Ben bu kızı 3 yil oldu unutmadım. Deliler gibi seviyorum halen. Hiç eskimedi. Yav delirecem herşeyim alt üst oldu. Çok kötü durumdayim. Hayatında birisi var evlenirler bir gun. Hic yanlış yapmadım. Sizde donen oldu mu bu imtihan mi. Düzelecek mı herşey. Yardım edin
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Merhaba ilişkiniz bitmiş. Kız yeni bir yol çizmiş, gelecek çizmiş. Üç yıl çok uzun zaman. Bence siz de kız gibi yolunuza bakın. Acıdan başka bir şey vermiyor. Oturup onu düşünmektense güzel şeyler düşünün. Alttaki kıza katılıyorum zorlamanın bir manası yok. Herkes kendi yolunda. Bu arada nasıl ayrıldınız?
Annesi istemedi üstelik beni hiç tanımadan. Kızda terketti. Sorunumuz yoktu. Sonra başkası çıktı. Belkide bahane etti ailesini. Ama her halükarda bitti. Ama bende bitmiyor. Tukenmiyor. Başkasıni kendim için kullanamam sevmeden ilişkide bana göre değil ama 3 yil oldu yalnızım. Arayışta değilim ama tukendim artik
Başkası ile çıkmışsa sevmemiş demektir. Neden hala o kızı düşünmekte ısrar ediyorsun ki? Bana soracak olursan dilinde, aklında, kalbinde pelesenk olmuş. Alışmışsınonu düşünmeye. Bir gününü farklı geçirmeyi dene. Alışmışsın ama sevmiyorsun. Üç yıl az buz değil, hiç mi hayatına biri girmedi? Yani ben de sevgilimden ayrıldım hatta senden daha fazla olmuştur. Şu an hayatımda biri var ve iyi ki diyorum. Sen de iyiki dersin bence
Umarım haklı çıkarsın istiyorum ki başkası olsun seveyim. Ama gerçekten bambaşka biriydi öyle birine benzer kimseyi görmedim . Karakteri duruşu herşeyi güzeldi. Bır kızdan ne beklerim sorusunun cevabı hatta fazlası idi. Şimdi bakıyorum öyle biri çıkar mı karşıma. Çıksa bile sever mi. sevse bile kader izin verecek mi. Ayrılık olurda giderse birdaha toplayabilir miyim krndimi. Unutmam lazım. Çok dua da ettim. Başka şeyler yaptım. Ama hic eksilmiyor. bugün gelse sanki en son dun konusmusuz gibi devam edebiliriz. Öyle çok seviyorum ben onu. Keşke bu kadar sevmeseydim. Ümidim kırıldı beklemekte yoruldum.
Allah yardımcın olsun kardeş. Ben haklı çıkacağımdan eminim. Eğer ki sıkılır bunalırsan tavsiye istersen yazabilirsin ablacım. Kendini böyle üzerek bir şey elde edemezsin biliyorsun dimi? Haayat sadece o kızdan ibaret değil. Yani seni seven elbette ki çıkacak karşına. Herkesin aşk acısı var. Geçiyor. Zaman sürekli aktif. Zamanına da beynine de yazık. Alışkanlık bu duruma düşürmüş seni. Senin için üzüldüm. Bu kızı düşünme alışkanlığını bırakırsan kendine geleceksin. Örnek vereyim mi sana? Misal beni çok güzel bir kız olarak farz et, karşındayım. Ama ben sana sürekli "Ben çirkinim ben çok çirkinim" dersem bir zaman sonra çirkinliğimi göz bulacaktır. Yani beyin ne söylenirse ne düşünürse ne empoze edilirse onu düşünür ve görür. Sen de öylesin sürekli onu düşünmekten "onu seviyorum" demekten alışmışsın ve heba etmişsin. Kendine yazık etme
"Ayrılık olurda giderse birdaha toplayabilir miyim krndimi." bu cümlenizi anlayamadım. Zaten ayrı değil misiniz?
Haklısıniz teşekkür ederim. Sadece zamansız gitti. Öyle bır zamanda gitti ki. travma yaşadım kimse farketmedi. Sakladım oralarda sessiz ağladım. Yıne güldüm düşmanlar sevinmesin diye. Ama içim parçalandı. Çok ağladım. Onu mükemmel görmek değil aslında olay bana denk olmasıydı. Anlıyordu. Hissediyordu. Garip. En çok canımı yakan o oldu. Ama toparladim abla. Güçlüyüm. Ama bundan sonrası için hiç gelişme yok. Hayatta herkesin derdi var. Benimki ne ki. Ama hayatimi etkiliyor. Birşey yapasim gelmiyor. Enerjim bitik gibi . mantıklı hareket ediyorum ama kalbim cabalarima engel oluyor. Heves bırakmıyor. Beni ne mutlu eder bilmiyorum. Eskiden çok canlı idim. Ondan sonra duruldum . Artık ilişki olsundan ziyade beni çekip kurtaracak biri lazım. Ama o kişi beni bulması lazım. Sevmesi lazim. Sever umarım bende severim. Geçmişi silerim. Canımı acitmaz artık. Hayallerim var tüm gucumu bunlara harcarim artık. Allah büyük artık olacak neyse olsun inşallah
Yenı biri olur oda ayrılırsa toplayabilir miyim krndimi demek istedim
Umarım dediklerimi anlamışsındır ablacım. Bir kız ya da bir erkek için oturup ağlayan ya da oturup üzülen birini görmek istemem. Hele ki bir insan için. Ya düşünsene yatakta oturup ağlamak var ya da güzel günler geçirdiğin ya da çabaladığın anları yaşamak var. Çok gençsin. Biri için değmez. Değse ben sana söylerdim. Sigara alkol ne kadar sağlığa zararlı kılınmış. Allah bunu istemez dimi içmeni istemez? Aynı şekilde senin düşüncelerin duygu durumunda sağlığına zarar veriyor. Aynı şey.
