Gutbetteyiz. Kuzeni bekarliga veda icin bir kac gün erkek erkege baska sehire gidip ev tutup kalacaklar. Karsiyim ama yapcak birsey yok. Onun yanina birsey vermek istiyorum, kolye ya da bileklik olur yani dicem ona zaten gözünü kacirdigin anda kolundaki bileklige bakip vazgecersin belki diye 😂 sizce yapayim mi? Yoksa korkuturum mu öyle yapsam? Ben bu konularda biraz sertim ve bazen benden korkuyor sert olabiliyorum 😂 neyse fikir verin böyle tatli kücük birsey vereyim yanina hem sevinsin hem de birsey yapamazsin
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Erkekler Ne Diyor
Birde sana söylüyor mu bunu yapacağını? Sende orada yaparım diye yokla bakalım? Tavrı ne olcak?
Son darbeyi rusla yapacagi icin faydasi olmaz😅
Yaa moral bozma da fikir ver en akillica ne yapmaliyim 😂
Birsey verme sal gitsin
Sal gitsin yaparsam iyice yüz bulacak simdi ben sertken bile baska kizlara bakiyorsa
İcinde varsa Naparsan yap fayda etmez
Bu erkeklerde nasil oluyor? Yani icinde varsa bir erkegin yinede cok seviyor olabilir mi bir kadini? Yoksa sevmeyen erkegin mi tek icinde bozukluk olur? Aslinda bana göre ikinciside kabullenemiyorum
Sana tavsiyen erkegin ipini gevset tutma erkegin disarda aradigi ne varsa sen ona sagla gozu disarda kalmasin Paraniz varsa acima erkege ye ic kendine bakim yap yoruk kadinlar gibi gotu basi salma beygir gibi ol herzaman
Ben daha bakireyim ama onun disinda dediklerini yapmaya calisiyorum. Her gün bakim yapiyorum ve güzel giyiniyorum, ona kücük süprizler ve hediyeler yapiyorum. Ona naz cilveler yapiyorum dozunda tabikide. Ailesini önemsedigimi gösteriyorum. Şu an yüksek lisans yapiyorum ama is ariyorum yani maddi manevi güclü bir Kadin olmaya calisiyorum. Ama yinede ona tam yetmiyor gibi hissediyorum bazen ki onu kücümsemek istemiyorum ama kendisi buradan orta okul mezunu. Basta bana cok laf etti görünüsüme. Sisman degilim ama hafif balik etliyim, 58 kiloyum. Sonra ne bileyim benim düz sacim var ama o hep beni kivircik görmek istedi filan. Sonra bana baska cok yanlislari oldu. Affettim, gegen hafta ayaklarima kapandi affedeyim diye ama eskisi gibi güvenemiyor ve sevemiyorum cünkü kendimi yetersiz hissediyorum hep onun yaninda
Senin mesele derin yaz bana sen
Yok sagol.
Sagol fikirlerin icin. Iyi aksamlar
tamam ablacim. sen bilirsin iyi aksamlar
Çıkarıp cebine koyar :)
Olsun ben bir kere ansizin görüntülü arayip kontrol edicem zaten 😅 sence fikrim nasil?
Ne kadar zorlarsan o kadar yapası gelir
Gercekten mi? Neden?
Yasak her zaman çekicidir
Hm sacma aslinda cünkü yasak koymuyorum ama Adamliksa ben bir seven kadin olarak baska erkege bakmak aklimin ucundan gecmez ama erkeklerin cogu Adam gibi sevemedigi icin illa yasak koyuyoruz sonra oda mi cazibeli geliyor 😂 yani ne yapsak suc anladim 😂
Adamsa güven. Zorlama. Adam değil se onunla ne işin var
Yanlislar yapti bana affettim ama güvenemiyorum artik
Bu şekilde mi evleneceksin
Şu an bu kuzeninin bekarliga veda partisi bizimkisi seneye dedik ama ben zamana birakiyorum. Yeni bir baslangic yapicaz diye anlastik, ayaklarima kapandi af diledi affettim ama ona tam anlamiyla güvenmedigimi biliyor. Zamanla halledicez dedi ve cabaliyor o yüzden bakalim
Süründürüyorsun zavallıyı yani 😊