Selam flörtöz KS üyeleri! Sizin de bildiğiniz gibi flört etmek bir sanattır. Başarıya ulaşmada, diksiyon ve hitabet yeteneğinizin önemli bir payı vardır. Bu konuda iyi olanlara yani amiyane tabirle iyi çene yapana bunda şeytan tüyü var derler. Peki ya sen? Seninle sohbet eden kişiyi sadece sohbetinle etkileme yeteneğine sahip misin? Yorumlarda buluşalım.. 😀😀Sahi sizde şeytan tüyü var mı? 😈😈
Merhaba, Çenemle tavlayamam ama genelde saygımla, duruşum ve karakterimin yardımı ile tavlama ihtimâlim var.. genelde hep iç güzelliğim'e övgüler alırım.
Sanırım evet genelde insanları etkilemek için konuşmam neysem o'yumdur olduğum gibi davranırım ve bu halim insanlara karşı cinse güzel hoş gelir ki bi arkadaşa sordum soruyu görünce istesen tavlarsın dedi
Sohbetime, iletişimime güvenirim ama kelimelerimi beğendiğim birine karşı silah olarak kullanmadım hiç. Bu durumlarda pek yetenekli olduğumu söyleyemem. Ben daha içten olup taktik yapmayan taraf oldum hep.
Eğer ondan aşırı hoşlanmamışsam evet ama hoşlanmışsam ne konuşabilirim karşısında ne de konuşmak için hamle yaparım çünkü öyle durumlarda kendimi pek rahat hissedemiyorum.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Çenem değilde sesimle oldu. Telefonda iş konuşurken aşk olduğu durumlar var.