Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Öncelikle çok klasik bir söz ile başlayalım.

Bunu bir netleştirelim. Değişim denilen şey kaçınılmazdır. Erkek de değişecek, siz de değişeceksiniz, buna sadece beni kandırana kadar çok güzeldi herşey olarak bakmak gerçeklere gözünü kapamaktır.
O da değişecek, sizler de. Bu hayatın en değişmez kaidesi.
Buradaki asıl sorun aşkın seni ele geçirmesi. Evet, doğru okudun, sorun dedim, zira duygular, hormonlar birbirine girdi ve sen karşındakini gerçek anlamı ile tanıyamadın. Birbirinize aşıksınız, zaman geçti, hormonlar kontrolün bir kısmını, asla tamamını bırakmaz, beynine bıraktı. Sonunda mantığının da desteğini aldın, karşındakini tanımaya başladın.
Elbette sonuç bir çok defa hüsran oldu. Aşk bu yüzden tehlikelidir. Hormon, yanlı basın gibi görmeni sağlar gerçekleri. Kötü yanlarını görmezsin. O "Bu etek neden bu kadar kısa, delirtecek misin lan sen beni?" der, sen bunu nasıl duyarsın? Söyleyeyim.
"Aşkım üşüyeceksin, hem kıskanırım ben seni, bu güzelliği başka kimse görmesin, biz birbirimize aidiz."
İşte şimdi mahvoldun. Anlatabildim mi?
Ne yaparsanız yapın sayın Sosyetic, o hormonların, duyguların hakimiyeti ele geçirmesine izin vermeyin.
Bazı insanlar görürsün, kariyerinin zirvesine çıkmış, mükemmel işler başaran, bir ağırlığı olan, asla pas vermeyen. Mantık insanıdır onlar. Duygularını köreltmiş, mantığı ile bakmayı öğrenmiş insandır. Bu nedenle de karşısındakinin ne mal olduğunu anlar ve uzak durur, e insanlığın %90'ı da beş kuruş etmeyecek canlılardan oluştuğu için çoğu zaman çok uzun süre yalnız kalırlar. Doğru seçimler yapmalarındandır bu. Hayatındaki boşlukları içi boş insanlarla doldurmak bir insanın yapabileceği en büyük yanlışlardandır.
Neyse, yine çok uzattım ben. Özetle, erkek de değişir, kadın da değişir, sorun bu değildir, sorun değişen bakış açındır, gözlerindeki perde kalktığı anda tanırsın karşındakini. Hayatının geri kalanı da bu görüşten sonra vereceğin karar ile belli olur.
Mantığınızı kullanın. 😊
( Seviyorum he senin soruları, fütursuzca yazabiliyorum 🤗🤗🤗 )10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. Romeo olmasak nasıl nikah masasına oturtacağız canım :)
Kadın akşam işten çıkar, ıspanak alır eve gider. Sofrayı hazırlar ama yoğurt almayı unutmuştur. Hemen kocasını arar. Kocadan kocaya değişen cevaplar;
1- Ben geç geleceğim yoğurtsuz yiyin (Lackalaşmış Koca)
2- Aradığınız noya şu an ulaşılamıyor (Aldatan Koca)
3- Ispanağı aldın da yoğurdu neden almadın (Kazma Tipi Koca)
4- Yine mi ıspanak otlaya otlaya sığır olduk (Kalas Tipi Koca)
... 5-Tamam alırım (Monotonlaşmış Koca)
6- Tamam. Başka birşey lazım mı (Normal Koca)
7- Tamam hayatım alırım başka bir isteğin var mı (İdeal Koca)
8- Amaann canımm ıspanakla mı uğraştın, yapmadıysan bırak dışarı da yiyelim, canını sıktığın şeyede bak. Hadi hazırlanda çıkalım.(Yok Böyle Koca )
Karikatürlerle Evlilik Sanatı
https://www.youtube.com/embed/P-Iwvln5wEw
Evlendikten Sonra Bazı Şeylerin Nasıl da Değiştiğini Anlatan 6 İllüstrasyon36 Yorumla- +1 yıl
Kaç numara olursun Sence Sen evlenirsen? 😃
- +1 yıl
☺️ aşık ve romantik.. güzel güzel 👍🏻
- +1 yıl
Aaa nasıl unutmuşum, pisss romantik ve aşık tabii 😃 okuruz ya yorumları da okuruz 🤨
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ne demiştik insan sahip Ahh ulan sakarya yazısı içimi deşti gitti😅 nanköru, sahip olamadıklarınin kolesidir.
