Aşk İlişkileri Hemşire kıyafeti giysem sevgilimin ilgisini çekebilirmiyim? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bu çiftin videolarını izliyordum sevgilisi için hemşire oluyordu sizce bu kıyafette alıp giysem sevgilimin ilgisini çekermiyim beğenirmi? Hemşire kıyafeti giysem sevgilimin ilgisini çekebilirmiyim? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Çift Soruları Beğen Paylaş Takip Et
uomoitaliano Takip Et Master Yaş: 29 , eic 61% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı. hemen sevgili yapıp bu kıyafeti giydirmem lazım penisime sunni tenefüs şart hniekahnpieka 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Biraz fazla açık oldu sanki dediklerin Yorumla uomoitaliano +1 yıl aman kapalı olunca sanki masum oluyor Yorumla
OmenTonrim Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 530 cevap paylaştı. İlla gece gece ambulansı ara öldürme evresine getir beni diyorsun ;) 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet amacım o sevgilin böyle giyinse ssnin için beğenirmisin mesela sen? Yorumla OmenTonrim +1 yıl Kapıdan girer girmez soyunup atlarım üstüne Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Türbanlı kıyafeti giy daha dikkat çekersin adamin dölü kendiliğinden fışkırır 2 6 Yorumla Soran +1 yıl Adam derken? Cevap sahibi +1 yıl Sevgilin? Soran +1 yıl Sevgilim erkek değil kadın ve Lezbiyen çiftiz ama o b ben l Cevap sahibi +1 yıl Farketmez Soran +1 yıl Tek belirtmek istedim erkek olmadığını ^==^ Cevap sahibi +1 yıl Kadınsa hoşlanır mı bilmem
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı. eğer bu anlamda bir fantazisi varsa tabi ki hoşuna gider. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Var ve hoş durur üzerimde kıyafet bence sana sevgilin böyle birşey yapsa hoşuna gidermi? Yorumla dreamliner61 +1 yıl allah mı söyletti seni :)sevgilim yok ama olsa v e böyle şeyler yaşasak delirirdim herhalde :) Yorumla
plap34 Takip Et Yoda Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. böyle bir düşüncesi olan birinin her türlü ilgisini cekip memnun edeceğini düşünüyorum 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Hoşuna gider demi hemşire kıyafeti giymem ve dekoltw vermem Yorumla plap34 +1 yıl bilemem erkeklerin genel olarak gider böyle bir fantazi yaşaması o anki ruh haline bağlı sen daha iyi bilirsin Yorumla Soran +1 yıl Sevgilim erkek değil benim Yorumla plap34 +1 yıl anladım bilemicem Yorumla
Oglancocugu00 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Bu ilgi meselesi ama vereceksen sonunda ilgisini çeker 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Birlikte yaşıyoruz zaten ilişkimizde var Yorumla Oglancocugu00 +1 yıl İlgisini çeker ama sürprizli yap Yorumla Soran +1 yıl Anladım sürpriz yapmak istiyorum zaten Yorumla Oglancocugu00 +1 yıl Aklına takılırsa başka şey sorabilirsin Yorumla
cambuhusuu Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Dominant aktif olan kim iliskide? Ona gore dicem 1 2 Yorumla Soran +1 yıl İkimizde aktif pasifiz Fakat Ben Tomboy L yim o femme b Yorumla cambuhusuu +1 yıl Ozman hemsire olmasi gereken o 😅 iyice bi doyursun hastasini snra sende onu doyurursunMadem a p olusunuz ikinizde sirayla yoruldukca yer degisirsiniz :) Yorumla
Captainpricexx Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 435 cevap paylaştı. Sabaha kadar üstünden inmez net 1 14 Yorumla Soran +1 yıl Ciddenmi beğenir yani? Yorumla Captainpricexx +1 yıl Kadın mı erkek mi sevgilin? Yorumla Soran +1 yıl kadın b kendisi Yorumla Captainpricexx +1 yıl Bence çok hoşuna gider. Göğsünün üst kısımları biraz fazla ortada olsun. Yorumla Soran +1 yıl Kıyafet öyle dekoltesi var ve sütyen giymezsen belli oluyor Yorumla Captainpricexx +1 yıl Sütyen ve külot giyme. Bide koku sür bedenine. Boynuna, göğüslerin ve bacak arana Yorumla Soran +1 yıl Anladım teşekkürler Yorumla Captainpricexx +1 yıl Baskın olan taraf o mu sen misin Yorumla Soran +1 yıl Tomboy lezbiyenim o Femme biseksüel Yorumla Captainpricexx +1 yıl Hemşire kıyafeti giyeceksin ya. Seks sırasında ona arzulu ve içten bir şekilde emzirmek istiyorum seni de. Zevkten titreyecektir Yorumla Soran +1 yıl Ben ona neler neler diyorum ama senin için derim ona Yorumla Captainpricexx +1 yıl Birbirinizin içinde eriyeceğiniz bir gece olur umarım.. Yorumla Soran +1 yıl Umarım darısı sen ve sevgiline 🙏 Yorumla Captainpricexx +1 yıl Sevgilim var. Ama yks sınavından sonra istiyor hehe Yorumla
