3 senede açmadım ama ısrarla arıyorlar düzenli olarak , 3 senedir açmamış istemiyor diye düşünmüyorlar mi yoksa naz yaptığımı felan mi dusunuyorlar
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Üçüncü ailede biz mi olsak acaba bizimkini bari aç kanka bak buradan yazıyorum 😂
Buyuk olasılıkla çocuklarının kötü yönlerini çevresindeki insanlar bildiği için kız bulamıyorlar
Onu bilemem ama çok istekliler
Sen onları mı istemiyorsun yoksa evliliği mi istemiyorsun
Onları istemiyorum
Kimi istiyorsun söyle gidip anasından babasından isteyelim yapalım sana bi kır düğünü
Ahahahahahsh, erkek isteyen kiz bi yenilik olur. Babası daha gitmeden verir sanki ya da yoksa şey mi der ben oğlumu kimselere veremem
Benim oglumu ne doktorlar mühendisler istedi vermedim diye başlayacakları kesin ama sen göz kırp damadı hemen o gece kaçırırız merak etme senin çeyiz hazır mı?
Hazır hazır, vermezlerse kaçıracağız artik en iyisi kaçırmak. Babası yatsıyı kılıp gaz lambasını söndürüp uyuyunca damadın penceresinin altına arabayı yanastiririz. Damat pohcasiyla atlar biz il sınırını geçeriz babası uyankncaya kadar
oooo sen bu işi biliyosun hindistan usulu yapacagız desene başlık parası teklif edelim belki babası kabul eder yok etmezsede kaçırırız yalnız dikkat etmek gerek hemen damadı kaçırdığımız gece o iş olsun yoksa oglan temiz bakir diyip babası geri götürmesin hatta mumkunse ilk geceden hemen hamile kal bu sayede hiç geri dönüşü olmasın
Şimdi başlık işin içine girerse babası oğlanı hayli hayli verir , Turkiyede oğlunu belese vermeyen baba yoktur. Para olursa verme işi garanti hic parayı icin içine katmayalım şimdi kac küçük baş ya da kac kaime isteyeceği belli olmaz, sen bi toros ayarla birde kaçınca kalincak ev
Hmm sen planı yapmışsın adamı eve atıp kanlı çarşafı babasına gönderip oğlun artık benim gelip isteyelim bi iş daha uzamasın diyeceksin beyaz toros camları film çekilmiş ve dağ evi hazır sen ne zaman dersen hazırız
Yok torun olunca gider el öperiz, oğlunu görünce ağlar muhtemelen babası torunu görünce yumuşar benide sevmez ama mecbur barışır, oğluna der seni ne doktorlar ne mühendisler istedi vermedim sen buna kaçtın diye tam dram. yalniz sen işi biliyorsun o yüzden bana 4 e kadar hak var ben ilkini kacirayim durmam 2 3 4 u de bulup kacirayim. Yardım edersin demi ortak
damadın kız kardeşlerini bana ayarlarsın dimi ortak :) senin için kutsal davaya başımızı koyduk o kadarını yap artık
Damatlarin diyecektin yanlış oldu
ooo bayram yapıcam desene benim 4 katlı ev var senin için hallederiz o işi :) bu arada fotodaki senmisin?
4 katlı ise olur, her kata bi damat yerleşir. Evet benim
Yalnız o evler benim için ya sen damatların kardeşlerini bana yapacaksın ya hani 4 erkekle evlenmeyi düşünüyorsan artık kendi başının çaresine bak ben kaçırmana yardım ederim ev işi sende. Fotoda kanka haberim yokmuş gibi çek dedin sanırım 2-3 yıl önce bu pozlar meşhurdu da :)
Ya tamam 2 ye 2 paylaşalım ne sıkıntı ettin
Haberli çekildi yalniz bende
hmm sonra seninkiler sıkıntı çıkartmasın ulan bu adam bizim bacıları eve kapattı senin yüzünden oldu tüm bunlar diye
Belki hepsinin bacısı yoktur
Bende onu diyorum haberim yokmuş adı altında haberli çekilen fotolardan kalma. Kapalısın bu saatte ayaktasın 26 yaşındasın bekarsın ve bu kadar olayı dalgaya alıp eglenen birisisin fake olmadıgına eminmisin huseyin dayı
o zaman başka damat adayı bakmak zorundasın kusura bakma anlaşmamız böyle çunku
Kapalı olup bu saatte ayakta olup 26 yaşında bekar olup bu kadar olayı dalgaya alamaz miyim yok mu mümkünatı ve Hüseyin degil Kazım Kazim nerden çıktı hüseyin gardas
Tamam o zaman damadın evli bacısı varsa karismam
karar ver kazım mı fettah mı?