Flört aşamasında ikna edebilmek için olmadıgimiz bir kişilige bürünüyoruz, tamam sözünü duyunca da asıl karakterimize dönüyoruz. Yontmasini bilen kadın olursa tahta, yontmasini da bilemeyen kadına denk gelirsek odun oluyoruz. Çünkü hammademiz odun 😂
Hele de bir de evlilik söz konusu ise yandı gülüm keten helva. 10 dk görmek için kilometrelerce yol gittiğimiz hatun, eşimiz olunca halısahaya kacabilmr56 Yorumla- +1 yıl
Yaa yine doğru Hamurunuzda var 😃 öyle de böyle de çıkacak illa o odunluk ortaya
- +1 yıl
Cikarmazsak olmaz @Sosyetic_SheqiiL hayatın akışına ters 😂
O tırtıl illaki kelebeğe dönecek 😂 - +1 yıl
Ama tırtılın kelebeğe dönüşmesi bir doğa harikası Romeo’nun Öküze dönüşmesi değil hahahha
- +1 yıl
Hahaha 😅😅 pes ya pes.
+1 yılÜlen bak nereden denk geldim, cevap vereyim bir soruyla ehüehehü 😂Bu durum evet özellikle Türk erkeğinde sıkça görülür de bir erkeğin gözünden de Türk kızı evlendi mi tontoşu salıyor arkadaş yapmayın yaa, evet, neden?😂Hadi, hadi... bekliyorum 🤪
16 Yorumla- +1 yıl
Haha bu soruyu açmalısın, gelip cevaplayacağım 😃
- +1 yıl
tamam 😂
- +1 yıl
valla sordum , gel 😂
- +1 yıl
Soru linkini at 😃
- +1 yıl
akıl olsa 😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
83Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. kadını kendine bağladıklarını sanıp cepte görüyorlar..
"nasıl bu benden gitmez" diyip içindeki öküzü salıyorlar..31 Yorumla
+1 yılÇünkü flört döneminde "elde etmek" için ellerinden gelen her şey yapıyolar.
Ne zaman ki sevgili olup "elde etmiş" olurlarsa başka bi arayış içerisine giriyolar.
Çünkü "bi şeyi sıradanlaştırmanın en basit yolu ona ulaşmaktır"
Aslında bence bu durum sadece erkekler için değil, kızlar için de geçerli. Yani ben de bi şeyi elde ettikten sonra o şey benim için sıradanlaşıyo, önemini yitiriyo. O yüzden flörtten ileriye gitmezseniz, sevgili olmazsanız o kişi size karşı hep ya da çoğunlukla "Romeo" olarak kalıcaktır sjxbjshdj 😝20 Yorumla
+1 yılBen netliğimi en başında koyarım, flört kavramını geç de tanışmaya başlanılan zamanlar yani neyi istemeyeceğim bellidir, sonradan da değişmem yani ama sürekli ilgi bekliyorsa bunu asla karşılayamam çünkü sürekli ilgi bekleyen bana göre hem egoludur hem de karşısındakine daha az ilgi gösterecek kişidir yani bencildir, ben öyle değilim kısaca ve bu kavram bana uymuyor.
30 Yorumla
+1 yılbence..
bu birazda kadınlardan dolayı oluyor kusura bakmayın ama sosyetik hanım..
kadınlar bir erkeği elde edince biraz fazla salıyor gibiler kendilerini ilgi alaka kotası iniyor her şeyi adamdan bekliyorlar..
