Dövmeli Hemşire?

Herkese merhaba,
Ben sağlık meslek lisesinde 3. yılımı okuyorum ve mezunluğum yaklaştıkça içimi kemiren bir şey var. Başlıktan da anladığınız kadarıyla dövmem var. Ayrıca küçük olduğu/oldukları da söylenemez. Sağ kolum omzumdan elime kadar dövme kaplı, kalan 2 dövmemden biri sırtımda diğeri ise göbeğimde. Dövmelerimi lise 2 de Londra'da yaptırdım ve açıkçası hayatımda yaptığım en iyi kararlar olduklarını düşünüyorum öyle geçici şeyler yerine beni yansıtan şeylerden oluşuyor dövmelerim (lise 2 de yazın Londra'da 3 ay kalmıştım). Okulda sorunum olmuyor çünkü hırka falan giyiyorum daha da kimse fark etmedi. İşimi garantilemek için arkadaşlarıma bile demedim. Ama burada artık iş hayatından bahsediyoruz. Bu yüzden oldukça endişelerim var. Hemşirelik bölümünde okuyorum, ingilizcem var ayrıca Japonca yazamasam da temel konuşmam var şimdi ise fransızca öğreniyorum. Bu dilleri iyice öğrenip yurt dışına çıkmayı hayal ediyorum aslında ama çoğu yerde dövmeli insanlara iyi bakılmadığı söyleniyor. Türkiye, Fransa, Japonya ya da Amerika'da dövmeli hemşirelere nasıl bakılıyor eğer bir bilginiz varsa lütfen paylaşın m (_ _) m
Dövmeli Hemşire?