Direkt konuya giriyorum.
Bir kızdan ara sıra duygusal olarak kopmalar olsa da, 3 yıldır hoşlanıyorum. Kız beni tanımadığını söyledi ve reddetti. Hiç konuşmadık. Ortak arkadaşımız yok. Kız Stalk yapıyor fake hesaplardan deniyor, görünce süzüp duruyor. Fakat mesaj atınca cevap vermiyor. Resmen oyun oynuyor. O kıza karşı da ilgili falan sayılmam. Gerçi bu durumda ilgili de olunmaz ama mesela o bana baksa bile ben ona kafamı çevirip bakmıyorum çoğu zaman. Ne hissettiğimden emin değilim. Bazen hoşlanıyorum bazen de ondan nefret ediyorum. Öyle ki sokakta baygın görsem yürür geçer giderim. Bir sıcak bir soğuk yaptığı için böyle oluyor kesin. Ne yapmalıyım?
Bir kızdan ara sıra duygusal olarak kopmalar olsa da, 3 yıldır hoşlanıyorum. Kız beni tanımadığını söyledi ve reddetti. Hiç konuşmadık. Ortak arkadaşımız yok. Kız Stalk yapıyor fake hesaplardan deniyor, görünce süzüp duruyor. Fakat mesaj atınca cevap vermiyor. Resmen oyun oynuyor. O kıza karşı da ilgili falan sayılmam. Gerçi bu durumda ilgili de olunmaz ama mesela o bana baksa bile ben ona kafamı çevirip bakmıyorum çoğu zaman. Ne hissettiğimden emin değilim. Bazen hoşlanıyorum bazen de ondan nefret ediyorum. Öyle ki sokakta baygın görsem yürür geçer giderim. Bir sıcak bir soğuk yaptığı için böyle oluyor kesin. Ne yapmalıyım?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bu da beni seviyo triplerine kesin reddettiği içinde acaba başkasıyla mı ilgileniyor yoksa hâla benle mi ilgileniyı diye fakeden kontrol ediyordur bu kızın sana ilgisi olduguna dair bi şey değil seni red ettiyse red etmiştir yaptıgı hareketler sadece meraktan olabilir
İyi de ne alaka
Kızlar işte çok düşünmemek lazım düz düşünmüyoruz sizin gibi 😂 mesela sevgilisi olsa bile eski sevgilikeeini veya eskiden ona yazanları stalklıyolar bu napıyo diye merak yani
Attığım storyden etkileniyor ama
Nasıl yani
Kız mecnun bi orda bi burda başka birisi vardır ya da sevdiği ya da hem senle hem başkası işe takılıyor
Sadece başlığı mı okudun
Öyle yapmasından cevap vereyim. Başka birisi yok.
Kızı yok say max 1 haftaya ilgilenmeye başlar
4 ay yok saydım bakıp duruyor veya fakeden istek atıyor
Tamam sen bosver takılma ona kendi kendine gidip gelsin sen yokmuş gibi davran ne istediğini bilmeyen birinden hayır gelmez (naçizane)
Seni kendine bağlamak istiyor
Neden hocam
Seviyor mu sevmiyor mu? Bağlayınca ne geçecek? Çünkü ilgi göstermiyorum aman aman
Yani seni sevdiğini düşünmüyorum o kadar sevse bunları yapmaz ama. İlgini seviyor olabilir diye düşünüyorum
İşte yani ben 3 ay sıfır ilgi gösterdim yine bakıp duruyor.
Cidden sıfır ilgi yani görünce yüzümü çeviriyordum
Yaa yani takma o kadar bunu sal geç derim kendine yazık etme