Sürekli supriz güzel söz üzerime düşülsün önceliğim olayım
ancak karşıda hiç bir şey yok sürekli trip sürekli laf sokma filan falan derken..
Velhasıl kelam adam da çabalarının sonuçsuz kaldığını görünce
odun oluyor arkadaş.
napsın20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Bu olay tarihten köprüyü geçene kadar olan ki süreçte ayı-dayı ilişki olarak günümüze ulaşmış. 😂 Ama her erkek öyle değildir sadece ilk aşamayı geçerken aksattığımız diğer sorumluluklara da el atıyoruz.
28 Yorumla- +1 yıl
Hahah her Erkek öyle değildir %90’ı falan, geriye kalan %10 kısmı denk gelsin bana 😅
- +1 yıl
Yaw He, Hemcinslerinin hepsi kendini o %10’luk kısımdan sanıyor zaten. Sen oduna bağlamıyor musun 😃
- +1 yıl
Emin değilim 😃 susma hakkımı kullanıyorum. Sevgililik yönünü bilmiyorum 🤷♀️
- +1 yıl
Pisliklik bu 😃
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü ilk izlenim çok önemlidir , flört döneminde eğer kötü davranıp , odunluk yaparlarsa karşı cinsin onlara yaklaşmayacağını , soğuyacağını bildikleri için önce kendilerine güvendirmeye çalışıyorlar. Kendilerine iyice güvendirip , kendilerini sevdirdikten sonra da asıl olması gereken kişi olup , gerçek karakterlerini ortaya çıkartırlar.
10 Yorumla Bence bu her iki taraf için de geçerli insanlar flört aşaması gerçekten güzel bir dönem ne kadar uzun olursa o kadar eğlenceli oluyor çünkü sevgililiğe geçince insan Farklı bir sorumluluk elde ediyormuş gibi oluyor böyle hayatına aldıgı insanı sanki Hayati tamamen ona aitmiş gibi düşünüyor ve kendi hayatın hariç bir de Hayatındaki insanın hayatını düşünüyorsun düşüncelerine Ya da nasıl iyi mi Yemek yedi mi içti mi yorgun mu hasta mı Mutlu mu bu gibi şeyleri Düşünmek zorunda kalıyorum ben flört aşamasında En azından belli bir mesafe var aranda ve her şeye karışmıyorsun diyeyim yani bazı şeyler de diyorsun ki ne haddime sana mı düşmüş diye mesela kavgalar tartışmalar Az daha sonrasında çoğalıyor. Yani ben bu şekil deyim benim flört aşamasında ki olduğum benle ilişkinde ki ben ben değilim ve bunun tek ben olduğumu da düşünmüyorum her insan böyledir bence
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Katılıyorum 😃 bazı erkek tipleri karşı cinsi elde edene kadar ayıya dayı derler 😂 onların aksine ise ben odunum. Odunum ya işte ne var bunda 🤷🏻♂️ Saklamaya ne gerek var yaa kendilerini başka tanıtip sonradan özüne döndüklerinde problemler yaşamak yerine kendileri gibi olsun oldukları gibi kendilerini kabullenenlerle beraber olsunlar daha iyi.
12 Yorumla- +1 yıl
Ay ne güzel yorum katılıyormuş 💪🏻😃
+1 yıl
Resimde her şey net görünüyor, açıklama yapmaya gerek yok sanırım 😄😄
43 Yorumla- +1 yıl
Ohaa çok doru😂
- +1 yıl
Haha 😃😅 yok artık
- +1 yıl
😄😄😄
Elde edene kadar tatliş 😂 çepte görmek böyle bir şey işte! Boşu boşuna demmişlerki; “keşke herkes ilk tanıştığımız gibi kalsa”
Bundan sonra cepsiz gelin arkadaşlar 🤣
Cepte sananlara bi U dönüşü yaparız, neye uğradıklarına şaşarlar 😃✌🏼23 Yorumla- +1 yıl
O yüzden flört dönemini uzatmak mı gerek 😃 gittiği yere kadar kardır hahahah
- +1 yıl
Evlenmeyeceksin bi kere 😃 diri diri mezara girmeyeceksin hahaha
+1 yılSüreç uzadıkça, insanlar birbirine alışırlar. Sevginin de aşkın da mutlaka beslenmeye ihtiyacı vardır. Yoksa olmaz. Bir de yaşam realitesi ve koşulları, kadını ve erkeği etkiler negatif anlamda.
