Dostuma ihanet ediyorum sanırım?

Cumartesi gecesi arkadaşımla otururken bana yaklaşık 1 2 hafta önce ayrıldığı eski sevgilisini benim telefonumdan özel numaradan arattı amacı ağzını aramam şu an konuştuğu biri var mı falandı kızla yaklaşık 1 saat konuştum arkadaşım eşliğinde baya sohbet eder gibi konuşturdu beni kızla kız sesimden etkilendiğini falan söyledi arkadaşım hakkında da ağzını aradım bişeyler anlattı ardından pazar günü üniversite okuduğum şehire döndüm ve içimde sürekli o kızı arama isteği vardı nedenini bilmeksizin aradım konuştuk olanları anlattım kafalarimiz uyuştu ve şu an flörtleşiyoruz ben de o da birbirimizden etkilenmeye başladık ama içimde hiçbir şey tam değil kendimi çok kötü hissediyorum ama bir yandan da kalbimin sesini dinlemek istiyorum napacagimi bilmiyorum çıkmaza girdim sizce kalbimin sesini dinleyip konuşmaya devam mı etmeliyim yoksa buna son mu vermeliyim lütfen yargılamadan yorum yapın her ne kadar konu ihanet gibi gözükse de o kadar kolay bi çıkmaz değil çünkü gerçekten etkilenmeye başladım farklı hissediyorum ona karşı o da aynı şekilde arkadaşım da öyle çok yakın değil ama uzak da olmayan bir arkadaşım aynı ortamdan dolayı tanıştık 3 4 aydır arkadaşız denk gelince görüşüyoruz ama samimiyiz napicam bilmiyorum
Dostuma ihanet ediyorum sanırım?