evli bacısı varsa kuzenini ayarlarsın yalnız olur olmadık zamanda hamile kalma sonra seni görüp benimde başıma ekşimesinler
Kazım gardas
Kazım olmasam bunları dalgaya alma ihtimalim var mı sence
Hanımlarına sahip çık banane
ben sahip çıkarım ust katta oldugumuz için hergun duyarsın zaten neyse işi garantiye alıp gaz maskesini çift kat takarız.
Bu arada kazım bey bir genç bayenin fotografını kullandıgınız için savcılıga verildiniz
Sen bilirsin hanım senin hanımın ben karışamam ben benimkilere bakarim
sen emisinmisin 4 tanede? yetermisin bilmiyorum ki sonra bak ben dayanamıyorum kurtar beni diyip benide ekmeğimden etme
L**et olası federaller burada yakaladılar beni
Sen kendi hanımlarına bak, benim haremimi takma kafana
Kaçamazsın teslim ol direnme
merak etme o iş bende sayende bizde sabah ayrı akşam ayrı bal alıcaz çok buyuk sevap işliyorsun
Hayrimiz olsun usta , sonucta o kadar emeğin geçecek baldizlar hakkindir
merak etme baldızlara itinayla bakıcam bugun çiçek bile sulanmazsa kuruyorken hatun kısmını aşkla sevgiyle sulamak şart lazım gerek suluman abi
Ne zaman yeğenlerim oluyor haci
nerdesin sen ya 4 tane hatun getirecegim kanka boş bırakma onları dedin sabah baktık ortada birşey yok hayır zabah en azından 1 tanesi olsaydı öglene kadar senin yiğenin temel atma törenini yapardım neyse bu akşam aradan cıkartırız yalnız 1 tanesinden yaparım sırayla sonra hepsi aynı anda hamile kalırsa daş yiyelim
Düşündüm 4 tane kaçıracağım madem toros yetmez , birde madem kaçırmaya çıkıyorum 4 ünü aynı gün kaçırırım masraf olmasin. Enişte doblosu lazim bana
tamam sen bana hatunlardan birisini ver bu gece yarısı 4-5 gibi ben vito ile seni almaya gelirim sonra tek tek kaçırırız
Adamı kaçırmadan bacı nerden bulayım sana
yahu hacım bahar geldi üstüne bayramda yedik tatlıları evde biraz kalmış biliyon mu hadi onuda yiyelim dedik sen ayarla şu işi kız dobloyu falan boşver vito getiricem sana apartmanın 2 katını sana verecegim daha ne olsun
Dorse bul bana , 2 de ev dedin 4 te enisten var. Senin işi de gorecegiz yeğenim biliyorum genç delikanlı adamsın bana bırak halledicem ben senin işi. Ama önce şu işi bi halledelim
hacım sen kendin diyosun genç adamsın bahar geldi diye şimdi kuru kuru götürme beni bu gecelik sen birisini ayarla kız sabaha yiğeninin haberini yengenden alırsın
Sabırlı ol yeğenim halledicez senin işi, vizonteledeki bizim iş ne oldu baba diyen sinemacinin oğlu gibisin. Önce enistelrini kaçıralım
bu arada dorse var damperli sıkıntı yapma hacım. Tamamda sen ödülün ucunu tutturmadan işini yaptırmak istiyorsun sendikalı değiliz diye mi bunlar bizde harranlıyız
Şimdi damat 15ci katta olursa hayrına birde asansörlü nakliye araçları var ya ondan ayarla adam pencereden atlarken öldürmeyelim sonra
asansör var hani damper ayarla dedin ya bizim nakliye işi yapıyoruz getir götür fakat nakliye aracına sen binip artık 15. kata çıkar adamı aşağıya indirirsin kusura bakma iyiliğini görmedik hep sen bizden istiyorsun