Unutur kadını erkek, unutunca kaybeder. Kendini dahi kaybeder.
Sonra ise affedilmeyi bekler, umar, uğraşır, bu süreç gerçek bir bağ var ise, yaşam boyu devam eder...10 YorumlaÇünkü kadınlar böyle erkekleri ayırt edemediyorlar.
Ve genelde ahlak yoksunu erkekleri daha çok çekici ve sevecen bulan kadınlar var o yüzden bence bu soruyu kadınlara şöyle sormak lazım
Sonunda sana kötülük edecek olan erkeği neden seviyor tapıyorsunuz?11 Yorumla
+1 yılBen burada iki duruma inanıyorum bunlardan birincisi ve kendim için geçerli olan durum: çoğumuz karşıdaki kişiyi dış görünüşüne göre seçip sonradan kalp güzelliği olmadığı için heyecanımız kaçıyor ikincisi ise özümüzde öküzlük var ama araba telefon vb pahalı aksesuarlar ile sakladığımız öküzlüğümüzü uzaktan görmeyip tanıdıkça anlamanızdan kaynaklı
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çünkü, bir kadını elde edene kadar hep en iyiyi en talep edileni oynuyorlar. Elde ettikten sonra da çabalamalarına, imaj kasmalarına gerek kalmıyor.
Bu nedenle, bir kadın ‘her an gidebilecekmiş gibi’ davranmalı, ilişki başladıktan sonra bile. Ancak o zaman, erkek çabalamayı, iyi davranmayı, romantik jestlerle etkilemeye çalışmayı kesmez.10 Yorumla
+1 yılBen emin değilim bunun doğru bir kural olduğuna, eğer ısrar ederseniz de o halde iki tarafın da değişimde birbirini tetiklediğini söylerim, kusura bakmayın olmuyor öyle kadından bağımsız erkeğin ilişkide değişimi, erkeğe birşey oluyorsa kadına da olduğundan oluyor, ama ismini siz koyun ben cevabı bilmiyorum.
Ama kadınların etkisinin olduğunu da biliyorum...10 YorumlaYine harika bir soru, özel bir insandan. Evet çoğumuz böyleyiz ama çoğumuz da değiliz. Sevgiye değer veren bir erkek hatununu, eşini üzmez.
12 Yorumla- +1 yıl
Sorumu beğenmenize sevindim, tşkler ✌️
Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Ee sizde fazla süründürüyorsunuz, bi güzellik yapana kadar elli takla attırıyorsunuz dolayısıyla odunluk sezonu başlamış oluyor :d
11 Yorumla- +1 yıl
😃👌🏻
Ahhh ulan romeo içimi yaktı geçtii..
Evet neden bu romeolar oduna dönüyor acaba bir bileni yok mu bu çözümün🤣🤣11 Yorumla- +1 yıl
Biri çözsün şunları bizi de aydınlatsın el-insaf 😃🤷♀️
Yani beş parmağın beşi de bir değildir. Misal ben flört döneminde de öküzüm. Kimseyi şaşırtmam bu konuda :D
11 Yorumla- +1 yıl
Haha herkes öyle olsa daha iyi 😃
Allah razı olsun gece denk geldim ve sayende gece gece karikatürlere bakarken kahkaha attım 😅😅
11 Yorumla- +1 yıl
😅 sevindim 🙏
+1 yılİki tarafta öyle, sadece erkekler değil. Özellikle ilişkilerin genelinden kadınlar "ben kadınım, erkeğe istediğim gibi davranırım" ayağına erkeklere kötü davranıyor, erkekleri insan yerine koymuyorlar. Bencil oluyorlar.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sosyetic_SheqiiL mükemmel erkek yoktur az öküz erkek vardır ben bu ulkenın en romantık 2 inci adamuyum tek rakip im mustafa ceceli :D
117 Yorumla- +1 yıl
Hahaha yürü be 😃
- +1 yıl
Sevmem ben ormantik şeyleri sen ye bana faturasını yolla 😃
- +1 yıl
İstemez az ötede oyna 😃
- +1 yıl
Yenilirsin ağlarsın çekemem 😃
- +1 yıl
Kendime güveniyorum da ondan 😅
- +1 yıl
Lan ben süslenirim de oyun da oynarım iki tane erkek kardeşim var benim 😃
- +1 yıl
Germany ✌️ Lan kelimesinin anlamını biliyorsun mu 😃
- +1 yıl
Google amcana sor 😃
Hep romantiğim bana da hep odun denk geliyor ben ne yapayım.
