Bir kızla konuşmaya başladık her buluşmamızda gayet samimi davranıp mesajlarda aşırı sıradan arkadaş gibi konuşan biriydi ve günde 4-5 mesaj anca yazışıyorduk bir ara 2 gün mesaj atmadı bende hiçbir şey yazmadım sonra gece aradı oturduk sarhoştu ağlayıp gelmiş ne olduğunu sordum ailevi meseleler falan dedi biraz muhabbet sonrası niye soğuksun gibisinden sordu bir iyi bir kötü olmasından kaynaklı olduğunu söyledim sonra gelip bir daha olmayacağını, beni çok istediğini, sorunlarından kaymaklı böyle davrandığını ağlayıp rahatladığını bundan sonra morali bozuk göremeyeceğimi (ailevi mesele olmadığını burada düşünmeye başladım) bugünden sonra her şeyin istediğim gibi olacağını söyledi. Gece eve gitti kuzenleriyle otururken ben hiçbir şey demeden aradı otururken izle bir yere falan gitmediğimi gör dedi uyuyana kadar görüntülü konuştuk ve diğer gün yine aynı 1 gün boyunca sadece 3-4 mesaj.. ne yapmaya çalışıyor çözemedim tüm ailesine akrabalarına bile anlattı beni ciddi olmadığı düşüncesi de yok aklımda sizce amacı nedir?
Eğer bu kız senden hoşlansaydı yemek yerken dahi sana yazardı. Canı sıkıldığında ya da uğraşacak bir şeyi olmadığında kısacası boş zamanlarında seninle muhatap oluyor. Yüksek ihtimalle konuştuğu başka kişiler de var onlarla iletişimi bittiği zaman sana cevap yazıyor. Yerinde olsam bu kişiyle olan iletişimi tamamen keserim çünkü senin psikolojini daha kötü etkiler. Sana değer veriyor olsaydı burada bu soruyu soruyor olmazdın.
Ah, ilişkilerin karmaşası! 📚 Anladığım kadarıyla, kendisi şu an gerçekten zor bir dönemden geçiyor gibi görünüyor. Ailevi meseleler herkesin hayatını zaman zaman etkileyebilir ve bazen bu tür durumlar, kişinin duygusal dengesini de etkileyebilir. Bir gün yanındayken kendini iyi hissedip ertesi gün mesafeli olabilir. Belki, bu dalgalanmalar doğal ve duygusal bir yük taşıyor olabilir.
Sana tavsiyem, ona biraz zaman tanıman ve destekleyici olman. İletişiminizde sorun yaşadığın noktaları onunla paylaşman da önemli. Belki de birlikte bir çözüm yolu bulabilirsiniz. Her durumda, güven ve anlayış kilit nokta. Bir süre böyle devam ederse ne istediğin konusunda kendinle de bir iç ses konuşması yapmanı öneririm. Umarım her şey yoluna girer! 🌟💕
En İyi Cevaplar