#nirhammm 🔴 🔴 🔴 🔴
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Şu an günümüz her ne kadar kapitalist sistemin esiri altına girse bile her ne kadar Parasız hiçbir şey yapılmıyor olsa bile bu gerçekleri Tabii ki Biz her zaman için kabul ediyoruz Sonuçta ben de çalışan bir insanım evli değilim ve para kazanmanın zorluklarını en iyi şekilde bilen birinin fakat şöyle bir şey var ki ilişkilerde her zaman için maddiyat ön planda olmamalı düşün Bir insan zengin ama o insan da karakter diye bir şey yok orada burada yiyor içiyor karılarla kızlarla gününü gün ediyor Peki o zaman Paranın ne önemi kaldı Demek ki neymiş Para her şey demedim evet para yaşamak için sadece bir araçtır amaç olmamalı parası hiçbir şey olmaz kabul ediyorum Fakat ilişkilerde her türlü ilişkilerin sadece Aşk ilişkisine değil arkadaşlık olsun kardeşlik olsun aile olsun paranın önemi Azıcık da olsa bile çok ön planda olan bir şey değildir Baki Olan insanlıktır Para dediğin bir gün biter ama karakterini asla ve asla kaybetmezsin Çünkü insan da sabittir
Para el kiridir abi yav , parayla Saadet olmaz , mutlu , huzurlu bir hayat yaşadıktan sonra gerçekten paranın bir önemi yok ben evlenirim.
Ben parayla mutlu olunmayaçağının anlatına imzamı atarım.
Çok param var , çok zenginim ama mutlu değilim Ne yapayım parayı…
Para el kiridir bir araçtır , bunu gözünüzde büyütmeyin arkadaşlar , önemli olan mutlu olmak , ne şekilde , nasıl mutlusun önemli olan bu mutlu olamadıktan sonra dünya senin olsa neye yarar.
4 5 binlira kazan evine huzur olsun 🙋♂️
Ev gecindiremiyecek bir kadını mutlu edemeyecek şekilde parasız erkeği anası bile sevmez çünkü o anasını da yer utanmadan.
Adam güzel demiş. Parası erkeği sadece anası sever.
Cevap
46Cevap
Evet evlenirim ben bakarım eşime
Merhaba,
Parasız biri ile evlenirim, çünkü erkeğim, ev geçindirmek erkeğin vazifesidir. Kız olsaydım parası olmayan biri ile evlenmezdim. Parası olmayan biri de düzgün olmaz, olamaz ancak bahane olur. Düzgün olan çalışır çabalar kazanır! Aksi boştur!
Hayır çünkü benimde param yok o olmayınca evlilik olmaz
Reis sen ne işle uğraşıyorsun
Serbest meslek sahibiyim evde yatıyorum
Umarım güzel bir hayatın olur reis
Eyvallah
Evlilik parayla değil sevgiyle olur. O yüzden evleneceğim kişinin parası yok evlilikten neden vazgeçeyim. Çabalarım ederim ama Allahın izniyle kimseye muhtaç bırakmam ve parayı da hiçbir zaman dert etmem
para önemli ama iç güzellikten daha önemli bir şey yok benim için. yani içi güzelse sıkıntı olmaz benim için her türlü onunla yaşarım😊
Yaşayacak kadar kazanırız ama mutlu olacak kadar anlaşabilirmiyiz bunun ölçüsü de para ile tutulmaz. Maddi sıkıntı çekmeyen insanlar her zaman mutlu olmalı ayrılmamalı o zaman.
İstanbul da oturuyorum. Oturduğum mahallede en ucuz kira 2.500. Faturalar, aylık aboneler ve harcamalar dersek eğer... Yani soruna gelecek olursam evet evlenirim ancak günümüz koşullarında alım gücü çok düşük olduğundan eve 2. Bir maaş girse fena olmazdı. Neticede yatağa girdiğinde yanında huzur arıyorsun para değil.
Parası olan kadın (zengin) farkir bir erkeğe bakmaz bu durum tam tersiyse evlenilir üstüne çocuk bile yapılır.
Benim bildiğim kadınlar erkekleri cüzdan olarak görür parası olmasada olur felan hikaye kimse kandırmasın kendini
Boşuna dememişler para her kilidin anahtarıdır
Parasız derken işsiz demek istiyorsunuz sanırım iş olmadan evlilik olmaz kadın çalışmıyor adam çalışmıyor kim bakacak aileler mi nereye kadar?
Ben ikimizinde çalışıp bir yuva kurulması gerektiğine inanıyorum.
