Arkadaşlar bu çocuğu çözemedik. eger iliski islerinden anlayan, insan sarrafi biriyseniz lutfen yardim edermsnz🥺?

1. fotoğraf ile 2. fotoğraf arasında 8 ay var. ve her iki fotoğrafta da ona karşı bir şeyler hissettiğimi (hoşlandığımı) biliyordu.

kisilik özellikleri; cekingen, sinifta hep arka siralara oturan sessiz cocuk, daha once hic iliskisi olmamis flort ne demek onu bile bilmiyordu. ozguven problemleride var sanırım. ders konusunda inek ve annesi ve babasi ogretmen ders konusunda baskida var galiba.

Ya bu cocuk arkadaşlar neden başta 8 ay önce bana istemediğini söylememişte aylarca konusmus ben yazinca hayır yani üzülmeyim diye yaptı desek sonradan tekrar sorduğumda yine "tercihim yazmamandan yana" diyemezdi. ve oyle insanlar şöyle yaparsam uzulur felan diye empati kurabilen biri de değil hani dag ayisi gibi bir sey.

ve "yazmanı istemiyorum" demesine ragmen okulda (lise sonuz) hayvan gibi kesiyor? böyle kaçamak kesiyor çoğunlukla uzun uzun bakiyo süzüyo felan.

hayir yani amac ne ya madem istemiyordu 8 ay yazmama nasil katlandi istemeyen birisi canına tak edip engellemez mi bir sure sonra sıkılıp kafamda deli sorular yardım edin lutfen?
Arkadaşlar bu çocuğu çözemedik. eger iliski islerinden anlayan, insan sarrafi biriyseniz lutfen yardim edermsnz🥺?