Rüyada eski sevgilinimin evine ailemle gittik annesi beni sevgilisi sandı baya hoşnut felan konuşuyoruz anlaşıyoruz söyleyemedim sevgilisinin ben olmadığımı😂 neyse sonra benim eski sevgilimde geldi noluyo felan dedi biz de tam gitmeye hazırlanıyorduk annesi sevgilin geldi işte oğlum dedi sonra oda gitmeyin dedi biz durduk niyeyse benimkiler geri oturdular eski sevgilim küçük kuzenlerimle oynamaya başladı felan sonra hop annesi yüzük getirdi eski sevgilime ama senin sevgilin var dedim ayrıldık dedi biz barışmış bulunduk sonra da uyandım😑 ne anlama geliyo bu şimdi
Dönecek barışacaksınız
Dönmez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
oleceksin
Ölsemde kurtulsam
evt ben de 2 ay once ayrildim napak ne edek aglayak mi, ben de uzuluyorum gel omzuna aglayayim
Ben her gün ağlıyorum 4ay oldu
niye agliyorsun ki ne oluyor aglayinca xd yeni seyler bul seni mutlu eden seyler, 25 yasina geldiginde hayatnin buyuk kismini yasamis olacaksin bence bosuna sarfetme zamanini
Ya kanka kolay değil işte
Olmuyo unutulmuyor basit değil
bak sana tavsiye vereyim, genelde bu sorunlari yeniden asik olmak halleder, sevgi o kadar da ozel degil gercekten, herkesi sevebilirsin, o yuzden kalbini ac, birak diger dogru kisiler sanslarini denesin, daha guzel sevebilirsin
Peki başkasını seviyorken yeni birini hayatına almak haksızlık olmaz mı ve artı olarak yeniden gelenin bırakmayacağı ne belli
birincisi haksizlik kime neye haksizlik, birini sevmekle ona alismak baskadir, mesela 2 haftalik sevgilinle 10 yillik arkadasin arasinda secim yapmak zorunda kalirsan bu arkadasina yonelik bir secim olacaktir, ama 3 aylik sevgilide durum ayri oluyor, ikincisi gelecegi kimse goremez risk almadan yasanmaz, senin 'yeni sevgilimin beni birakmayacagi ne malum?' sorunla 'disari cikarsam bana araba carpmayacagi ne malum?' sorusu ayni, o zaman otur evde cikma disari
Acı gerçekler demi mrTwister ☹️
O hayatımdaki herkesin yerini doldurduğu için bırakmak zor oluyor sanırım
oyle dusunme insanlari tanrilastirma yahu, iyi olacaksin, konusabiliriz istersen
Tanrılaştırdığım yok be
üzülme minikcim, hayatına tesir etmesine mecal verme, hepimizi müteessir kıldı zedeli gönlümüz, ama hayatı kendimiz için yaşamalıyız, kendi ruhumuzu dinlendirmek için, bir müddet üzülürsün ama sonrası bağımlılıktır, elde edersin yine mutlu etmez
Böyle iyi güzel unutcam diyip yine başlıyorum ben işte akıllanmıyorum