Erkekler ilk aşkınızı unuturmusunuz
Ilk defa peşinden koştuğunuz kızı, onun için çabaladığınız kişiyi unuturmusunuz?
Ilk defa peşinden koştuğunuz kızı, onun için çabaladığınız kişiyi unuturmusunuz?
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Erkekler Ne Diyor
4 sene oldu ayrılalı unutursam hala ona ihanet edecek gibi hissederim yanlışımın farkında olduğumu bile bile öyle hissederim. Belki birgün diye..
Öyle korkuyorum ki bu hale gelicem diye
@EmreAKN aşık olduğun kız çıkıp gelse yine herşeyi bırakıp ona gidecek gibisin abicim
Bak unutmuyorsun her yaptığın bokta ufakta olsa ona bi pay çıkıyor ve hatırlıyorsun beyninin sana yaptığı hainlikte bu işte, sadece alışıyorsun yokluğuna alışıyorsun ama alıştıktan sonra senden kralı yok çünkü sen babalar gibi kalmışsın korkak olan kaçmış gitmiş zaten
Sanırım bu pek mümkün değil
Abi ama belkide senin ona yaşattığın seyleri tekrar yasamamak icin seni istemedi
Kötü biseyler yasadiysaniz tabi
Hocam burcunuz ney
Tabi başlarda ben cahillik yaptım kaybetme korkusu kıskançlık adına her ne dersen de ama asla el kaldırmadım küfür etmedim ama daha sonrasında statü farkı oldu aramızda o daha iyisini buldu ailesine maddi olarak daha yakışan birini buldu 1 sene içinde bi insan ne kadar değişebilirse o kadar değişti işte
@pysco başak burcuyum
yerini doldurucak baskası varsa, yapılan sacmalıklar haric geri kalan hersey unutulur tabi
Hepsi bir boşluktan ibaretti yinede iyi kötü anılarım oldu ve onlar beni şimdi görse Belki tanıyamaz bile.. ama iz bırakanlar unutulmaz...
Yeni gelen e bagli o is unutura bilir de ah etirebilir de
Unuturum ona olan çabam görmezden gelen birini unutmak benim için çok kolay
unuturum bebeğğim unuttum da zaten