Yarın inşaallah konuşacam?

Kız çalışıyor kasiyer bayadır gidiyorum ilk tanışmamız markete rastgele girdim kızı çok beğendim hemen atlamak istemedim laf olsun diye siz elif nurun arkadaşımıydınız dedim oda güldü hayır dedi ya kusura bakmayın dedim maskeden karıştırdım dedi tebessümle önemli değil dedi ertesi gün gene gittim laf açtım ne var ne yok dedim iyiyim sağolun siz nasılsınız dedi iyiyim dedim ara ara gitmeye devam ettim bi kaç tane çikolata alıyordum bi gün fazla aldım 1ini ona uzattım reddetti çikolatayı ama şunuda fark ettim orada çalışan başka bayanlarda var çalışan bana hoşgeldiniz falan demiyor ama bu her gördüğünde bana kafa sallayıp hoşgeldiniz diyorBen bu kızın kalbine nasıl girebilirim 27 yaşındayım ve hiç sevgilimde olmadıEvlilik düşünüyorumNasıl yaklaşmalıyım Nasıl bir yol izlemeliyim
Bugün uzun aradan sonra markete gittim kız reyondaydı tesadüfen karşılaştık beni görünce şaşırdı kolay gelsin dedim sağolun hoşgeldiniz diye tepki verdi ürün alırken karşılıklı bakışmalarımız oldu sizce bir hissi var mı
Düşüncenizi bekliyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Geçen gün doritos aldım hoşgeldiniz afiyet olsun dedi bugün başka kız vardı tepki bile vermedi
Yarın inşaallah konuşacam?