15 Yorumla- +1 yıl
Hahah odun kadın? 😃
- +1 yıl
Noluyor sonra “sen bana nasıl şiir fısıldarsın, hadsiz” 😃 mi?
- +1 yıl
Eyvahlar olsun 😃
Aşk İlişkileri konusunda 796 cevap paylaştı. Flört döneminde yaptıkları naz aşık usandırdığı için. Bir tavlayayım da kurtulayım mantığı
16 Yorumla- +1 yıl
Kim Naz yapıyor yahu 😃
- +1 yıl
Alakası yok, sevdiğimiz adama eriyoruz biz 😃
- +1 yıl
Yaaa.. tüh be bi ayarlayamadık dengeyi sağlayamadık iyi mi 😃
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılUlan kıymetimi bilene bir ömür Romeo olurum da, işte bilinse ama :D
18 Yorumla- +1 yıl
Hahaha bilinmiyor mu kıymetin, vah 🥲
- +1 yıl
Bilinmiyoooooorrrrrr, bir sen biliyon lann :D
- +1 yıl
Yaaa.. Sosi farkı olm 😌
- +1 yıl
Ah Sosi ah sende olmasan kıymet bilenimiz yok lann :D
- +1 yıl
Ben arkadaşlarımı yarı yolda bırakmam ✌️😜
- +1 yıl
Tamam işte biz de kıymetini biliyoz daha ne :D
- +1 yıl
Hı hı hanımköylü seni
- +1 yıl
Ooooo, hayatımda bir insan olduktan sonra ve beni mutlu ettikten sonra hanımköylü olmak güzeldir :D
Siz kızlar prensessiniz zaten demi boşa bak boşa konuştu işte
16 Yorumla- +1 yıl
Prensesiz olm nolcak 😃
- +1 yıl
Bazen 🥳
- +1 yıl
Ben tatlı ve cazgır olmayan cadılardanım neyse ki😃
Olmuyorum ama siz b. ktan kişilerle karşılaşıp bütün erkekler böyle derseniz öyle sanarsınız
13 Yorumla- +1 yıl
Var öyle hemcinslerin kabul et bence 😃
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Neyse ben genelleme dışı kaldım cevap yazmıyacağım bu sefer 😎😂😂😂
14 Yorumla- +1 yıl
Haha objektif bir yorum yapabilirsin bence 😃
- +1 yıl
Teşekkürler yorum için, elde etme kısmına katılıyorum onun verdiği rahatlık olsa gerek
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMadem bizi aşağılayarak bunu soruyorsun bizde aşağılamadan sadece gerçekleri söyleyelim daha kötüsünü hissetmesi size kalsın
Hiç tanışmamışken içinde boşluk ve oksijenle dolu kutu gibisiniz
Bi tavırlar bi kendinizi kaliteli gösterme çabaları en başta ilgimizi çekiyor konuşuyoruz içinizde bişey olmadığını farkediyoruz doğal olarak en başta ilgimizi çeken şeyin aslında hiçbişey olmadığını anlıyoruz bu nedenden insanlar hevesle başladığı sohbete pişmanlıkla pes edebiliyorlar01 Yorumla- +1 yıl
Delirmeyin ya ne aşağılaması. Her soruyu bu kadar ciddiye almayın. Bi de savunmaya geçmeyin, benim babam ve iki tane erkek kardeşim var neden aşağılayayım erkekleri
Ten uyumu olmadığı için , verdiği değeri haketmediğini düşündüğünden, en önemliside. : karşı taraf sadece cinsel hedef seçildiği ve sadece bu yolla amaca ulaşabileceğini bilecek kadar prakmatik fırlama ahlaksız ve acımasız olduğundandır...
