AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Sevgilimin ya da esimin gecmisi onemli degil. Cunku sevgili olmadan once gecmisinden gunumuze eski yasadiklarindan sonra izledigi yol cikardigi ders beni daha cok ilgilendiren kisim olmustur her daim. Ayni hatalar devam edilmismi devam ediyormu neyleri hata görmüs vs vs çok sey var. Yani sevgili olmadan once bilirim. Sevgili olunca zedelemeye gerek yok eskiyle.
Evet onemli ozelliklede hayatinda uni donemi vs ayni evde yasadigi bi nikah eksik olan bi iliskisi olduysa bu cidden onemli
yaanii gelecek tarihi onunla yazacağımız için geçmiş önemli değil :)
geçmişe göre değişir sevdiği kişiyi aldatmış bir kadınla ilşkim olsun istemem nasipte olmasın
Gelecek zamanda sorunlar yaşamamak için evet başta konuşulmalı yoksa devamında gizlenirse sıkıntılı
Yaaa kötü özelliğinde profosyonelleşmemişse dert değil
bu sitede takılana kadar önemli değil diyebilirdim ama öğrendiklerimden sonra evlenmeyi düşünmüyorum
Hiç önemli değil isterse cinsellik yaşasın sevmiştir yaşamıştır önemli olan benim hayatımda ne yaptığı bunu detaylı konuşmak isterseniz beklerim
Herkesin bir geçmişi var olduğu gibi kabul edemiyorsan sevme
Geçmişe takılı kalmazdım ama göz ardı da etmezdim. Halk arasında bi söz varya, bi kez yapan bi daha yapar diye. O yüzden geçmişe tamamen kör olmak iyi değil diye düşünüyorum.
Kocamın geçmişi onemli
Önemli valla hangi köşede sürmüş bilmem şart
Sürtmüş*
umrumda olmaz tecrube onemlı
Evet belli sinirlari gecmemis olmali
Mesela
Cinsellik
Huh bakir arama hem bulman zor hemde düşünsene adamın gözü devamlı dışarıda olur
Aramiyorum saten hic birini güven sorunum var
Güven sorunu olmasın; erkeklerin aldatacağına, seks düşkünü olacağına, senden farklı şeyler bekleyeceğine güvenebilirsin ama
İpleri bırakmazsan, kartları uygun dağıtırsan erkeği evinin direği, sortını dayabileceğin güvenebileceğin birisi yapabileceğini, şu an iyi baba gibi görünen her erkeğin arkasında bir kadın olduğu gerçeğine de güvenebilirsin
Aldatilan kandirilan birine ne söylersen bos güven birkere gittimi birdaha gelmiyor
Evli miydin
Hayir
Aldatma nasıl peki
Sevgiliyken
Anladım ama ne yapacak adam seks için gitmiştir, sana sulanacağına gözünü doyursun
Isde tamda böyle düsüncede oldugunuz icin güvenilmezsiniz allahim normalmis gibi bide
Hımm
Erkek işte. Çok haklısın.
evet ben bakireyim o da öyle olacak
Zahmet olmazsa az birşey anlatsın yani
Önemli
Aşırı derecede önemli.
Hayir benden öncesinden banane ki
Ya kadın katiliyse
O kadar da değil djdhhdhs
😉😉
Evet, çok önemli.
Evet çooook önemli