Aşk İlişkileri Sevgilinizin elini nasıl tutarsınız? Larisse Takip Et Guru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor 8 gibi tutmayan da ne bileyim Güncellemeler+1 yıl 🐣🐣 Güncellemeler+1 yıl İyi gecelerr Sevgilinizin elini nasıl tutarsınız? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
ŞarampolHakkı Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl 7 gibi tutar halay çeke çeke sokaklara renk katarız 2 0 Yorumla
nuronlinecom Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. 2-3-6 benim için yeterlidir fazlasında gözüm yok 😏 1 0 Yorumla
Sfhbdfgd Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Sevgilim hic olmadi ve hic el ele degmedim bile tutusmak fazla 1 0 Yorumla
Feyzairmakgul20 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kışın 2, yazın çok terliyor diye 7 gibi tutuyoruz 😂 1 0 Yorumla
AngaraBiRGezegen Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 90% +1 yıl sevgilim olsada elini tutsak keske tutucak bir el bile yok hayatım da... 1 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 43,6b cevap paylaştı. Elleri benimki kadar bakımlı değilse 7 olmasını isterim. 😒(Ne kadar az o kadar iyi 😏) 1 0 Yorumla
Onlyamiral Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Hepsi ama bi bakalım ne eksik 3 1 Yorumla ÇokEskilerdenBiri +1 yıl sevgili eksik :D Yorumla
sadecekimmm Takip Et Master Yaş: 26 , eic 79% +1 yıl 8 gibi tutmamız yok mu? @AçarakŞah 3 1 Yorumla AçarakŞah +1 yıl Sahiplenici errrrrrkek tutuşu evet ondan cjdjcjdjjdkdd Yorumla
passionateman4561 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl 7 numara ne öyle operasyonda suçlu alır gibi 😂 1 0 Yorumla
lKahin Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 44% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Benimkisi farklı bi stil görselde yok :d 1 0 Yorumla
Ecmelovski Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. 8 gibi tutmayanda ne bilim 1 0 Yorumla
Clkmci Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Öyle sevgi mi vereceğin kadın cikcakda oo 1 0 Yorumla
happylama_x Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 64% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 840 cevap paylaştı. 4 nasıl bi şekil öyle 1 1 Yorumla Sfhbdfgd +1 yıl Wolverine tutusu khkk Yorumla
burda_yım Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Niye tek başına yürüyemiyomu tutmazsak 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et FenomenMentor Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. 2 numara güzel 1 0 Yorumla
Hüseyin_33 Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Sevgilim olmadı be abla üzdün beni 1 1 Yorumla Hüseyin_33 +1 yıl Geri takip edecek misin abla?@Larisse Yorumla
Hüseyin5834 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 79% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. 7 nolu Halay çekermişçesine 0 0 Yorumla
evli34mtl Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 70% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 503 cevap paylaştı. 2 numara 1 0 Yorumla
eWoLution Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. 2 numara :D 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bir şey dicem 8 ne oluyo djdldjdmd 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Laris daha uyumadın mı geç oldu😕 Yorumla
Green_mile_devi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 60% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. İlk 4’e 0 0 Yorumla
FemaleMagnet Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Sevgilim olursa birgün deneyecegim daha denemedim 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. 2 gibi tutardım hep 1 0 Yorumla
My_Dreams Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Tercihim 2 olurdu… 0 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. 2 güzelmiş 0 0 Yorumla
FONDÜÜÜ Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bir iki ve dokuz 0 0 Yorumla
kaşıklıvoyvada Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Hepsinden olur ya 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
7 gibi tutar halay çeke çeke sokaklara renk katarız
2-3-6 benim için yeterlidir fazlasında gözüm yok 😏
Sevgilim hic olmadi ve hic el ele degmedim bile tutusmak fazla
Kışın 2, yazın çok terliyor diye 7 gibi tutuyoruz 😂
sevgilim olsada elini tutsak keske tutucak bir el bile yok hayatım da...
2 hariç tutmam zjhahdhd
Hiç kimsenin elini tutmadım ben el tutmayı bilmem ki 😞
Elleri benimki kadar bakımlı değilse 7 olmasını isterim. 😒(Ne kadar az o kadar iyi 😏)
Hepsi ama bi bakalım ne eksik
sevgili eksik :D
8 gibi tutmamız yok mu? @AçarakŞah
Sahiplenici errrrrrkek tutuşu evet ondan cjdjcjdjjdkdd
7 numara ne öyle operasyonda suçlu alır gibi 😂
Benimkisi farklı bi stil görselde yok :d
7 numara halay çekiyor yürürken galiba😂
8 gibi tutmayanda ne bilim
Öyle sevgi mi vereceğin kadın cikcakda oo
1 Numaradaki Tutulan El Gibi Tutarım
Ellerim terler, tutmam
4 nasıl bi şekil öyle