Sizi gerçekten seven biri olduğu halde neden korkup sana layık değilim deyip onu terk ediyorsunuz?

Kadınların her söylediğine inanma. Her şeyi dümdüz söylemez onlar. Başka sebepler ileri sürerler. Ayrıca, erkekler arabesk dinler, kadınlar arabesk yaşarlar. Üzülmeyi, acıyı sevilip mutlu olmaya tercih ederler. Onlarla sorunsuz, tek düze bir ilişki yürütemezsin. Her şey yolunda gidiyorsa, hele de mutluluktan uçuyorsanız az sonra bir sorun çıkarması ve ayrılığın eşiğine gelmeniz muhtemeldir.
Bu bende de var; onu üzmekten, incitmekten korkuyorum ama çok savaşırsa da artık böyle demem. Seni hakedecek naptım der el üstünde tutarım. Yani güçlü olduğunu kanıtlamalı, sevmek yetmiyor. Seveni incitmek korkutur, sorumluluk almak korkutur... Bazen de sadece bahanedir, benden daha iyilerine layıksın sevmiyorum demenin kibarcası olarak da kullanılır.
acıtanda bu ya işte elimden geleni yaptım onun için. Kanıtladım ama olmadı işte gitti
Sevmemiştir
Biri gerçekten beni çok seviyorsa neden korkup kaçayım ki? eğer karşımdaki çok iyiyse gercekten ve bende ona karşı bir seyler hissediyorsam ona layık olmaya çalışırım. Bu bana biraz mazeret gibi geldi açıkçası. Şu zamanda iyi ve seni seven birini bulan insan neden bırakıp gider anlayamadım.
işte bende anlayamadım korkuyormuş
inan bende bilmiyorum. Son sözü sen daha iyilerine layıksın demesi oldu ardından lafı uzatmaya gerek yok dedi gidiyorum dedi çekti gitti
En başta da fazla bağlanma diyordu, her seferinde benden daha iyilerine layıksın diyordu. Sana dokunamadıktan sonra ne anlamı var dedi ve gitti kala kaldım.
En başta bunu demesi zaten kalıcı olmadığını gösterir. Insan birini seviyorsa ve karsidaki de onu seviyorsa kendisine bağlanmasını ister bundan daha güzel bir sey mi var şu hayatta. Seven insan bana fazla bağlanma demez asla. sana dokunamadiktan sonra ne anlami mi var? Allahim ya illa bir yakinlik vs mi olmasi gerekiyormuş. Bana garip karakterde biri gibi geldi.
Ay inşallah değerlendirir bu sevgiyi🤩😂
Her zaman ki gibi gene duygumla oynandı işte ne olsun ☹️☹️
Ben benimkini dedim kız😂
Ayşe aramızda bir bağ var kopamıyoruz senle kayseri yağlamam😂
Gerçekten üzüldüm ağladım bile hatta. Yazışmalarımızı bir görsen benim gibi her temiz kalpli insan aynı durumu yaşar. Bu da koydu koymadı değil. Ama artık biri gerçekte de sevse güvenemeyeceğim gibi. Gerçek hayatta da 2 kez duygumla oynandı. Aartık giderek umudum azalıyor.
Belki de kendine göre yani kendi adalet terazisinde haklıdır. Bazı özellik ya da kendi yaptıklarına bakarak kendini sana yakıştıramamıştır, olabilir yani.
☹️☹️☹️☹️☹️☹️
Üzgünüm.
Cevap
2Cevap
Sana layik degilim diyen bir tip ya tam hisleri olusmamistir gercekten asik degildir. Ya da kendi ozelliklerini begenmiyordur karsisindakini de umitlendirmeden yollarini ayirmanin mantikli oldugunu dusunmustur.
Bir insan gerçekten seviyorsa asla terketmez bahane arıyordur kendine ve bu bahaneyi de kendine inandırmaya çalışıyordur. Sevememiştir. Layık değilim vs vs palavra kendini kandırmaca.
Sevginin karşılığını vermek varken neden korkar ki bi insan? Tamamen bahanelere sığınmak bu..
Mal mal hareketler yapıyorsa zaten soğurum buda o hareketlerden biri
Eğer ben birşey hissetmiyorsam edemiyorsam onada yazık bu tür şeyler tek taraflı olmaz
onun verdigi degerin bendeki karşılığı olmadıgı için ve önüne bakmasının daha dogru olacagı icin bıraktım
Yaşanmışlık yüzünden belkide
Hiçbir şey yaşadığı yok ki tabi doğruysa
Kalbini kırmaktan korktuğu içindir
Böyle bir şey yaşamadım
Yok hiç öyle yapmıyorum onlar terk ediyor :)
Bahane türetiyordur
Uzmekten korkuyoruz
Boşver amannn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?