Kişilik & Karakter Neden üzülüyorum? MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor S. k. i. k insanlar yüzünden neden üzülüyorum. Neden mutlu olamıyorum. Güncellemeler1 yıl S. i. k. i. k insanlardan nefret ediyoum. Güncellemeler1 yıl Canım çok acıyor ve üzgünüm Neden üzülüyorum? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı. boş ver takılma insanlara 0 0 Yorumla
Sinister_D Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Demek ki insanların ne dediğini, ne düşündüğünü çok takıyorsun kafaya. İnsanları umursamayı bıraktığında kafan çok rahatlıyor 0 0 Yorumla
Eru_Illuvatar Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Mutluluğu yanlış yerde arıyorsun da ondan. Mutlu olmak için birilerine ihtiyaç duyduğun için. 0 0 Yorumla
bixi35 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Artık patlama evresi geldi kimse için üzülmem * geçerim yargı modu aktif 0 0 Yorumla
purplewater75 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ben de öyle insanlardan nefret ediyorum. Fakat insanlar çok takmayacaksın. Yol ver gitsin. 0 0 Yorumla
kalp-komutanı Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 849 cevap paylaştı. Noldu ya. Seni yillardir biliyorum. Neyin var. Noldu anlatirmisin kim uzdu seni 0 0 Yorumla
sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 20 , eic 99% 1 yıl Yaşatan hayat ama üzülmek ya da mutlu olmak insanın kendi tercihidir 0 0 Yorumla
buzzzgibikarpuzz Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Küfürlü konuşmak sana yakışmıyor tatlım ağzından güzel sözler çıksın güzellikler seni bulsun 0 0 Yorumla
Hayatbiri Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Karga çöplüğe götürür bülbül güllere götürür sen bülbüle denk geldinmi hic 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Nooldu ya demin sarhoştum ayıldın duygusala bağladın 0 0 Yorumla
Fikretin_İsyanı Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Onları muhatap aldığın için. Onlara laf rekabeti yapacak kadar değer biçtiğin için 0 0 Yorumla
PATRON79 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 98% 1 yıl deveye diken insana $iken yarar. demek ki $ikmesini bilmiyorsun... 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Üzülme canım kendini mutlu etmeye bak sinir oluyorum bende böyle b*klara 😡😡 1 0 Yorumla
DoGuKaNİST Takip Et Xper 3 Yaş: 37 1 yıl Kimin s. i. k. i. k olduğunu anlaman çok zor hepsi tecrübe bizlerde s. i. k. i. l. e s. i. k. i. l. e öğreniyoruz takılma yaşa hayatını keyfine bak 0 0 Yorumla
Linalinaaaa Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Tamda bu yüzden takmayıp mutlu olmalsin 0 0 Yorumla
BayCarlito_ Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Dogru secim yapamama bi ozelligin var senin ondan. 0 0 Yorumla
zil2tapoz Takip Et Guru Yaş: 42 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 573 cevap paylaştı. takma kafana kimseyi 0 0 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı. Takma bro bosverrr 0 0 Yorumla
glaberizm Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. takma ya 0 0 Yorumla
BirisiOlurKendisi Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 55% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 400 cevap paylaştı. Hayırdır inşallah? 0 0 Yorumla
psicoach Takip Et Master Yaş: 42 , eic 47% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Şans 0 0 Yorumla
AnkaradaBirYalniz Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 722 cevap paylaştı. Kiyamamm 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
boş ver takılma insanlara
Demek ki insanların ne dediğini, ne düşündüğünü çok takıyorsun kafaya. İnsanları umursamayı bıraktığında kafan çok rahatlıyor
Değmez kimse için.
Mutluluğu yanlış yerde arıyorsun da ondan. Mutlu olmak için birilerine ihtiyaç duyduğun için.
Artık patlama evresi geldi kimse için üzülmem * geçerim yargı modu aktif
Ben de öyle insanlardan nefret ediyorum. Fakat insanlar çok takmayacaksın. Yol ver gitsin.
Noldu ya. Seni yillardir biliyorum. Neyin var. Noldu anlatirmisin kim uzdu seni
Yaşatan hayat ama üzülmek ya da mutlu olmak insanın kendi tercihidir
Küfürlü konuşmak sana yakışmıyor tatlım ağzından güzel sözler çıksın güzellikler seni bulsun
Karga çöplüğe götürür bülbül güllere götürür sen bülbüle denk geldinmi hic
Nooldu ya demin sarhoştum ayıldın duygusala bağladın
Onları muhatap aldığın için. Onlara laf rekabeti yapacak kadar değer biçtiğin için
deveye diken insana $iken yarar. demek ki $ikmesini bilmiyorsun...
Başkasını sana tercih etti falan mı öyleyse çok can yakar
Üzülme canım kendini mutlu etmeye bak sinir oluyorum bende böyle b*klara 😡😡
Kimin s. i. k. i. k olduğunu anlaman çok zor hepsi tecrübe bizlerde s. i. k. i. l. e s. i. k. i. l. e öğreniyoruz takılma yaşa hayatını keyfine bak
mutlu olacak sebebin yok.
Tamda bu yüzden takmayıp mutlu olmalsin
Ne mutlu Türküm diyene 😅
Dogru secim yapamama bi ozelligin var senin ondan.
ya insanlarla takıldımdan olabilirmi
Mutluluğu doğru yerlerde aramayı dene
takma kafana kimseyi
Takma bro bosverrr
Maşaya ayı tecavüz etmiş anlaşıldı xd
takma ya
Evet üzülmeye değmez
S. kik insanları hayatın8za alıyosunuz ondan
Demekki hep öyle insanlar denk geldi
Neden takıyosun ki
Hayırdır inşallah?
Takma kimseyi kafana hayatına bak