. ..
Neden bu kadar üzülüyorum?
. ..
Güvenmeye ihtiyacın vardır, hayatında bazı boşlukları dolduracak insanlara ihtiyacın vardır. Bulduğun zaman kısada olsa o boşluk doluyor, gidince yeniden açılıyordur. Yalnızlık dediğin şey buna yakın işte. Ona alışırsan sıkıntı Kalmıyor. 🙂🙂🙂
Yalnızlığa alışkınım ben onda skntı yok. ama gerçekten guvenilecek birisini istiyorm aslında ne arkadaş ne başka biri hiçbirine gerçekten güvencek dostum olmadı hep menfaat
Birine ihtiyaç duyuyorsan alışmamışsın demektir. Çünkü yalnızlığa alışınca biri olmuş olmamış pek farketmiyor. Varlarsa onlara çok ihtiyacın olmuyor tek başına zaten iyi oluyorsun, alışık oluyorsun sorunları aşmaya, ya bu defa da beraber aşalım dediğin zaman ya da aşamayacağın bir sorun olduğu zamanda orada olacaklarını biliyorsun. Yoklarsa da her şeyi zaten yalnız başına yapmaya alışkınsın çokta koymuyor. Ya da artık yalnızlık zor ve ağır geliyordur birine ihtiyacın vardır..
Çünkü kendini kazanamamışsın. Başkalarını kazanmaya çabalıyorsun bu sayede doyurmayı planlıyorsun ruhunu. Ruhunun yakıtı kendin değil başkaları olmuş. Bağımlısı olmuşsun bu durumun. Yalnızlıktan korkmak değil seninkisi, boşluktayken ve kuyudayken tek başına olma korkusu da değil, seninkisi tüm değerleri rağmen, kendini iyi hissetmene rağmen yalnız kalma endişesi. Kendin olmaya bak, başkalarını kazanacağım derken kendini kaybetmişsin
İyi kalpli birisisin şöyle söyliyim senin le azda olsa konuşan insanlara hemen bağlanıyorsun bu senin herkese güvendiğini ve az biraz saf aynı şekilde iyi ve narin düşüncelerinin olduğunu gösterir zamanla bunlara alışırsın
Herkese güvendiğim değil de güvenmek istiyorum ya birine. sonu hep hüzün işte
Şöyle söyliyim herkes iyi değildir herkes duyarlı değildir ve coğunluk umursamazdır ne kadar cok bunu reddetselerde bunlar böyledir bunlara daha doğrusu onlara alışman lazım ve herkese güvenmemeyi öğrenmen şart bunu şu an öğrenemezsin deneyimle olur zamanla alışılır ve artık seni hüzne boğmazlar iyi birisin belli sadece güvenmemeyi zamanla öğrenmen lazım senin gibi insanlar olsa keşke hep etrafta güvenilir insanlar lazım bu devirde
Ya ben şimdiye kadar hiç kimseye guvenemedim ki hep birkaç samimi olduğum kişi dışına karşı daha uzaktım o samimi olduklarım da genelde hiç güvenilir tipler değildiler zaten sevgili anlamında kimseye güvenmiyorum aile desen o da yok
Sevgi istiyorum ama bulamıyorum gibi dedin hmm bak mesela sevgi arandıkca bulunur moralini düşürme ailevi sorunlara bir şey diyemem ama orda oluşan sorunları üstüne alma alırsan ilerde de seni üzer kendini sev ve Hüzne kendini boğma ve güvenebileceğin insanı ya da insanları ara onları aradıkca bulursun İyi insanlar cok üzülür derler ki doğru da sen kendini sev ve güvenini kaybetme eminim eğlenceli birisisindir sadece bunu gösterebiyorsun
Sevgi anlamında öyle muhtaç bir durum falan yok. ama sadece iyi niyetli güvenilir derdimi paylasacagim insanlar olsun etrafimda isterdim. neden bu kadar içten pazarlıklı iki yüzlü insanlar
Hepsi öyle değil :D mesela ben uyuyamadım ve burda insanlara yardımcı olmaya calışıyorum olabildiğince mantıklı yorumlarla burda bir cıkar yok iki yüzlüler ise onlar hep kendinlerini belli ederler dedi kodu yapanlar veya sosyal cevresinde hep sorun cıkartanlar gibi gibi hep kendilerini belli ederler senin yapman gereken onları görmek ve kendini onlardan uzaklaştırman lazım
Cevap
9Cevap
İnsanlara kendinden daha fazla değer vermek den baz geçtiğinde değişecek hersey
Bunu yapamıyorum işte sevdiğim kişileri çok seviyorum abartiyorum
Anlıyorum seni ama değişmen lazım
Evet ya bende öyleyim ilgide görmek istiyorum ama yok hem ben ilgi gösteriyorum
Evet hep öyle. ben fazla seviyorum değer veriyorum işte napiyim huyum böyle
Ve şöyle hiç bakmayacagim tip bile olsa boşluk hissi oluyo anlam vermiş değilim
Ayni ben 😅 Şu an bile o his var acaba niye yazmadi 🤧
Üzüldüm djd
Ohhhhhh be rahatladim yeminle bunu yasiyan bi ben değilmişim ruh öküzümü buldum 🤣🤣
Zjskxjd
Ya bide bu dedigin olay basima geldiğinde icimde firtinalar kopuyor bi üzülüyorum sonra kendime bi tokat atiyorum lan diyorum sanki seviyorsun neyin tripi bu oglum deyip göz yaşlarımı siliyorum.
Aynen sevmiyorum da sadece boşluk hissi oluyor
Yakilan sigaralardan hic bahsetmiyorum bile 🤣🤣
Seni okadar iyi anlıyorum ki bosuna ruh öküzüm dememisim
Sigara içmiyorum da. yakasim geliyor djd
Daha yakmadinmi ben bile yaktım burda jsjsbsbs
Kıyamam ya demekki değer veriyosun tam aradığım kişi çünkü bende böyleyim
Bana bugün yalan söyledi. goruldu attm yazdıklarına. boşuna güvendim.
Böyle herkese yazılıyor mu burda
Attm
bendede var o neden oluyor acaba
Hiç bilmiyorum arkadaşlarıma karşı da çok bağlanıyorum sonra kırılıyorum
Benim gözlerim şişti ağlamaktan
İşte bu ben ya
hassassın
Yengeç burcumusun 😊
Ahaha evet
Daha ağır olmalısın
Bende de
sevgi eksikliği