akrep burcu dedin mi akla hemen cinsellik gelir şöyle iyiler böyle iyiler onlarla yaşadıklarınızı başka biriyle yaşayamazsınız derler peki sizce bu doğru mu? hiç bir akrep burcuyla birlikte olup hüsrana uğradığınız oldu mu?
Güncellemeler
+1 yıl
cinsellik etiketinde soracaktım yanlış oldu kaldırmayın lütfen
Hiç bir akrep burcuyla beraber olup yalanmış hepsi yalan dediğiniz oldu mu?
annenin burcu ne peki merak ettim açıkçası ve nasıl bir his olduğunu tahmin edebiliyorum balım bu seni ne kadar etkiliyor bilmiyorum ama umarım ileride gözü senden başkasını görmeyen bir erkeği bulursun ♥
Annem yengeç Burcu güzelim bende balık ama yükselenim Aslan onu daha çok yaşıyorum bilmiyorum akrep erkeği çok yatağa düşkün oluyor yengeç kadını da öyle aralarında ki fark ise akrep daha dışa yatkın tadını aldım mı başka tadlarda istiyor
Marsın yöneticisi Akrep ve Koç burcu. Erkekler bu yüzden kavgacı ve seks düşkünü. Akrep burcu olan da ayrı bir kuduruk oluyor yani. Yengeç, Balık burcunun daha sadık olduğu biliniyor. Bana sorarsan eğer her şey palavra, sadece konuşmayı severim. 😃😃
ha anladım şu herkesin burcunu öğrendiğinde kaçtığı burçsun askjdnaksfjdf gerçekten öyle mi ya? ben hiç ikizler erkeğiyle tanışmadım yani tanıştıysam da bilmiyorum ama herkes arkanıza bakmadan kaçın diyor skdfmsdg
Her şey abartı işte. Ben kiminle tanışsam, arkadaş olmak istesem gerçekten de insanların kanı bana çok ısınıyor, beni seviyorlar. Bu siteden bile düşüncelerim, görüşlerim yüzünden beni biraz küçümseyen, hatta seni yolda görsem selam bile vermem diyen bir kişiyle gerçekten buluşup piknik bile yapmıştık. 😃 Dediğim gibi burçlara inanmıyorum. Her insan farklıdır ve her insanın farklı bir kişiliği ve karakteri vardır. Bana göre insanlar iyi ve kötü insanlar olarak ikiye ayrılır. Her akrep burcu kötüdür, cinselliğine düşkündür, kesin aldatır gibi bir durum söz konusu olamaz.
anladım. tabi ki herkese birebir tutması imkansız zaten sadece bazı insanlar burçların vücut bulmuş hali olarak geziyorlar diğerleri de küçük parçalar almışlar kendilerine nsfsdfg
Eğer burçların genel özelliklerine bakarsan bir çok burcun özelliğine sahip olduğunu görürsün. Doğum haritası diye bir şey duydun mu bilmiyorum. Doğum haritasındaki evler, gezegenler, burçlar vs. seni oluşturuyor deniliyor ama zaten her insan zaten bu özelliklerin %80'ine sahip oluyor. Ben İkizler burcuyum, yükselenim yengeç mesela, arkadaşımla vs. konuşurken sen yengeç burcunun özelliğini daha çok almışsın diyor. Ama şöyleyim, böyleyim desen, bak senin venüs şu evde, venüs başakta, yok neptün koçta, bak akrep burcun akrep falan illa uydurulacak bir şey var. 😃😃 İnsanın kişilik özellikleri bellidir, sınırlıdır. Burçlarda zaten genel insan özellikleri yazar ve bakınca aa bu ben! diyor insan. Nasıl mümkün olabilir bu aman yarabbim. 😂😂 Astroloji çok güzel uydurulmuş bir din gibi bir inanç. Yalanlar insanı mutlu ediyor maalesef ki. İnanmadan benim gibi eğlence amaçlı konuşuluyorsa güzel bir şey. Fala inanma, falsız da kalma demişler. 😃😃
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Babam dan biliyorum o da akrep Burcu sadece biliyorum yani detaya gerek yok sadece cinsellik ve aldatmaca diyeceklerim bu kadar
yani anneni aldatıyor mu sürekli?
