Sevgi-sevgili ve para konusunda yanlış mı düşünüyorum?

Açıkça söylemek gerekirse sevgilim pintilik yapıyor bu da benim sinirimi bozuyor. Karşımdaki insan mutlu olacaksa para benim için önemli değil. Babasız ve Üniv. Öğrencisi halimle 2 kredi kartım da borç içinde iken gidip ona 110 liraya hediye alabiliyorum çünkü onu mutlu edecek şeylerdi. Ama o bana öyle değil. Yediğimiz içtiğimiz bile hesaplandiğini hissediyorum. Geçen yanina gittim elbise alayim sana dedi yok dedim ama kredi kartim icraya gider üç kuruş yardım etmez. 11-13 liraya yemek yedim üç saat sonra da o yedi bugün beraber yiyemedik deyince eşlik etmek istedim ben de istiyorum dedim sonra bana kızdı toksun yiyorsun israf bu hiç sevmem dedi dövcek gibi. O günden beri en az en ucuz neyse onu yiyorum. Bir de biz ayda bir görüşüyoruz.
Güncellemeler
+1 yıl
Yarın ailesiyle tanışicam diye elbise baktım kendime elbisem var da hep dizüstü uzun daha hanım hanimcik bişey baktim. Bulamadim. Eğer paran yetmiyorsa ben yollarim dedi. Sonra vazgeçtim evden giyerim uygun olur mu dedim olur dedi. Sonra 20 lira istedim (ilk defa) ayakkabı alcam dedim niye yok mu ayakkabın dedi var dedim varsa alma dedi. 20 lira ya.. ağzımla istemişim yani bişey gördüm beğendim muhasebesi edilecek bir para değil. 3000lira maaşı var.
Güncellemeler
+1 yıl
Bir de işin komik yani ne biliyor musun, benim part time çalışmamdan utanıyor:) sanki kendi paşa evladı. Benim babam yok. Annem çalışıyor tek. Oluyor bazen çalışıyorum günlük ama senede bir kaç kez. Utanıyor. Neymiş ben mühendislik okuyormuşum yakıştıramiyormuş servis hostesliğini felan. Bir kere de palyaçoluk yapmıştım 2011 senesinde. palyaçoluk bilmem ama çok sevdiğim biri madur olacakti rica etti isi ben aldım o zaman. Fotosunu gösterdim, utanıyorsun çalışmamdan dedim, ben yapmazdim dedi.
Sevgi-sevgili ve para konusunda yanlış mı düşünüyorum?