zor bir dogumum oldu oglumuz aylarca kuvezde kaldi anneligimi lohusaligimi insanlarin baskilari altinda yasadim soyle yaptin erken dogdu boyle yapmadin erken dogdu oldum tam 3ay ne yasadigimi ne yedigimi me yaptigimi bilmeden 4 duvar arasinda gecirdim cocukla evde oksijene bagliydi ve esimde dahil kimse bana destek olmadi isten ciktim maddi anlamda yiprandik bitcoine sardi esim gece gunduz bizi hepten unuttu cocuk iyilesti ama ben bitmistim kavgalarimiz artti rencide kelimeler artti memnuniyetsizlik artti birbirimize tahammulumuz kalmadi evlilik terapistine gittik destek aldik biraz hersey duzeldi derken baktimki bugun ayni konumdayiz eve gelen konusmayan gun icinde bir kere aramayan beni hic dusunmeyen yatakta gotunu donup yatan sarisam karsilik vermeyen bir kocaya sahibim ben istemesem zorlamasam sey bile yapmiyoruz ama beni sevdigini soyluyor bir kere olsun gostermiyor pis daginik ama evde surekli benim temizligimi sorguluyor anasinin evinde kokmus yemekleri yiyor onune gelen 3 cesit yemegi begenmiyor kilolarimla herkezin icinde beni rencide ediyor surekli anneligimi sorguluyor cocuguma kizip onu yapmamasi gerekn seylerde uyardigimda bile otoriterimi sarsiyor biktim artik konusmuyorum her defasinda bende onunla mutsuz oldugumu dile getiriyorum simdi yine kavga ettik cocugu yatirmiyorsun yuzunden evlendiginde bu kadar psikolojim bozuk oldugunu bilse evlenmezmis benimle karakterim oturmamis cekilecek biri degilmisim coxuk yuzunden cekiyomus evet bunlari duyduktan sonra bunlari kesinlikle yutmayacagim herseyimi toplayip cocugu alip simdimi gitsem sabah olmasini beklesemmi gercekten bitti artik ben bu hayati yasamak istemiyorum onunla
Eşimle sürekli kavga ediyoruz. Mantıklı düşünemiyorum, ne yapmalıyım?