İş yoksa çabalayıp bulunur ama karakter zor elbette şu an çok büyük bir kriz den geçiyoruz umarım bu zor günleri atlatıp daha ferah günlere çıkarız.
Yani eğer çok seviyorsam bu durumu göz ardı edebilirim
Kız arkadaşım veya ben o kadar zengin herşeyi gözümüz kapalı satın alabilecek insanlar değiliz ama birbirimizi seviyoruz ve evlenmek istiyoruz
Kız Arkadaşım veya sen?
Lezbiyen misiniz?
İkimizde
Hollanda ya uğurluyorum sizi
evlenirim diyenler daha velet
hayata atılmamış ev nasıl geçinir bir fikri yok
5 litre yağ ne kadar bilmiyor
ortalama araç deposu kaç tl ye dolar bilmiyo
gençler evlenin de görün ebenizi
üstüne 2 de çocuk yapın
Ne paraymış yahu:) Evlenirim tabiki her ne kadar evliliğe mesafeli olsamda 😂 Kimseye muhtaç olmayacak kadar para kazanabiliyorsam sorun olmaz.
Eğer seversem evlenirim. Çünkü para gelip geçici. Para tekrardan kazanılır. Önemli olan uyum sağlamak.
Robert De Niro seni alnından öptüm, hyr mümkün değil..
Robert amca haklı beyler. Yani benim durumum yerindeyse hiç sorun değil.
Ben erkek olarak bunu sorun etmezdim de kadınlar aynı gözle bakar mı emin değilim.
ben parası olmayan bir hanımefendiyi doğru düzgün güvenilir ise anlaştıktan sonra alırdım
Evlenirim. Onun maddi durumunun benim için önemi yok.
Evet, evlenirim. Gerekirse işte çalışmasına yardımcı olurdum.
Evlilik düşünmüyorum dünya zengini de olsa evlenmem açlıktan ağzı koksa da evlenmem
Hanımefendiler fakir erkekle ancak onu zengin biriyle boynuzlayıncaya kadar boşta kalmamak için evlenir. Gerçek budur.
merhaba, hayır, işsiz birisiyle evleneceğimi sanmıyorum evleneceğimiz zaman nasıl geçineceğiz ki?
Babaannemin bir lafı allah gördüğünden, yaşadığından azını yaşatmasın der.
benim param bizim paramız olacağı için problem olmaz..
Bu devirde Parasız, işsiz güçsüz olan insanla evlenmeyi bırak sevgili bile olmazlar..
Önce paran olacak sonra ilişkiyi düşünmelisin yoksa sadece aşk, fizik, boş laflar... karın doyurmaz..
Valla zengin bi karı bulsam affetmem 200 kiloda olsa razıyım :d fakir olmasın :d
2 gönül bir olunca samanlık seyran olur aşıksam her türlü olur
bu krakter meselesi... Koca=sponsor gören köylü kafası
Para bende kadında olmasada olur ama detaycı adamım
Para olmadan çark yürümüyor maalesef. Duygusal bir insanım ama böyle
Evet parasız, kimsesiz, evsiz ve engelli bir insanla evlenmek isterdim.
Evlenmezler kızlar ilk önce cebe sonra tipe bakarlar.
Eğer aşıksam evlenirim
Parası olmayan değil, tembel adamla evlenilmez.
Evlenmem ne yalan söyliyim
Robert e alkış 👏🏻 👏🏻 👏🏻 👏🏻 👏🏻
Yani işsizse evlenmem
erkekler evlenirde
kızlar işsiz parasiz erkeği ne yapsın
sıkıntı yasarlar
evlenirim para bulunur o kolay
Yapamam sanırım yalan yok
Evlenmem. Zengin karı arıyorum ben😏
Evlenirim diyenler lutfen yalan söylemesin
Evlenirim diyen net yalan söylüyordur. Türkiye'de böyle bir kadın olduğuna inanmıyorum.
evlenmem
Hayır
eşim zengin :)
Evlenirim benim param yeter
Benim durumum iyi ise olur
Huyu iyi olsun
Hayırrrr
Evlenirim
Evlenmem
Hayır fakir erkeği napayim
Haklısınız, bir erkek te fakir bir kadını ne yapsın (!)
Kendi tercihim
Güzel demiş kral :D
Hiç karşıma çıkmadı öyle biri çıkınca düşünürüm 😒
Hayır 😒
Yaa simariyorum ama🙈
Evlenmem
Evet
Evlenirim
İnsan olması önemli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?