Ben direksiyonda dursam da sen 15ci kata çıkıp adamı indirsen bak hatun ayarlicam diyorum yaparsın bu kıyağı
yok direksiyon bende herkes bildiği aleti kullansın hacım hem hatunu ayarlıcam diyorsun hani ayarlasan gece gitsek daha bi canla başla çalışırım
Enisteni alıver be asansorle çıkıp , iskender ısmarlarım sana söz
en iskender istemiyorum ki meyve istiyordum iskenderi sen enişteyi kaçırınca ye
Kestane şekeri ismarlarim sana , bak bu teklifi kimseye yapmam gel he de
sen bursalımısın hayırdır iskender kastane şekeri arkadaşım bursanın birde şeftalisi meşhur ben onu istiyorum diğerleri senin olsun hem kestane şekeri tatlı onu yersem hiç yerimde duramam
Sen bursalisin ben adanalıyım, bursa ile ilakam olmadi omrunce. Su asansör işini hallediver hayır hayır oyle dusun
Ben bursalı değilim ki güllerin diyarı ne zaman bursa oldu
ben güllerden sana 4'er tane çeyizin için sepette hazırlarım
Ispartili misin
evet bursa ne alaka
Yanlış şeetmisim anladin sen beni
Nasıl öyle bir izlenim bıraktım acaba bursaya karşı antipatim var mazi ile alakalı
Ne yaptı sana bursa ya da bursalilar
Anla işte zamanında bi kızla birşeyler olmuş o bursaya dönmüş falan uzun hikaye açmaya gerek yok tekrar hatırlamak birşey kazandırmaz. Sen bursanın yemeklerini saygıdına göre yemek kısmına düşkünsün sanırım :)
Kiz için şehre mi küstün ve ispartada ne yapıyorsun
yaşıyorum ne yapıcam hanım abla kız için şehre kusme değil de sevmediğim şehirlerden birisi oldu
Şimdi bursalı meselesi yalan haber alakam yok diyorsun
gül reçeli suyu ve sirkesi istermisin o zaman alakam var mı yok mu anlarsın
Ne zamandır ispartada yaşıyorsun gül adam
gizli oldugum için biraz bilgi veriyim normalde ısparta da yaşıyorum uludağ üni hukuktan biraz uzatmalıda olsa mezun oldum şimdilik staj dönemindeyim ama yıl sonu bitecek memleketimde avukatlık yapacagım veya hakimlik sınavlarına bakacagım daha fazla bilgiye gerek yok sanırım.
Ve yaşın 30 üstü
yok 26 oldum youtubede ekşisözlükte twitterda bu site alakalı baya paylaşım var sen fotografını kullanmışsın ama ben sosyal medyada pek özel bilgilerin kullanılması taraftarı değilim özellikle böyle bir sitede
Orasını ben bilirim canim , siz kendi isinize bakiniz
Çok guzel söylemişsiniz bundan sonra sizde karşınızdaki insanlara aynısını yaparsanız problem olmaz. İyi gunler
Soruma gelen sensin ve bana akıl vermeye çalışan sensin haliyle bu cevabi sonuna kadar hakettin
Madem kimsenin cevap vermesini istemiyorsun konu açma açıyorsan da her yazanı sorguya çekme o kadar yazdınız cevabını verdim neden çirkefleştiniz bilmiyorum merakta etmiyorum iyi günler.
Bana akıl vermeye kalktigin icin cirkeflestim
Normalde hiç öyle birisi değilim diyorsun bana o kadar şey sorup dalga geçer gibi cevap verdin ama hiç ödün vermeden ciddiye alıp yazdım neyse hanımefendi kusura bakmayın maksadım size akıl vermek değil sonucta herkesin aklı var uyarıda bulunmaktı yapıp yapmama size kalmış.
