Haberleselim dedi. İşi çıkmazsa buluşcaz. Avukatlar çok mu yoğun oluyor. Yoksa isteksiz olduğu için mi haberlesiriz dedi.
İsteksiz biri ile pek görüşmek istemiyorum bunu nasıl anlarım
Haberleselim dedi. İşi çıkmazsa buluşcaz. Avukatlar çok mu yoğun oluyor. Yoksa isteksiz olduğu için mi haberlesiriz dedi.
İsteksiz biri ile pek görüşmek istemiyorum bunu nasıl anlarım
Buluşmayı ertele bi mazeret bul tekrar program yaparız de bırak bakalım isteyip istemediğini zaman gösterir merakı ilgisi varsa uzatmadan program yapar buluşmak için yoksa umrunda olmaz işine gelir
Bende öyle düşündüm ama sonra pişman da olur muyum dedim
O seni kovalasın bırak yaa
Cevap
2Cevap
Gündüz yoğun olabilirler niye şu an düşünüyorsun ki haber vermezse zaten istemiyordur.
sürekli planlar sürüncemede kalırsa oradan anlarsın
İstemiyosa plan yapmasin saçma değil mi
Erkek kirvem eğer enayi değilse ilk fırsatta gerçekleşecek bir plan yapar ve buluşursunuz
Yarın haber verirse anlarsın
Verirse istiyor mu demek.
Herhalde yani umursamazsa bahane de uydurabiir herşeye hazırlıklı ol avukatlar çokta güvenilir insanlar değil hiç iyi şey duymadım haklarında maalesef
Ben hoşlanıyorum ama kararsızım gidip gitmemekte. Çok mu çalışıyorlar acaba ne alaka gece gündüz
Yo çokta çalıştıklarını sanmıyorum mahkeme resmî yer onların saatine göre çakışırlar arada bi dosya hazırlama vs olursa mesai yaparlar herhalde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?