Rezidans, lüKS sitelerde oturan kadınlar içinde bekar, dul olan zengin kadınlardan bazıları jigolo çağırıyormuş diye duydum, sizce gerçeklik payı var mıdır, bana hiç inandırıcı gelmedi, zengin kadın etrafında bir sürü erkek varken neden öylw birini çağırır ki.
Güncellemeler
+1 yıl
Jigolo olmak için yüz güzelliği yeterli olur mu arkadaşlar, çok zayıf biriyim, boyum ideal ama yüzümü beğenirler, sadece çelimsizim
Ataşehir, Kadıköy, Etiler gibi zengin semtlerinde yaşayan zengin kadınlar jigolo ile mi görüşüyor, bu doğru mu?
Evet kocakari biten kdinlarin ozel jigolsu var yanliz kollu kuvetli ozel adamlari secerler onkar en az iki sat bagirta bagirta dort bes kere ucrtcan bir tanesi yalvardi bana spor salonunda doyur beni ne istersen diye benim ihtiyacim yok dedim cildirdi
Anladım hocam, eski işyerime bir tane zengin üniversiteli kız gelirdi mesela, bir gün dışarıdaydım mola saati, kızda iceriden çıktı, daha önceden hiç sohbetimizde olmadı, bana doğru yaklaştı gidene kadar gözlerime bakıp gülümseyerek geçti, bende şaşırdım tepki veremedim robot gibi baktım sadece, bu tarz kızlar çok yaklaşıyordu ama ben o zamanlar çok çekingendim ve işyerinde müşteri ile yasak diye korkuyordum müdür görür diye
Jigololuğun eskorttan farkı yok. Eskorttan hangi özellikleri beklersen onlarda senden onları bekler. Yüz güzelliği. Fizik. Tecrübe. Penis boyutu kalınlığı vs
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Evet kocakari biten kdinlarin ozel jigolsu var yanliz kollu kuvetli ozel adamlari secerler onkar en az iki sat bagirta bagirta dort bes kere ucrtcan bir tanesi yalvardi bana spor salonunda doyur beni ne istersen diye benim ihtiyacim yok dedim cildirdi
Olabilir çünkü dışarıya gösteremediği yüzünü sana gösterir bu sadece kadın için geçerli değil erkekler içinde aynı
Böyle zengin kişiler ile ben nasıl görüşebilirim, dediğim gibi yüzümü beğenirler ama çok zayıfım bu sorun olur mu
Böyle kişileri sen bulamazsın referans olarak seni bulurlar o yüzden heveslenme
Örneğin bir mağazada çalışsam, atıyorum giyim üzerine marka bir yer, gelip beni görse mesela beğense ne yapar, nasıl belli eder
İşte mesele orda o şekilde seni istemezler diyelim ki istedi not bırakır sana
Anladım hocam, eski işyerime bir tane zengin üniversiteli kız gelirdi mesela, bir gün dışarıdaydım mola saati, kızda iceriden çıktı, daha önceden hiç sohbetimizde olmadı, bana doğru yaklaştı gidene kadar gözlerime bakıp gülümseyerek geçti, bende şaşırdım tepki veremedim robot gibi baktım sadece, bu tarz kızlar çok yaklaşıyordu ama ben o zamanlar çok çekingendim ve işyerinde müşteri ile yasak diye korkuyordum müdür görür diye
Jigololuğun eskorttan farkı yok.
Eskorttan hangi özellikleri beklersen onlarda senden onları bekler.
Yüz güzelliği.
Fizik.
Tecrübe.
Penis boyutu kalınlığı vs
Bağlanmak istemediği için olabilir
Neden biriyle düzenli görüşmez ki
Hayır ya