Gizlisin ve tanıyor olabileceğimi düşündüm o yüzden dalga geçer gibi cevap verdim ama senin gibi birini tanımıyorum yanlış oldu o açıdan kusura bakma , maruz kaldigin muamelede bana akıl vermek istemendi onunda karsiligi oydu , iyi günler
:) Teşekkür ederim bende kırdıysam kusura bakma iyi günler
Gelen giden yoksa belki ikna ederiz diye uğraşıyorlardır. Bir erkekle görün bakalım, bırakırlar belki.
Mallar ya hadi ordan et engelle veya mesaj at sıktığım gidin diye üslubunu beğenmezlerse aramazlar daha jcjsmjfjks
Kuzucum oyle bi üslup kullanamam yapıma ters ama anlamaları lazımdı şimdiye
Çok azimlilermiş. Azimle s. can taşı delermiş
Görücüler normalde kızdan önce anneye sararlar onlar niye seni arıyorlar
Çünkü onlar beni tanıyorlar
Annelermi yoksa oğullarımı tanıyor
buldular tabı guzel kızı vazgeceerler mı..
Teşekkür ederim iltifatın icin
rica ederım
Bunu merak ettiğine göre naz ediyosun.
Sanmam çünkü hic gönlüm yok
gönlün yoksa niye buraya konu açıyosun ya da ne düşündüklerini merak ediyosun ki.
Evli olan insanlar daha cok yorum yapar diye umdum aslında sonucta bilgililer
Bilgi ye ihtiyacın yokki. Senin gönlün yok zaten.
Sadece fikir fikir , soru hakkim vardi sormak istedim
Mesela vazgeçmeme sebeplerini sen seçecek olsan , ne olmasını isterdin?
Nasıl yani
Vazgeçmemişler ya. İşte bu vazgeçmeme sebebini sen seç.
'' ben... şu sebepten dolayı vazgeçmemiş olmalarını isterdim '' dicen. Sebebi ne olsun isterdin?
Gerçekten istiyor demekki 😅
Gerçekten istiyorlar evet bunu biliyorum zaten
Değerlendir bence sevilmek güzeldir
Başka türlü yaklaşmayı akıl edemedikleri için.
Nasıl yaklasacaklarki
İsteyen bulur adresini gittiği yerleri arkadaşla ikna etmeyi. gibi...
Aile diyorum, yani amaçları once kizi ikna etmek sonrası kolay olur diye düşünüyorlar sanırım
Ailede olsun seninle görüşmek istiyorsa gidebileceğin kına gecesi olur ya da sizce sözü geçen birilerini bulmak olur yani olur da olur ama benim görüşüm sen önce bire bir ikna olmalısın.
Bak iste onların da taktiği o kızı ikna etmek sonra aile kolay diye dusunuyorlar
Mutaassıp bir ailemi?
Evet
Sana yakın olup tanımak istediklerinin en büyük nedeni eskiden beri çocuklarını evlendirmek isteyen kadınların yaptıkları.
Cümle biraz düşük olmuş dil bilgisi kurallarina gore sanki, bu nedenle anlamadim
Cümle düşük değil dükkana müşteri geldi de tam yazamadım. Eski kadınlar oğluna alacakları kıza önce kendileri yaklaşırlarmış kızın ağzı kokuyor mu diye teni kokuyor mu diye.
Aranan kansın demek ki.
Oyle görüyorlar sanırım 3 sene oldu vazgecmediklerine gore
Ama hiç mutluymuş gibi değilsin
Neden mutlu olayım
En azından gurur duyabilirsin
Aslında çok öncesinde yaşadım bi anlık ama zaten bi kizi 40 kişi ister sözü hemen hemen her kiza oluyor yani normal bi durum geliyor bana
Herkesin isteyeni vardır elbet ama 3 sene peşinden koşmaları sıradan bir durum değil. Yine de güzel hissettirirdi, evet
Demekki diyorum beni beğenmişler ve bulamamışlar gonullerine gore kiz ondan bana bu israrlari
Evet anladım, haklısın
biraz görgüsüz ve saygısızlarmış