Ya iğrenç geliyor olabilir ama ben çiğnerim küçükken anneminkini de çiğnerdim bana böyle şeyler tiksinç gelmiyor. Temiz olduğunu bildiğim ve sevdiğim insanlardan tiksinmem.
Yani iğrençlik ten öte bence iyi değil hani herkesin kendi ağzı ve herkesin kendi mikropları var 😂 buyüzden yani aşkın bile olsa hatta anne bile olsa kimsenin çiğnediği sakızı ağzına atmamak gerekiyor. Diye düşünüyorum.
Ben çiğnerim. Çünkü O benim sevgilim. O’nun her şeyi ama aklına gelebilecek her şeyi ve benim de O’na her şeyim baldan lezzetli gelir. Çünkü sevgililşk demek bir bütün olmak denektir. Bir elmanın iki yarısı gibi. ♥️🌸😎
Bağ'ışıklığı güçlendirebilir evet 🤢 Ama sevgi bağı, hiç sanmıyorum. Bir keresinde yanlışlıkla küçük kuzenimin suyunu içtim. Ay bak midem ağzıma geliyor yazarken. Diyorum ki bu su niye ekşi😂 baktım içinde bir ben yokum, bulanık su içinde parça parça yemekler yüzüyor 🤦♀️🤮 Artık kuzenimi her gördüğümde o ân aklıma geliyor😭
Hayır birde bunu sevgi belirtisi olarak gören de var. Sevişmek ve öpüşmek ile bir tutan da var. Her şeyin bir amacı var. Agzındaki sakızı çiğnememin ne amacı olabilir. Sadece iddea kaybedersem.. O da zorla. 😀