Dip not: Sağlam kadına kralı (sapık, piskopat vs değilse) birşey yapamaz...
Bir erkeğe yol gösteren herzaman kadındır.
Hanımlar, amacınız ne ise açık ve dürüst olun. Ki yolumuzu bilelim!!!10 Yorumla
+1 yılŞoyle düşün :D Yeni telefon aldın tamam mı o telefonu ilk gün boyle ozenerek bezenerek kullanırsın sonra gün gectikce artik alisirsin firlatirsin dusurursun onun gibi bisey yani çoğu şeyde mantıken aynı durum mevcut 😂
13 Yorumla- +1 yıl
Bu durumda telefon hangi cins için örnek oldu 😃 kadınlar mı?
- +1 yıl
Evet ama yani benzetme onun gibi bisey bu ama öyle simdi çoğu kisi bu gözle bakiyor duruma malesef
- +1 yıl
Türkçem kötü sorry
Bu durum sadece erkeğe has bir durum değil. Flört döneminde bukelamun gibi karakter değiştiren kadınlar, sevgililik döneminde bildiğin kezban moduna giriyorlar. Sanırım elde etme iç güdüsü olsa gerek.
11 Yorumla- +1 yıl
Kezban nedir bı tanimlasana sana zahmet
Tanıma evresi yazılı olmaya kanun misali iki taraf içinde olmadığı biri gibi gösterilir, fakat ilişki ve paylaşımlar kişiyi kendi evinde hissettirircesine rahatlattırır.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Önceden bu evlilikle kıyaslanırdı sevgililiğe kadar düştü yakında flörte de gelir gibi. İnsanlar bir şeyleri elde ettikten sonra beklediği ölçüde olmazsa soğuyabilir veya ilgisi düşebilir :/
10 Yorumla
+1 yılÇünkü kadınlar tam teslim oluyorlar. Flört dönemindeki gibi kendilerini çekmiyorlar. Yaptıkları aktiviteleri gezmelerini minimuma indiriyorlar. Erkeklerde ilkel varlıklar. İstedikleri şeyi eldr etmek için çaba gösteriyorlar ama kadınlar onlara merak uyandıracak birşey yapmıyorlar herşeyde sevgilisine koşuyorlar evliliklte de böyle. Dengeyi kurmak lazım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılRomeo rolu yapan öküzü ayırt edemıyorsan sıkayet etmıyeceksın.
24 Yorumla- +1 yıl
Öhöööm şahsıma saldırı mıdır bu
- +1 yıl
Yok kesınlıkle degıldır sadece bır sözdür
- +1 yıl
😌
- +1 yıl
✌️🙂
Aşk İlişkileri konusunda 320 cevap paylaştı. aslında bu sadece kafası cinselliğe çalışanlar birkere imzayı attım artık kürek çekmeme gerek yok diyorlarda o yüzden
10 Yorumla
+1 yılEn büyük hatamızda bu ya erkenden her şeyi sizi ayarlayabilmek için kullanıyoruz sonra sap gibi kalıyoruz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılçünkü romeo gibi davranmazsak kendimiz gibi olursak kadınlar etkilenmiyor
o yüzden mecbur sevgili olana kadar romeo taklidi yapıyoruz10 Yorumla
+1 yılSevgili olmak onlar için bir amaç bu amaca ulaşasıya kadar kuzu oluyorlar. Ulaşınca artık gerçek evre başlıyor.
