Maşallah ne dertleriniz var. Bu kadar alıngan olmayın efendim, gayet normalce takılmış sadece. İnsan sevdiklerine takılmayacaksa sürekli ciddi olacaksa ne anlamı kalır yaşamanın? Çatık kaşlar ve asla gülmeyen yüzlerle ömür geçmez. Özgüven eksikliği var kızlarımızda biraz, o yüzden hemen ters tepme durumu oluyor. Gerek yok
Cevap
4Cevap
Lütfen kızlarımız ve erkeklerimize azıcık beyinsel omirilik zeka ekleyelim yoksa böyle aptal insanlarla aynı nefes aynı ülkede yaşamak istemiyorum
@zhrçkc Son zamanlarda yaşadığım ilişkide her şeyi yaşadım saygı gösterdim oda gösterdi daha sonra güzel zamanlar geçirdik fakat son zamanlarda yaptığı bir kaç saygısızlık özel olduğundan dolayı söylemiyorum ısrarla sormama rağmen cevaplamadı bende sonlandırmak zorunda kaldım evet umarım mutlu olur fakat ona karşı sevgim saygım hiç bitmedi ama ilişkimi bitirdim
Bağcılar meydana gel bir façanı alırız karşiim de 😂 kötü düşünme şaka yapmış işte güzel çıkmışsın
Mahalle abisiyle bir stori atim istersen dedim güldüm oda Haa ha çok komik iyi bok edersin yazmis ne diyim
Neden ağlıyorsun ki? Özür dilese hemen affedeceksin zaten.
Bu ne ki bana sevgilim her organima bir asagilamasi mutlaka olmustur maalesef -_-
Mahalle abisiyle stori atim istersen dedim
Oda ha ha çok komik iyi bok edersin demis
Demekki kotu bisey demis bilerek. Yoksa kendisi de alinmazdi saka olsaydi. Bak canim sunu unutma her sakanin altinda bir gercek yatar
Mahalle abisi ile de story atayım istersen demen yeterli. Sonra nasıl bozulduğunu iyi izlersin. Hatta güvendiğin güçlü kuvvetli bir abi varsa yalandan onunla fotoğraf at iyice kudurt onu. :D
Çok komik ha ha iyi bok edersin demis ne diyim ya
Ilk defa erkek arkadaşın oldu ya da ilk defa cilvelesme gördün hangisi
Ya bu kadar da alınma şakasına takılmış işte
Oooo her şeyi takma takılmış sana
Şaka yapmış işte
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?