Mecnun gibi dolanıyorum yıllardır. Arkadaş bir insan nasıl unutulamaz, unutamadım ya. Ulan tam unuttum diyorum rüyama giriyor, sonra gece uyanıyorum, sonra uyku düzenim yine kaçıyor, sonra hayatım ellerimden kayıp gidiyor. Yol tutturamıyorum hayatta, disiplin sağlayamıyorum, dağıldım. Bir gün onunla bir yerde karşılaşacağız da benim olacak diye kendimi kandırmaya çalışıyorum. Başka kızlarla da bir şeyler yaşadım, spor da yaptım sağlam kafa sağlam vücutta bulunur hesabı, yogalar yaptım, meditasyonlar yaptım, ama ben şu işin içinden çıkamadım arkadaş. Bu acıyla nasıl yaşanır, bekliyorum bir gün gelecek diye ama gelmeyecek biliyorum. Oneitis diyorlarmış benim bu durumuma ama arkadaş çözülmüyor be. Bu soruya cevap olarak kimse bana tavsiye vermesin, kimse yapmacık cevap vermesin. Ha gelir dersin birader hayat böyle yaşayacaksan yaşa yaşamayacaksan seni tutan yok sg, okey derim. Bana birisi samimi olabilir mi lütfen, bana racon kesin ya, bana hayat dersi verin.
Güncellemeler
+1 yıl
Vuslatın başka âlem
Sen bir ömre bedelsin ah
ah ah ah ah ahhhhh
İçim daraldı mk
Sen bir ömre bedelsin ah
ah ah ah ah ahhhhh
İçim daraldı mk
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Hayata bi kere geldin ve acıların çocuğu olarak mı yaşıcaksın
aslında keyifli bir yanı da yok değil
Hee baya keyifliymiş cidden için daraldı okurken
Ağlamaktan zevk alır ya insan, onun gibi ama valla benim de daraldı artık içim, ne yapayım?
Kaç yaşındasın
19
bu soruyu sorarak ne yapmak, nereye varmak amacındasın acaba
hesabımı kapatıcam da sayın abla, sendeyim şu an bakalım ne diyeceksin
19unda olmaz böyle git gez toz ne biliyim halinden memnun olsaydın beni kurtarın gibi di yazı yazmazdın bak bana maşallah aşk olmayınca ne dert var ne tasa kafamı yastığa koyuyom uyumak 5saniye (🧿🧿) eğer unutamadıklarım , unutmak istemediklerim olsaydı ölü gibi bi şeydim
ya ben aslında böyle değilim ama şu sıralar eve tıkılınca iyice kafam doldu, spor salonları kapalı üniler kapalı. Ben sonradan sosyal biri oldum, lisede pek arkadaşım da yoktu, o yüzden koronadan dolayı iyice yalnız kaldım. Vallahi billahi artık gayretullaha dokundu ama kazanacağım, biz adamız ulan adam! Şikayet etsem de yıkılmam, ben öyle can sıkıntısından yazdım, zaten benden başka bana kimse de yardımcı olamaz, bunun da bilincindeyim
teşekkür ederim sen namuslu kızsın, ciddiye alıp bir iki söz söyledin
malsın knk
çok netsin maşallah
Yemek ye geçer
acılı lahmacun gömdüm az önce, yine geçmedi
Sjsjsjsj
fdkjfdkjdkd