Bence sen yeni yelken aç. Anlıyorum seni. Bir ini sevmekten korkuyorsun. Korkarak bir yol kat edemezsin. Diyelim ki bana araba çarptı. Korkudan dışarı çıkmayayım araba çarpar diyeyim. Yeni bir sevgili istiyorsan hem ona güvenmen hem de ona gözün kapalı inanman lazım. Diyeceksin ki "Abla, ben ona çok güvenmiştim. Tekrar nasıl başkasına güveneyim" Kime güvenip kime güvenmeyeceğini zaman geçtikçe anlıyorsun. Insanın yüzünden bile anlaşılıyor. Hani derler ya insanın kalbi yüzüne yansırmış. Aynı o şekilde..
Ne desem başka bilemedim. Ileriye çekil ve kendine bak. Kendine ne dersin? Ya da başkası bu şekilde olsa ne dersin?
Soruna baktım tekrar "unutmadım" yazmışsın. Unutamadım ayrı unutmadım ayrı. Istersen yaparsın. Ben sana güveniyorum. Azimle sıçan mermeri deler. Yani sen istersen her şeyi yaparsın.
Bir de öyle kızlar var ki sevdiğini bırakmayan karşılaşsan şaşarsın. Gerçek seveni bul ve mutlu ol ☺
O kızlardan bi tane olsun soğumasın aldatmasın sevsin. Ben dünyaları veririm. Yeter ki birbirimizi bulalim . abla bende aşk boyle gidiyor. Sevdikten sonra başkası altın olsa bakmam. Düşünmem kıyaslamak bile aldatma gelir. Ya cok güzel yazmissin abla teşekkür ederim. Iyi hissettim. Ama şimdi 'sen saniyorsun ki ben çıkmaya çalışmıyorum bu durumdan. Ben istedim ki gerekirse ondan nefret edeyim yeter ki gitsin şu kalpten. Ama nefreti bile beceremedik. bir başkasını sevmekten değil abla. tanımadan hop aşık olsam tamam. Sonuna kadar giderim. Ama tanımadan sevemiyorum. Tanımak içinde olsa yakın ilgi göstermek lazım. simdi yanlış kişiye ümit verirsem kalbi kırılır karsinin . Ben kendimi düşünse idim denerdim . gerçi bi kez birini taniyayim dedim. Pişman oldum. Telefondan olmasına rağmen aşık oldu ama bana göre değilmiş ki. Çok hızlı gitti . mesafe yalan oldu. bekleyelim bakim abla. Ama dediklerinde haklısın. Tecrübelerin fazla. Şu an umarım daha çok mutlu olursun. Allah mutluluğunu daim etsin ablam hakkını helal et ilgilendin benle mutlu ettin beni gerçekten 😊
Rica ederim ne demek ablacım. Sen olsun başkası olsun hepimiz birer evlatlarım sayılırsınız. Insan üzülüyor işte. Bizde zamanın aşk acısı çektik. Şimdi ise gülüp geçiyoruz ne salakmışız diyoruz gerçekten :) inan bana.. Sen de diyeceksin bence "Ya ne salakmışım bir kızda takılı kalmışım. Meğersem Allah bana güzel yollar sunmuş. Eğer o gitmeseydi bunları görmezdim belki de"
Elvedaların iyikilerin olması dileğiyle. Sana bir şey soracağım.
"Ama gerçekten bambaşka biriydi öyle birine benzer kimseyi görmedim. Karakteri duruşu herşeyi güzeldi. Bır kızdan ne beklerim sorusunun cevabı hatta fazlası idi."
Bu kadar karakterini övdüğün kız var. Sana soru. Madem karakteri bu kadar düzgün neden seni acının içine soktu? Neden başkasıyla sevgili oldu? Benim bildiğim karakteri düzgün olan insan bunları yapmaz. Sence yapar mı? Karakter öyle basit bir şey değil ablacım, karakter ağır bir şahsiyet meselesidir.
Kendine ileri çek ve bak. Evet çok çabaladın çok istedin kalbinden atmak. Ama sen uğraştığın için. Sen uğraşmayacaksın. Akışına bırak. Uğraşmak bile onu düşündürür. Kalbine başka birini koyduğunda o kız, otomatik olarak gidecek. Bir büyüğün olarak söylüyorum bunu.