10 Yorumla
+1 yılNeysem o'yum. Rol yapmaya gerek yok.Ölçüsünde bir romantizm, gerektiğinde kız arkadaşımın gözüne hoş gelebilecek odunluklar.. Her şeyin bi kararı var.
10 YorumlaKadın da evleninceye kadar bakımlı, makyajlı; evlenince kocası içi süslenmeye üşenen bir varlık haline geliyor. Pek farkımız yok.
10 Yorumla🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 yanlış bir şey ama belkide elde edene kadar. Daha sonra Kız arkadaşlarını mahallede muhabbet ettikleri arkadaşlarıyla karıştırıylrlar.
10 Yorumla
+1 yılİstediklerini elde ettikten sonra geri çekiyorlar kendilerini bana göre
21 Yorumla- +1 yıl
sıkılıyolar herhal
:)
+1 yılKarşılıklı olursa öküzlük olmaz bu kişiden kişiye değişir.
10 Yorumlainsan neyse odur hiç birzaman değişmez odunsa odundur
10 YorumlaOyunculuk da yoran birsey sonucda dayanamayip en sonunda yorgunlukdan özlerine dönüyorlar
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 337 cevap paylaştı. Maratonlaşmayan ilişki hep aynıdır yeterli maratona bağlamayın heycan renk katın
10 YorumlaBiraz da arz talep meselesi yani kadınlar da ilk günkü şirinliğinde kalmıyo ona bakarsan biraz gerçekçi olalım
13 Yorumla- +1 yıl
@Sosyetic_SheqiiL Like attığın ve anladığın için teşekkür ederim kimseyi kötülemek maksadıyla söylemedim ama öyle
- +1 yıl
Ricalar, teşekkürler yorum için
- +1 yıl
Ben de rica ederim
Sebebi yok sadece sizin anlamadığınız şu her erkeğin içinde odunluk vardır 👍
10 Yorumla
+1 yılYok bir hep odunuzda sizin gozunuz sonradan açiliyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇünkü siz kadınlara odun yakışıyor ;) sonuçta odunu fırına vereceğiz. Kadının odunu bizi gepetto usta yapıyor ya da marangoz oluyoruz. Hiç kadın marangoz görmedim :)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 642 cevap paylaştı.
+1 yılKadını etkilemek için "Romeo" kişiliğine bürünüp, bir zaman sonra odunluğa devam ediyorlar :D
10 Yorumla O yüzden hep flörtleşecen. Bi’ onla, bi onla bi diğeriyle aaaahahhahahha ))))
10 Yorumla
+1 yılKızın Romeo davranışları hak etmediğini anlıyorlar.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 64,6b cevap paylaştı. Köprüyü geçene kadar :D
211 Yorumla- +1 yıl
Yıkalım o köprüleri biz en iyisi, ne köprüymüş arkadaş 😃
- +1 yıl
Yüzme bilmeyenler boğulsun 🤷♀️😃
- +1 yıl
İyi insandın 🥲😃
- +1 yıl
Sana çubuk uzatırım tutabilirsen artık 😃 kürdan kadar filan, olur mu 🥲 çok iyi niyetliyim yine kahretsin 😌
- +1 yıl
Ben iyi niyetimi gösterdim Hadsiz seni 😅
- +1 yıl
Unutturmam ki hahaha
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bunu sadece erkeklere bağlamak doğru değil. İnsan yapı olarak elde etmek istediği her ne olurda olsun yoğun bir çaba sarfeder. Ulaşınca biraz daha rahatlama ve emin olma duygusuna girer.
10 Yorumla
+1 yılBurda erkeklere karşı Bir linç var kabul edilemez efenim 🤣
11 Yorumla- +1 yıl
Hahah asla yok :D
+1 yılBirşeyi çok istiyorsundur onun için çabalarsin elde ettikten sonra kıymetin kalmıyor bu bir gerçek. Çok büyük aşkla evlenenler bile bir süre sonra monotona bağlıyor.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılOdun derken zarif bir odun olabilir. Mobilya gibi.
11 Yorumla- +1 yıl
Hahah 😃😃
- Devamını Gör (54)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler