1. fotoğraf ile 2. fotoğraf arasında 8 ay var. ve her iki fotoğrafta da ona karşı bir şeyler hissettiğimi (hoşlandığımı) biliyordu.
kisilik özellikleri; cekingen, sinifta hep arka siralara oturan sessiz cocuk, daha once hic iliskisi olmamis flort ne demek onu bile bilmiyordu. ozguven problemleride var sanırım. ders konusunda inek ve annesi ve babasi ogretmen ders konusunda baskida var galiba.
Ya bu cocuk arkadaşlar neden başta 8 ay önce bana istemediğini söylememişte aylarca konusmus ben yazinca hayır yani üzülmeyim diye yaptı desek sonradan tekrar sorduğumda yine "tercihim yazmamandan yana" diyemezdi. ve oyle insanlar şöyle yaparsam uzulur felan diye empati kurabilen biri de değil hani dag ayisi gibi bir sey.
ve "yazmanı istemiyorum" demesine ragmen okulda (lise sonuz) hayvan gibi kesiyor? böyle kaçamak kesiyor çoğunlukla uzun uzun bakiyo süzüyo felan.
hayir yani amac ne ya madem istemiyordu 8 ay yazmama nasil katlandi istemeyen birisi canına tak edip engellemez mi bir sure sonra sıkılıp kafamda deli sorular yardım edin lutfen?
Arkadaşlar bu çocuğu çözemedik. eger iliski islerinden anlayan, insan sarrafi biriyseniz lutfen yardim edermsnz🥺?
Seninkine benzer karakterde bir çocuktan hoşlanmıştim 2 yıl. Tabi biz o zamanlar unideydik falan. Sana tavsiyem zorlama bence olmayacak gibi. Çünkü ben 2 yıl boyunca bayağı zorlamıştım. En son senden hoşlanmıyorum ama fiziğin çok güzel, gece bende kal sevişelim sadece ama hiç bir zaman sevgili olmayalım gibi bir muhabette evrildi aramızdaki iletişim. Bunu ciddi ciddi hormonların etkisinde söylemişti. Ben o gün ağlaya ağlaya onu her yerden engelledim falan. Ama sana tavsiyem bak sana ilgisi yoksa yoktur yani zorlama. Olmayacak. En fazla gece onda kalırsın ki, siz bide lisedesiniz ailenizle yaşıyorsunuz. O ihtimal bile olmaz. Çünkü benim çocuğun da karekteri tam seninki gibi. Çekingen. Anne-baba memur, ders çalışması için baskı yapan tipler falan. Çok benziyor durum.
0
13 Yorumla
Soran
+1 yıl
yaaaa aglicam :( offff cok zor gercekten psikolojik durumum cok fena o kdr cok asigim ki ona nasi dayandin sen
Psikolojik durumunu anlıyorum, gerçekten zor bir şey. Ben kaç gün, kaç gece ağladığımi bilirim. Sinirden ve üzüntüden kafamda yaralar oluştu. 22 yaşında bütün vücudumu birden sivilce kapladı falan. Doktora gittim stresten dedi. Bir ton ilaç vs aldım zor bir durum. Çocuk evet çekingen ama alkol de vardi, işin içinde. Hatta sadece alkol değil başka maddeler de vardı o zamanlar.
Ama şu an çok mutluyum ve onu takmıyorum. Hatta ikide bir şey yaşamamışiz diyorum. şu an hayatımda bir sevgilim var ve sevgilim gerçekten tek kelime ile mükemmel biri. Eğer o çocukla sevgili olsaydık o zamanlar. Ben şuanki sevgilimle tanisamazdim. İnan kimse beni şuanki sevgilim kadar mutlu edemezdi hayatta. Hele o çocuk yani düşünüyorum da neden ben onu sevdim ki? Gerçekten neden yani. Şuanki sevgilimin yanımdan bile gecemez
Bu arada bir şey diyecem. Benimki ile biz yakınlaştık bana sevisme teklifi etti falan dedim ya. Onla ilgili küçük bir şey söyleyim. Ben başta bunun çok üstüne düşüyordum. Sürekli yazıyordum. Sürekli buluşalım işte şunu yapalım falan diyordum. Ama bir süre sonra baktım o benle net ilgilenmiyor. Ki benim ondan hoşlandığımi o da biliyordu. Neyse ben de dedim ben bu çocuğu unutacam. Sonra buna mesaj atmamaya, hiç yazmamaya başladım. Eskiden en ufak fırsatta yazardım. Sonra ben yazmamaya başlayınca, o bana yazmaya başladı falan. O yazinca buluştuk vs. O ara dedi ben senle sevişmek istiyorum diye. Bide hic sevgilisi olmamış benden önce falan
Bak o başka birini bulmadan zor unutuluyor. Daha iyi biri çıkar umarım karşına, çünkü ben şuanki sevgilim eğer karşıma çıkmamış olsaydı hala takıntılı olurdum. Evet her yerden engelledim ama mesela onun evinin önündeki sokağa giderdim falan tüm gün onun dışarı çıkmasını beklerdim, dışarı çıkınca da tesadüfen karşılaşmış numarası yapardım. Yani bir türlü onu birakamazdim. Biliyorum ben kendimi. Zor bırakmak :(
Dönmek değil. Işte şöyle oldu ben ilk ilgiyi kesince o bana yazmaya başladı. Sonra tekrar buluştuk falan. Alkolün de etkisiyle çocuk bana o gün seviselim ama sevgili olmayalım dedi. Ben de hayır dedim net bir şekilde. O da benimle sevisemeyeceğini anladı ve tekrar öyle konuşmadık. Karşılaşınca merhaba merhaba. Eğer ben o gün evet deseydim ama aramızda bir şey olmazdı. Sadece arada sevişirdik o kadar.
helal ya ne kadar iradeli kizsin baskasi olsa askinin acisindan dayanamayip sevismeyi bile kabul ederdi acizlikten ama sen yapmamissin helal olsun cidden
ya orda misiniz bir şeyi merak ettimde. siz bu hoslandiginiz cocuga unutucam diye yazmayi kestikten kac ay sonra o size yazmaya pesinizde kosmaya basladi
Kaç ay sonra olduğunu tam hatırlamıyorum. Zaten eskiden de öyle her gün her gün yazmazdim ama en az haftada 1-2 kez yazardım. Yine genel olarak nerde ne yapıyor, kimle vs bilirdim. Hayatında olan önemli olayları da hep bilirdim, bana anlatırdı vs. Neyse sanırım ben buna yazmayı bıraktıktan 1-2 ay sonra o bana yazmaya başlamış olması lazım ama tam hatırlamıyorum. Bide değişir farketme süreleri. Mesela sen her gün her gün konuşuyorsan ve yazmayı kesersen o senin yokluğunu 1 hafta içinde farkeder. Ama atıyorum benim gibi haftada 1-2 kez yazisiyorsaniz, yokluğunu farketmesi 1-2 ayı bulur
İlk screenshottan bile anlaman lazım seninle konuşmak istemediğini. Kırmamak için belli ki açıkça söylememiş ama bir bir şeyi söylemeden anlamanız lazım. Çok üstelemişsin mesela sorularınla. Biri sana görüldü atıyorsa mesaj atma mesela. Neden beden diye sorarsan iyice bıktırırsın. Gönlü yok, rahat bırakın insanları kimse kimseye yazmak zorunda değil. Kendi yoluna bak cano...
Her yerden engelle sana ulaşamasın kendi hesabından. Telefon, sosyal medyalardan. Uç git hayatından yani. Gelecekse kendi gelir, gelmessede ona ders olur
yaaa bak evet bundan bahsediyorum bana ne gel diyor ne git. acaba ben mi böyle dusunuyorum asktan gozum kor oldu da diye ama cidden oyle degil mi? ne gel diyor ne git.. kafami karistiriyor allak bullak ediyor. sanirim beni sevmedigi icin gel diyemiyor ve ilgimin gitmesinden korktugu icin de git de diyemiyo ego tatmini yapiyor galiba :(
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Arkadaşlar bu çocuğu çözemedik. eger iliski islerinden anlayan, insan sarrafi biriyseniz lutfen yardim edermsnz🥺?