Aşk İlişkileri Bir kız flortune neden miniğim diye hitap eder? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Neden miniğim diye hitap eder Güncellemeler+1 yıl Güncel Bir kız flortune neden miniğim diye hitap eder? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
ZiyankaR38 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 69% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sevme şekli odur yani birine miniğim diyip sahiplenmeyi seviyordur belki bir de şöyle düşün eriyrüm lan sana deli çocuk dese daha mı iyi 😂😂😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Belki de sadece lafin gelisi soyluyordur. Minnosum askim canim gibi mesela. Fazla kafaya takma 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Altında anlamlı bir şey yoktur bence ya da minik olduğu içindir. 0 0 Yorumla
Mervedereli Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Ya öyle düşünmeyin benimkinin de 18 cm ama bende miniğim diyorum hosuma gidiyor 😀 1 7 Yorumla Soran +1 yıl 18 mi Yorumla Mervedereli +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl 13 gerçekten mı minik peki Yorumla Mervedereli +1 yıl 16 iyi olurdu minikmis Yorumla Soran +1 yıl Ama kıza söylemedim boyunu 😅 Yorumla Mervedereli +1 yıl Söyle çekinme Yorumla Soran +1 yıl Ama ortalama değil mi 13 cm Yorumla
sadecekimmm Takip Et Master Yaş: 26 , eic 79% +1 yıl Miniğim de demezsin be leş 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Çok mu kötü Yorumla
çikiçükübaba Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Cılız demek istiyor ayrılın 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Boy ve penis için söylüyor olabilir diyen oldu sen de kiloyu diyosun Yorumla Soran +1 yıl Ben biraz zayıfım o balık etli dolgun Yorumla çikiçükübaba +1 yıl Merve diye konuştun kız erkek la onun aklı ile gidersen, sen artık eline miniğim diyerek mast yaparsın Yorumla Soran +1 yıl Tekrar yazsana anlamadım Yorumla
κrσmσzσm Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl minik biri olsa gerek 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Boyu mu Yorumla
Ecmelovski Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. minik kuşusun ajsshhs 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bu iyi bişey mı jdjdjfj Yorumla
ChillReef Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl ne güzel işte ne istiyorsun daha kjsdnfsjdf 0 1 Yorumla ChillReef +1 yıl keşke birisi bana da miniğim dese Yorumla
birinsaniştw Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Yani bi hitap şekli işte 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yanı öyle sebepsiz, canım bitanem gibi bişey mi Yorumla birinsaniştw +1 yıl Yani evet Yorumla Soran +1 yıl Hmm öyleyse iyi Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kısa boylusundur 0 14 Yorumla Soran +1 yıl 175im Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kısasın işte Yorumla Soran +1 yıl 175 orta değil mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok kanka kısa ama bana göre yani 182 yim Yorumla Soran +1 yıl Maşallah Yorumla Soran +1 yıl Bana minik diyen kız 167 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O da kısaymis gerci Yorumla Soran +1 yıl Sence kaç boy iyi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 185 Yorumla Soran +1 yıl Yapılı zayıf farkediyo mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Biraz yapılı olmali Yorumla Soran +1 yıl Sen zayıf mısın balık etli mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Beni mi alıcaksin kanki kızi bırakıp Yorumla Soran +1 yıl Yok be o nerden çıktı 🤣 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bamya 0 9 Yorumla Soran +1 yıl 13 cm bamya mı Yorumla fulldepolibido +1 yıl Reis cinsel organın boyundan bizene Yorumla Soran +1 yıl Niye bamya dedi o zaman reis Yorumla fulldepolibido +1 yıl Çünkü bamya reis Yorumla Soran +1 yıl Orta değil mi reis Yorumla fulldepolibido +1 yıl Yok be reis 16 ideal Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gülmemeliyim Yorumla Soran +1 yıl Niye gülesin ki Yorumla fulldepolibido +1 yıl AKSKDKCOFKRNEJFOF9DKE Yorumla
weebandsad Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Miniğidir 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Boydan mı Yorumla weebandsad +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl 175im o 167 Yorumla weebandsad +1 yıl Sevimli buluyodur ben ne bileyim Yorumla Soran +1 yıl Sakinn Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sevme şekli odur yani birine miniğim diyip sahiplenmeyi seviyordur belki bir de şöyle düşün eriyrüm lan sana deli çocuk dese daha mı iyi 😂😂😂
Belki de sadece lafin gelisi soyluyordur. Minnosum askim canim gibi mesela. Fazla kafaya takma
Teşekkür ederim
Altında anlamlı bir şey yoktur bence ya da minik olduğu içindir.
Ya öyle düşünmeyin benimkinin de 18 cm ama bende miniğim diyorum hosuma gidiyor 😀
18 mi
Evet
13 gerçekten mı minik peki
16 iyi olurdu minikmis
Ama kıza söylemedim boyunu 😅
Söyle çekinme
Ama ortalama değil mi 13 cm
Miniğim de demezsin be leş
Çok mu kötü
Cılız demek istiyor ayrılın
Boy ve penis için söylüyor olabilir diyen oldu sen de kiloyu diyosun
Ben biraz zayıfım o balık etli dolgun
Merve diye konuştun kız erkek la onun aklı ile gidersen, sen artık eline miniğim diyerek mast yaparsın
Tekrar yazsana anlamadım
minik biri olsa gerek
Boyu mu
minik kuşusun ajsshhs
Bu iyi bişey mı jdjdjfj
ne güzel işte ne istiyorsun daha kjsdnfsjdf
keşke birisi bana da miniğim dese
Kız şu soruyu gördükten sonra hatasını anlar
Yani bi hitap şekli işte
Yanı öyle sebepsiz, canım bitanem gibi bişey mi
Yani evet
Hmm öyleyse iyi