Bir yazını daha soracağım "gerçi bi kez birini taniyayim dedim. Pişman oldum. Telefondan olmasına rağmen aşık oldu ama bana göre değilmiş ki. Çok hızlı gitti"
Aşık olan insan gitmez. Hem de çok hızlı gitmez. Gitmesinin bir nedeni olmalı. Nedensiz bir insan gitmez hele ki aşık ise. Vardır bir sebebi. Anladığım kadarıyla gitmesinin nedeni senin ona aşık olmaman.
Evet abla aşık değilim diye. Zaten ben terkettim sonra baristik ama yine yine ayni haller. Soğuttum biraz bende. Sevmediğimi olmayacağını anladı ve gitti.
Bir şey diyeceğim ama lütfen alınma olur mu? Beni bir abla olarak gör, yazdıklarım sana gücendirmesin sakın.
Seni acı çektiren kişiyi karakterini övüyorsun ama sana aşık olan kişiye de "çok hızlı gitti demek ki bana göre değilmiş"
Bence herkese hakkını vermiyorsun. Sakın yanlış anlama. Ona aşık ol demiyorum. Kimin karakterini övceğini bilmeyip hakkını vermiyorsun.
Seni seveni sev, sevmeyeni sevme. Doğanın kanunu bu derler.
Haklısın abla seveni sevmek lazım. Ama seven gerçekten sevse sevdigini düşünür değil mı. Ben düşünürüm. Herşeyine dikkat ederim. Ama o kendi tarafından olaylara baktı konuştuk düzeldi sonra yine ayni. Birde dedimya abla denk olmasi lazım . aynı olalım değil denk degildik. Kafa uyusmayinca konuşmamızinda anlamı kalmıyordu. Zaten eskisi hic eskimedi
inşallah istediğin gibi birini bulursun ☺ telefondan aşık olmakta garip. Bizim zamanımızda çağrı atmak vardı.😅
Ama sen o kızı pişmanlık olarak görmüşsün. O da kendi açından bakmış olabilir. Kim ne taraftan bakarsa baksın boşver. Ama neyi taraftan bakıyor anlamadım.
Ikinci diyeceğim denklikmiş aynılıkmış pek bulamazsın. Çünkü seven seviyor.
Eskiyen eskimedi demişsin eskir eskir. Şu dünyada eskimeyen bir şey gösterin. Zaman geçtikçe eskiyor. Sen buna inanmasanda
Karşındaki insan seni sevmiyorsa zorlamanın bir anlamı yok sevgi aşk karşılıklı olursa güzel olur bu şekil kendini yıpratırsın
Ne yapabilirim. elimde olsa zaten boşveririm bitmiyor ya her gun aklıma geliyor hafızam herşeyini kaydetmiş. Bakışını ses tonunu gitmiyor aklımdan. Öyle bır iz bırakmış ki geçeceği yok alışmak alışmaya mecburum. Deniyorum. Ama çok mutsusum.
Bak dostum insan ömrü yıllar geçtikçe azalıyor azalmakta su an seni 20 li 25 li yaşlarda düşünsem şurda kalmış en fazla 30 senen tamammı ki zaten şu an içinde bulunduğumuz bu korona neredeyse bizden on yılımızı aldı on yıldan kastım insanlar yıprandı ve evlere kapatıldık ve sen aynı sekil eve kapanmanın verdiği yıpranmışlıkla daha çok kendine acı çektiriyorsun çünkü yapcak başka bişeyin bir uğrasın yok velhasıl bu kısa ömürde dünyada görülecek gezilecek ve en önemlisi tanıyacağın milyarlarca insan var ken senin tek bir kişiye bağlanıp kendini bırakman ne kadar mantıklı? Bir gün öldüğünde ve yahut ölmek demeyelim sağlığını kaybettiğin zaman bu geçirdigin ve daha da geçireceğin yıllara dönüp baktığında kendine demiyecek misin ya ben ne yapmısım? Bir gün olsun yeni insanlarla tanışıp sosyalleştim mi? Hayır. Yeni bir yerler kesfedip gezdim mi? Hayır yeni bir dil öğrendim ve yahut farklı ülkelerden insanlarla tanıştım m ı? Hayır farklı bi yemek tattım mı hayır sadeeece beni sevmeyen bir insanı düşünüo durdum öyle hiç bişiey yapmadan. Ben kısa ömrümüzde sadece bir insana böyle takılıp kendi kendini bitirmenden ziyade yeni şeyler keşfedip yeni şeylerle uğraşmanı tavsiye ediyorum. Mesela bir müzik aleti öğren hiç bilmediği bir dil kursuna yazıl ya da ne bileyim farklı arkadaşlıklar farklı sosyal alanlar yarat kendine çok seveceksen aileni ve en baştada kendini sev ! Çünkü hayat o kadar hızlı akıyor ki bunları düşün düşü. Bi bakarsın ne kendine ne de sevdiklerine bir şey katmadan ölüp gitmişsin. Ki bir dakika sonra bile yaşayacağımızın garantısı yok