bu kadar düşkün ha cinselliğe
Aldatmadı ama sürkli dışarı çıkınca gözleri fıldır fıldır pis şeyler düşünüyor ben hissediyorum sadece cinsellik kafası
annenin burcu ne peki merak ettim açıkçası
ve nasıl bir his olduğunu tahmin edebiliyorum balım bu seni ne kadar etkiliyor bilmiyorum ama umarım ileride gözü senden başkasını görmeyen bir erkeği bulursun ♥
Annem yengeç Burcu güzelim bende balık ama yükselenim Aslan onu daha çok yaşıyorum bilmiyorum akrep erkeği çok yatağa düşkün oluyor yengeç kadını da öyle aralarında ki fark ise akrep daha dışa yatkın tadını aldım mı başka tadlarda istiyor
yaaa annenle iyi anlaşıyorsundur diye düşünüyorum bende aslan burcuyum ay burcum balık
yengeç burçları çok anaç oluyorlar
annen konusunda şanslısın
Yaşamadım ama yaşayanlar pek olumlu şeyler söylemiyorlar. 😃😃
allah allah şaşırdım valla jadnafsjkf
öyle övülüyor ki akrepler cinsellikte
Marsın yöneticisi Akrep ve Koç burcu. Erkekler bu yüzden kavgacı ve seks düşkünü. Akrep burcu olan da ayrı bir kuduruk oluyor yani. Yengeç, Balık burcunun daha sadık olduğu biliniyor. Bana sorarsan eğer her şey palavra, sadece konuşmayı severim. 😃😃
sen akrep misin?
Ben İkizler burcuyum.
ha anladım şu herkesin burcunu öğrendiğinde kaçtığı burçsun askjdnaksfjdf
gerçekten öyle mi ya?
ben hiç ikizler erkeğiyle tanışmadım yani tanıştıysam da bilmiyorum ama herkes arkanıza bakmadan kaçın diyor skdfmsdg
Her şey abartı işte. Ben kiminle tanışsam, arkadaş olmak istesem gerçekten de insanların kanı bana çok ısınıyor, beni seviyorlar. Bu siteden bile düşüncelerim, görüşlerim yüzünden beni biraz küçümseyen, hatta seni yolda görsem selam bile vermem diyen bir kişiyle gerçekten buluşup piknik bile yapmıştık. 😃 Dediğim gibi burçlara inanmıyorum. Her insan farklıdır ve her insanın farklı bir kişiliği ve karakteri vardır. Bana göre insanlar iyi ve kötü insanlar olarak ikiye ayrılır. Her akrep burcu kötüdür, cinselliğine düşkündür, kesin aldatır gibi bir durum söz konusu olamaz.
anladım.
tabi ki herkese birebir tutması imkansız zaten
sadece bazı insanlar burçların vücut bulmuş hali olarak geziyorlar
diğerleri de küçük parçalar almışlar kendilerine
nsfsdfg
Eğer burçların genel özelliklerine bakarsan bir çok burcun özelliğine sahip olduğunu görürsün. Doğum haritası diye bir şey duydun mu bilmiyorum. Doğum haritasındaki evler, gezegenler, burçlar vs. seni oluşturuyor deniliyor ama zaten her insan zaten bu özelliklerin %80'ine sahip oluyor. Ben İkizler burcuyum, yükselenim yengeç mesela, arkadaşımla vs. konuşurken sen yengeç burcunun özelliğini daha çok almışsın diyor. Ama şöyleyim, böyleyim desen, bak senin venüs şu evde, venüs başakta, yok neptün koçta, bak akrep burcun akrep falan illa uydurulacak bir şey var. 😃😃 İnsanın kişilik özellikleri bellidir, sınırlıdır. Burçlarda zaten genel insan özellikleri yazar ve bakınca aa bu ben! diyor insan. Nasıl mümkün olabilir bu aman yarabbim. 😂😂 Astroloji çok güzel uydurulmuş bir din gibi bir inanç. Yalanlar insanı mutlu ediyor maalesef ki. İnanmadan benim gibi eğlence amaçlı konuşuluyorsa güzel bir şey. Fala inanma, falsız da kalma demişler. 😃😃
Sadece bu Pamdemi donemi akrep burcu biriyle tanistim ama hic gorusemeden bitti. Ama cok guzel vaadler veriyordu o konuda😊
Bir gün akrep burcu bi kızla sevgili olursam hatırlıcam bunları
Öyle bir ihtimal olacağını sanmıyorum ben
neden
akrep burcuyum buyrun :)
beraber olduğun kadını memnun edemediğini düşündüğün oldu mu hiç?
böyle bir şeyi soracak kadar uzun bir birlikteliğim olmadı hiçbir anlamda :)
memnun edemedim mi bilemem ama başka şeyler aramışlar ki şuanda yoklar !
Akrep kadını seks için yaratılmış
diğerleri gömdü baya ama sen farklı düşünüyorsun galiba
Akrep kadını için mi? Evet dedim hem de çok dedim
fos mu çıkıyorlar
Fos demeyelim. Ben yaşadıklarımı düşününce pişman değilim ama sonu kötüydü her manada
Alayı yalancı o burcun.
burçlara inanmam