Nerede yanlış yaptım?

2019 dan beri tanıdığım bi ilişkim vardı 2021 yılında madde bağımlısı olduğunu söyledi (benimle tanıştığında yoktu) günden güne zayıflamaya başlamıştı. Bende bunun üzerine ayrıldım. Suboxone denilen ilacı kullanıp defalarca başarısız tedavi gerçekleştirdi bu süreçte bana 5-6 ayda bir yazıyordu sadece nasılsın iyi misin falan. Elimi hiç tutmadı. Ocak ayında artık düzeldiğini kendini hazır hissettiğini yeniden başlayabileceğimizi söyledi bende elini tuttum (ilaca devam ediyor ilacı bırakma durumu yok) ama maddeden uzak. Ayda 2 falan alkol alıyor. (İlaçla birlikte alınması tehlikeliymiş bunuda yapıyordu) Kardeşiyle ortak işlettikleri dükkanları var. Annemle tanıştırdım evlilik için bi yola girdim. Çok aceleci davrandılar hemen oğullarını evlendirmek istiyordu onun ailesi bizde buna tam hazır değildik annem ilk tanışmada sürekli nişan evlilik diye baskı gördü. Bende çok güvenmiyordum. Büyükşehire işi taşıma düşünceleri vardı buna kıyasla İşinin kardeşiyle ortak olmasını istemedim ayrılmasını talep ettim çünkü kardeşiyle asla anlaşamıyorum ortaklıktan bi çözüm bulmalarını gerekirse kardeşine ayrı kendine ayrı dükkan açsınlar bunu talep ettim bi ara tamam diyen çocuk ne olduysa işi taşımaktanda vazgeçti kardeşimle çalışıcam işine geliyorsa böyle kabul edeceksin böyle yaşıcaz gerekirse sanada bi iş buluruz sıkılırsan çalışırsın dedi. Bende sen ana kuzususun kardeşin böyle şöyle o evlensin sizi iki dakikada satar hala ortaklık diyosun ben sana kardeşini sil demiyorum ortak yolu bul diyorum dedim. Bana neden iş buluyoruz evleneceksem kocamın işi varken onun yanında neden çalışamıyorum dedim, sonra sen beni ailemle birbirimize düşürürsün dedi benim seninle yeniden olmamda kardeşimin payı var yüzde elli dedi seviyor seni abi dedi yeniden deneyin falan dedi, dedi. Sonra sen bana ana kuzusu dedin kardeşimi kötüledin falan dedi ve bitirdik ilişkiyi. Dün geldiğinde de karşımda eskisi gibi düşmüş bi çocuk vardı sanki. Nerede ne hata yaptım veya yaptık?

Güncellemeler
10 ay
Desteklerinizi bekliyorum
Nerede yanlış yaptım?