Çok sevdiğim ve evlenmek istediğim kızda bipolar bozukluk olduğunu öğrendim evlilik hayatım nasıl olur?

Bu başıma son 3 ilişkimde geldi sanki ruh sağlığı ve sinir hastalıkları bölümünden gidip randevu alanları topluyor gibi hissediyorum kendimi. Bundan önceki şizofreni diğeri ise obsesyona bağlı depresyon vardı şimdiki bipolar bozukluk olduğunu öğrendim hepsini hastaneye götürdüm kiminin teşhisi yeni koyuldu kiminin vardı en sonki kendisi itiraf etti ve doktora götürdüm geçmiş kaydına göre ilacını verdi ama sorun şu ben bu kızı seviyorum evlilik hayatımin imkansız derecede zor yürüyeceğini biliyorum ama bir yandan kaderim bu demek ki diyorum ne yapmam lazım bilmiyorum. Siz ne yapardınız?
Bir günü bir gününe tutmuyor sürekli geçmişe takılıyor beni bir gün çok seviyor bir gün nefret ediyor. Moralim aşırı bozuk ilişkiyi bitirdik gibi ama ne yapacağımı bilmiyorum. Neden sürekli ben buluyorum acaba bende mi sorun var yoksa sağlıklı insan mı kalmadı neler oluyor anlam veremiyorum!
Çok sevdiğim ve evlenmek istediğim kızda bipolar bozukluk olduğunu öğrendim evlilik hayatım nasıl olur?