Hayır mantıklı değildir. Ama ilkini unutmak için de başkalarını deneyimlemen gerekir. Hem illa unutmak zorunda değilsin ki. Bir sürü insan bir sürü karakter. İlkini unutma ama söv ama sev. Şu an birlikte olduğun insan sana ona sövdümüyorsa o zaman o kişi senin için doğru kişi değildir zaten. Ama sende o kişiye şans ve zaman vermelisin.
2
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Bu ben işte yaaa. İlk aşkımı 14 yıldır unutamadım ama zaten unutabilen var mıdır ki. Unutan varsa bence aşık olmamıştır. Tabii ki bir süre sonra ilk zamanlardaki gibi kör kütük aşık olmuyorsun ama unutmuyorsun da... Ben bu 14 yıllık süreçte farklı bir kişiyle sevgili oldum hem çocuk çok ısrar etti hem de ben de yeni birini tanıyıp bana ilk aşkımı unutturur belki diye. Tabii sonra olmadı, ayrıldık. O şimdi başkasıyla evli, mutlu olsun ama ben sayesinde bazı şeyler gözlemledim. Eğer biriyle beraberken aklına hala ilk aşkın geliyorsa o kişi zaten yanlış kişidir ve böyle bir kişiyle asla evlenmemen gerekir hem onun hem de senin düzgün bir hayat sürmeniz için. Ayrıca gözlemlediğim bir diğer şey de bunu üzülerek söylüyorumki bizim gibi unutamayan insanlar anca ilk aşklarına benzer frekansta olan insanlarla beraber olursa ilk aşklarına olan duygu yoğunlukları daha azalır. O kişiyi ilk aşkının yerine koymak gibi oluyor biraz ama o kişinin farklı kişi olduğunu biliyorsun elbette, sadece benzer özelliklere sahip olursa biz anca öyle mutlu oluruz.
Eğer bunu bana çok geç söylediyse geçmiş olsun ebesine kadar hissettiririm Hani iletişime geçer ebesi 😂😂 sonra toz olurum toparlayabilirse toparlasın. Biliyorum çok terbiyesizim ama herkese hakettiği cevap söylenmeli diye düşünüyorum. Sorudaki erkek tipi tam dövülecek bi tip.
'' Şöyle düşünün sizi de düşünüp değer veriyor ama aşk defterini kapatmış ''
Böyle bir şey mümkün olamaz. Ya onu seviyordur ya beni iki kişiyi sevemezsin. Böyle bir ilişkiye baştan hayır derim.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Ben kimsenin pskolojik problemleriyle ugraşamam. Kimse kusura bakmasın. Eski kız arkadaşını unutamıyorsa gitsin tedavi olsun. ben sinirli birisiyim. böyle olaylara gelemem. Bir vururum yüzüne birde karşı duvar vurur. Görür ozman eski kız arkadaşını unutmak neymiş. Bir ben vururum birde karşıda ki duvar vurur.😀
Amaaan hiç bulaşma bide onun toksik durumlarıyla mi uğraşacaksın yok düzeltirim ederim geç bunları sen psikolog değilsin anası değilsin memlekette Adam mı kalmadı
Geçmişi unutmak imkansızdır. Geçmişi unutan beni de unutur. Aslolan geçmişi kabullenip karşılıklı anlayış ile birbirine kenetlenmek, değer vermek, olduğu gibi kabullenmektir. Aklı hala ondaysa zaten imkansız bir durum o ayrı.
Böyle biriyle, hayatında böyle bir durum olduğunu bilmeden aşk yaşadım. Senin dediğin içeriğe gelirsek de, Ekim s-kim Kasım... Yani her takılıp sevgili olduğumuz kişiyle aşk olmuyor zaten. Ne fark eder?
Düşüncesi bile kötü bn sevdiğimi severken o gecmist4ki ilk aşkını unutmaması zoruma gider demek ki bazı şeyler içinde kalmış yarıda kalmış derim ondan kesinlikle olmam
Hayır kuramam. Değer hissi bir şekilde insan kendine hissettirir. Ama aşkla tamamlanma duygusu çok farklı boyut. Bana aşık olduğundan emin olmalıyım karşımdakinin.
Karşında canlı duran kişiyle mücadele edebilirsin ama aklına ve kalbine müdehale edemezsin. Aklında ve kalbinde hala başkası olan biriyle sevgili olamam zaten öyle bir ilişki de yürümez bence
Böyle bir kişiyle sağlıklı bir ilişki kurmak asla mümkün değil özellikle erkek tarafı için daha zor. İş cinselliğe kadar geldiğinde belki kadın tatmin olmayacak çünkü eski aşkını hatırlayacak.
Yani Adı üzerinde İlk Aşkını unutamamış Sen de beraberken sürekli aklında olacak Böyle bir şeye kim katlanabilir veya dayanabilir veya kabullenebilir hiç kimse
aşk defterini kapatmışsa niye sevgili yapıyor sevgili kelimesinin kökü bile sevmek fiili yani 🤔biz neyiz madem bu durumda
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
ilk veya 3. fark etmez bir başkasını seven unutamayan biriyle beraber olunmaz. sizi sevmiyor demektir mantıken. beni sevmeyen insanla ne işim olabilir?
kurulamaz, direkt uzaklaş. bir daha aşık olmam diyorsa olmasın kimseyle de ilişki yaşamasın. sürekli içinde başkası olan size kıt kanaat sevgi verir ne kadar düşünse de.