Zecx40 Takip Et Xper 6 Yaş: 45 , eic 95% +1 yıl fantezi mi 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Hem fantrzi hemde güzel durar üzerimde bence mesela senin sevgilin senin için böyle giyinse hoşuna gidermi? Yorumla Zecx40 +1 yıl Gider ve isterim :) Yorumla
persordinary Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Çekersin 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Çeker demi mesela sevgilin senin sanırım heterosun ondan erkek diyecem doktor kiyafeti giyse dekolte verse ilgini çekermi Yorumla persordinary +1 yıl Çeker Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ahh lan ne kadınlar var 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Senin sevgilin böyle birşey yapsa hoşuna giderni ben kararsızım yapıp yapmamak arasında Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Köpeği olurum laa. ne demek hoşuma gidermi Yorumla
trntrk38 Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Lez time diyosun😂 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Hemşirecilik oynuyacağız kız arkadaşımla 🤥 Yorumla trntrk38 +1 yıl İğneyi kim yapacak 😂 Yorumla Soran +1 yıl Karşılıklı aşı olucağız Yorumla trntrk38 +1 yıl 👍👍 Yorumla
Eqzxx20 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 40% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 661 cevap paylaştı. Olabilir 1 0 Yorumla
cattyperry Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Ya ne alaka ne garip fantezileriniz var he allahim 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne ne alaka anlamadım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
hemen sevgili yapıp bu kıyafeti giydirmem lazım penisime sunni tenefüs şart hniekahnpieka
Biraz fazla açık oldu sanki dediklerin
aman kapalı olunca sanki masum oluyor
İlla gece gece ambulansı ara öldürme evresine getir beni diyorsun ;)
Evet amacım o sevgilin böyle giyinse ssnin için beğenirmisin mesela sen?
Kapıdan girer girmez soyunup atlarım üstüne
Türbanlı kıyafeti giy daha dikkat çekersin adamin dölü kendiliğinden fışkırır
Adam derken?
Sevgilin?
Sevgilim erkek değil kadın ve Lezbiyen çiftiz ama o b ben l
Farketmez
Tek belirtmek istedim erkek olmadığını ^==^
Kadınsa hoşlanır mı bilmem
eğer bu anlamda bir fantazisi varsa tabi ki hoşuna gider.
Var ve hoş durur üzerimde kıyafet bence sana sevgilin böyle birşey yapsa hoşuna gidermi?
allah mı söyletti seni :)
sevgilim yok ama olsa v e böyle şeyler yaşasak delirirdim herhalde :)
böyle bir düşüncesi olan birinin her türlü ilgisini cekip memnun edeceğini düşünüyorum
Hoşuna gider demi hemşire kıyafeti giymem ve dekoltw vermem
bilemem erkeklerin genel olarak gider böyle bir fantazi yaşaması
o anki ruh haline bağlı sen daha iyi bilirsin
Sevgilim erkek değil benim
anladım bilemicem
Bu ilgi meselesi ama vereceksen sonunda ilgisini çeker
Birlikte yaşıyoruz zaten ilişkimizde var
İlgisini çeker ama sürprizli yap
Anladım sürpriz yapmak istiyorum zaten
Aklına takılırsa başka şey sorabilirsin
Dominant aktif olan kim iliskide? Ona gore dicem
İkimizde aktif pasifiz Fakat Ben Tomboy L yim o femme b
Ozman hemsire olmasi gereken o 😅 iyice bi doyursun hastasini snra sende onu doyurursun
Madem a p olusunuz ikinizde sirayla yoruldukca yer degisirsiniz :)
Sabaha kadar üstünden inmez net
Ciddenmi beğenir yani?
Kadın mı erkek mi sevgilin?
kadın b kendisi
Bence çok hoşuna gider. Göğsünün üst kısımları biraz fazla ortada olsun.
Kıyafet öyle dekoltesi var ve sütyen giymezsen belli oluyor
Sütyen ve külot giyme. Bide koku sür bedenine. Boynuna, göğüslerin ve bacak arana
Anladım teşekkürler
Baskın olan taraf o mu sen misin
Tomboy lezbiyenim o Femme biseksüel
Hemşire kıyafeti giyeceksin ya. Seks sırasında ona arzulu ve içten bir şekilde emzirmek istiyorum seni de. Zevkten titreyecektir
Ben ona neler neler diyorum ama senin için derim ona
Birbirinizin içinde eriyeceğiniz bir gece olur umarım..
Umarım darısı sen ve sevgiline 🙏
Sevgilim var. Ama yks sınavından sonra istiyor hehe
fantezi mi
Hem fantrzi hemde güzel durar üzerimde bence mesela senin sevgilin senin için böyle giyinse hoşuna gidermi?
Gider ve isterim :)
Çekersin
Çeker demi mesela sevgilin senin sanırım heterosun ondan erkek diyecem doktor kiyafeti giyse dekolte verse ilgini çekermi
Çeker
Ahh lan ne kadınlar var
Senin sevgilin böyle birşey yapsa hoşuna giderni ben kararsızım yapıp yapmamak arasında
Köpeği olurum laa. ne demek hoşuma gidermi
Lez time diyosun😂
Hemşirecilik oynuyacağız kız arkadaşımla 🤥
İğneyi kim yapacak 😂
Karşılıklı aşı olucağız
👍👍
Olabilir
Cekersin
Ya ne alaka ne garip fantezileriniz var he allahim
Ne ne alaka anlamadım