En iyi arkadaşımla ilişkimi kesmek istiyorum?

5 yıldır benim en iyi arkadaşım dediğim eskiden çok sevdiğim bir arkaaşım var. zamanla ona karşı olan bakış açım değişti ve artık kendisine karşı olumlu bir şey düşünmüyorum. benim ona karşı hissettiğim duygular her zaman çok gerçekti ilk tercihim o oldu hep en iyisi en sevdiğim insan hep oydu ama onun bana karşı duguları gerçek değilmiş gibi geliyor5 yıldır 3 kişilik arkadaş grubuyduk diğer kız benimle görüşmeyi kesti en iyi arkadaşım dediğim kişi taraf tuttu hep diğerini savundu benim dediklerimi dinlemedi ama lafa gelince benim taraf tutma gibi bir şeyim yok diyiyor gidip bundan rahatsız olduğumu söylesem bir şey değişmeyecek benim için asla o kızla arasını açmaz bunca zaman beni ayakta uyutmuş hiçbir zaman onun ilk tercih ettiği kişi olamamışım çok yıprattı beni 1 aydır falan ona mesaj atmıyorum o bana atıyor atarsa cevaplıyorum iyice sinir olmaya başladım artık soğuk davranıyorum soğudum gibi ondan ama onunla görüşmeyi kesersem yalnız kalıcam dışarı çıkacak kimsem olmayacak bundan korkuyorum ne yapabilirim başkalarının objektif yorumlarını dinlemek istiyorum
En iyi arkadaşımla ilişkimi kesmek istiyorum?