Aşk İlişkileri Arkadaşlar fikir verin bana? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar 2 gün önce sınıftan erkek 3 kalpli emoji ve kalp atmıştı bende görüldü atmıştım sonra dün ben mebin açıklamasını ss alıp atmıştım genelde illa bişey yazardı dün o da bana görüldü attı Güncellemeler+1 yıl Güncel güncel Arkadaşlar fikir verin bana? Cevapla Emoji Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Yaptığına karşılık vermiş sadece. Sen tepki vermezsen bende vermiyorum diye. 0 20 Yorumla Soran +1 yıl Ama ilk ben dedim ki görüşürüz dedim gülücük attım o da görüşürüzzz yazıp dediğim emojileri attı bende görüldü attım 🙄 Yorumla İlhann06 +1 yıl Devamı getirip sende emoji atabilirdin. Sen hoşlanıyormusun ondan Yorumla Soran +1 yıl Hoşlanma değil de beğeniyorum yani ama o bakmaz bana sanmıyorum Yorumla İlhann06 +1 yıl Sana bakmayan biri sana kalp emojisi atıyor. Ama sende bakmaz diyorsun. Çok mu çirkinsin. ya da seninle dalga geçmek için mi attı acaba Yorumla Soran +1 yıl Bayadır tanıyorum kızlarla dalga geçmek için konuşmaz kafam karıştı Yorumla İlhann06 +1 yıl O zaman dalga geçmek için atmadığına göre senden hoşlanıyordur Yorumla Soran +1 yıl Ama hiç atmazdı bana emoji taş çatlasın 1 2 kere atmıştır Yorumla İlhann06 +1 yıl Artık kendini belli etmeye başlamıştır. Yorumla Soran +1 yıl Ümitlendirmee ya Yorumla İlhann06 +1 yıl Ümitlendirme değil. Düşüncemi söyledim. Neden attın diye sorabilirsin. Yorumla Soran +1 yıl Biraz terslemiş gibi olmaz mıı Yorumla İlhann06 +1 yıl Yok olmaz. uygun bir dille sorarsın. Oda uygun şekilde cevap vermeli Yorumla Soran +1 yıl Bir daha atarsa kalp emojisi sizce karşılık vereyim mi bidaha da atmaz zaten sanmıyorum atıcağımı 😂 Yorumla İlhann06 +1 yıl Atarsa sende atarsın. Yoksa şaka ile karşık emojiler nerde dersin Yorumla Soran +1 yıl Of of kafam çok karıştı Yorumla İlhann06 +1 yıl Kafan karışmasın. Rahat ol Yorumla Soran +1 yıl Bir daha da atmaz zaten büyük ihtimalle arkadaşı olarak görüyordur bir taraftan öyle düşünüyorum Yorumla İlhann06 +1 yıl İnsan kız arkadaşına kalp emojisi atmaz güzel kız. Kendine güven Yorumla Soran +1 yıl Böyle konularda güvenemiyorum kendime 😂 Yorumla İlhann06 +1 yıl O da senin eksikliğin. Yaş kaçtı acaba Yorumla
ganalimahosgeldiniz Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Ne yapmasını bekliyorsun ki? Adama görüldü atmışsın ya tc kızları ne garip varlıklarsınız. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Görüşürüz yazdım :) böyle yazdım o da görüşürüzzz yazıp dediğim emojileri attı bende görüldü attım sen de öyle yapardın Yorumla
Sine_ Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Karşılık vermiş sana 🤣 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Görüşürüz yazdım o da görüşürüz diyip dediğim emojileri attı sende olsan sende bu mesaja görüldü atarsın dimi 🙄 Yorumla Sine_ +1 yıl Yok engellerim djghggd Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂😂 Yorumla
mertydff13 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Sende bi his var mı 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Beğeniyorum yani aşık hoşlanma falan yok Yorumla mertydff13 +1 yıl O zaman niye görüldü atıyorsun ki Yorumla mertydff13 +1 yıl Yazarmisin bana bi Yorumla Soran +1 yıl Ya ben görüşürüz yazıp gülücük koydum ":) " o da 3 kalpli emoji ve kalp attı görüşürüzzz yazdı bende görüldü attım Yorumla mertydff13 +1 yıl Bişey olmaz ya abartma bişey sorabilirmiyim sana yaz bi bana Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yaptığına karşılık vermiş sadece. Sen tepki vermezsen bende vermiyorum diye.
Ama ilk ben dedim ki görüşürüz dedim gülücük attım o da görüşürüzzz yazıp dediğim emojileri attı bende görüldü attım 🙄
Devamı getirip sende emoji atabilirdin. Sen hoşlanıyormusun ondan
Hoşlanma değil de beğeniyorum yani ama o bakmaz bana sanmıyorum
Sana bakmayan biri sana kalp emojisi atıyor. Ama sende bakmaz diyorsun. Çok mu çirkinsin. ya da seninle dalga geçmek için mi attı acaba
Bayadır tanıyorum kızlarla dalga geçmek için konuşmaz kafam karıştı
O zaman dalga geçmek için atmadığına göre senden hoşlanıyordur
Ama hiç atmazdı bana emoji taş çatlasın 1 2 kere atmıştır
Artık kendini belli etmeye başlamıştır.
Ümitlendirmee ya
Ümitlendirme değil. Düşüncemi söyledim. Neden attın diye sorabilirsin.
Biraz terslemiş gibi olmaz mıı
Yok olmaz. uygun bir dille sorarsın. Oda uygun şekilde cevap vermeli
Bir daha atarsa kalp emojisi sizce karşılık vereyim mi bidaha da atmaz zaten sanmıyorum atıcağımı 😂
Atarsa sende atarsın. Yoksa şaka ile karşık emojiler nerde dersin
Of of kafam çok karıştı
Kafan karışmasın. Rahat ol
Bir daha da atmaz zaten büyük ihtimalle arkadaşı olarak görüyordur bir taraftan öyle düşünüyorum
İnsan kız arkadaşına kalp emojisi atmaz güzel kız. Kendine güven
Böyle konularda güvenemiyorum kendime 😂
O da senin eksikliğin. Yaş kaçtı acaba
Ne yapmasını bekliyorsun ki? Adama görüldü atmışsın ya tc kızları ne garip varlıklarsınız.
Görüşürüz yazdım :) böyle yazdım o da görüşürüzzz yazıp dediğim emojileri attı bende görüldü attım sen de öyle yapardın
Karşılık vermiş sana 🤣
Görüşürüz yazdım o da görüşürüz diyip dediğim emojileri attı sende olsan sende bu mesaja görüldü atarsın dimi 🙄
Yok engellerim djghggd
😂😂😂😂
Sende bi his var mı
Beğeniyorum yani aşık hoşlanma falan yok
O zaman niye görüldü atıyorsun ki
Yazarmisin bana bi
Ya ben görüşürüz yazıp gülücük koydum ":) " o da 3 kalpli emoji ve kalp attı görüşürüzzz yazdı bende görüldü attım
Bişey olmaz ya abartma bişey sorabilirmiyim sana yaz bi bana
doğru olanı yapmış
Ödeşmişsiniz işte