Bence eski sevgiliyi takip etmek, onu stalklamak ya da benzeri faaliyetlere girişmek kişinin onu unutamadığını gösterir ve bu kişilik olarak zayıflıktır. Ben ilişki bitince eski sevgiliyle bir daha görüşememekten yanayım. Benden ayrıldıktan sonra da kankamla beraber olurlarsa o zaman kankam da ex kankam olur. İkisinin de üstünü çizerim.
Biz yakın arkadaşımla aramızda esprisine bi sözleşme hazırladık evlilik sözleşmesinin kankalık sözleşmesi versiyonu gibi baya güzel maddeler koyduk telafisi olmayan şeylerden 1 tanesi de bu eski sevgiliyle sevgili olunması bile karşılıksız bir hoşlantı ya da işte flört durumları olan birileriyle sevgili olmak kesinlikle yasak benim bi zamanlar hayalinı kurarak uyuduğum sevdiğim kişiye arkadaşım o gözle bakamaz
Yani böyle bir durum yaşarsam zaten arkadaşım olan kişi haysiyetsizin önde giden demektir.. Benden uzak olsunlar cehennemin dibine kadar yolları var.. Karaktersizliktir arkadaşının eski sevgilisiyle çıkmak.. Memlekette başka adam mı kalmadı yani.. Keyifli günler..
“Kanka”lık makamı buna izin vermez size bu yanlışı yapıyorsa hiçbir zaman kankanız olmamıştır zaten. Ben ayrıldıktan sonra eximle çıkıyorsa ben çıkarken de beğendiği içindir. Bu da düpedüz karaktersizliktir.
rahatsız eder tabiki.. ben nasıl insanları kendime sevgili, arkadaş seçmişim diye düşündürür..
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ben ayrıldığım da yakınlık duyuyorsa ona benimle iken de göz koymuş olma ihtimalini göz ardı edemem. Benden uzak, şerefi onuru olanlardan da uzak olsun. Yakın arkadaş nedir sırrını derdini güzel zamanını paylaşır fikirler alırsın belki de göz koyduğu için ayrılmamıza o sebep oldu. Aman aman olmasın öyle arkadaş
Ne için sevgili olduğumla alakalı bu durum. Eğer ki gerçekten sevdiysem. Çevremde bunu yapacak kimse görmüyorum ama yine de istemezdim. Olursa o arkadaşımı da çevremden uzaklaştırırdım.
Eski sevgili yle dost olunmaz dolasıyla kankamla cıkarsa dost olmayız o iş gruba döner allahtan kankimle aramızda böyle seylerin bahsi bile geçmez
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bu durumda rahatsız olması gereken taraf ben olmam sanırım. Eski sevgiliye şaşırmam da arkadaş seçimimin ne kadar da yanlış olduğunu görüp şaşırabilirim belki.