Sizce burda ihanet eden taraf kim arkadaşım mı eski sevgilim mi, aralarında bişey var mıdır?

Erkek arkadaşımla aynı iş yerinde tanıştık, bir kız vardı arkadaşım erkek arkadaşımın beni sorduğunu ilk o gelip söyledi bana sonra güzel çocukmuş kabul et falan dedi. Erkek arkadaşıma bizi soruyormuş nasıl gidiyor falan diye. Benim yanımda erkek arkadaşıma selam veriyordu, konuşuyordu. Erkek arkadaşım benim tepkime bakıyordu tabi bende cocukluk etmeyim konussun selamdan bişey olmaz dedim. Neyse bu kız erkek arkadaşıma bişey sormak için yazmış daha sonra Erkek arkadaşım bana dedi. Biraz zaman geçti bu kız erkek arkadaşımla aynı iş yerinde çalışmaya başladı. Ona bişeyler soruyordu bişeyler ögrenmeye çalışıyordu falan. Bende istemedim tabi belli ettim biraz tavır koydum. Sonra bunlar beraber çalışmaya başladılar yakın oldular iyice kızla kardeşim diye konusuyorlardı, kızla arabayla geziyorlardı kız hikaye atıyordu falan.. Ben yakın olmalarını daha sonra sorun ettim erkek arkadaşımda kıza demişki beni paylaşamıyor sanırım demiş, kızda benim kardeşim yaşında falan dedi bana sonra olaylar farklı gelişti ben evlenmek istiyordum erkek arkadaşım erken diyordu fikirlerimiz uyuşmadı, bu kızda demişki kızı üzme düşünmüyorsan daha fazla falan demiş. Nyse bizim tartışmalarımız falan oldu ayrıldık biz. bunlar bir yakın olmaya başladı. Şimdi bayagı samimiler, kız bana düşman kesildi sonradan belliki arkamdan konuşuyorlar, bir ara işyerine kötü kötü baktı bana sonra baktım benim eski sevgilimle fotoğraf paylaşmış, her yerden sildim kızı, kızın konuştugu var ama, bunların aralarında bişey mi var acaba,?
Sizce burda ihanet eden taraf kim arkadaşım mı eski sevgilim mi, aralarında bişey var mıdır?