+1 yılYani yazışmaları okurken bile sinirlerime hakim olmakta zorlandım açıkçası. Bir kadın olarak hemcinsimin bu şekilde psikolojik şiddete maruz kaldığını görmek gerçekten üzücü.. Bunun adı ilişki değil ve o senin sevgilin değil önce bunu bir kere netleştir ve kabullen.. Sevgili demek seks yapmak istediği zaman karşı tarafi aşağılayarak yanına çağırması demek değildir.. İlişki bu değil ve olmamalı.. Şu an içerisinde bulunduğun durumdan seni senin haricinde kimse kurtaramaz. Kendi kendine yapıyorsun şu an ve farkında değilsin. Karşındaki haysiyet yoksunu seni resmen aleni şekilde kullanıyor ve sen de onun seni duygusal ve fiziksel olarak cinsel obje olarak kullanmasına izin veriyorsun. Aslında senin için hem üzgünüm hem de sana kızgınım.. Bunu kendine yapma! Bir hiç uğruna ne zamanını, ne onurunu, ne de duygularını kaybetme ve kim olursa olsun seni aşağılamasına, kullanmasına izin verme.. Sen kendini değerli hissetmelisin önce.. Değerli hisset ve sana kendini değerli hissettiren biriyle adam gibi bir ilişki yaşa.. Böyle adi insanlardan uzak dur ve kıçına tekmeyi bas. Ne münasebet ya sana küfür edicek ağza alınmayacak şeyler söyleyecek. Neyin kafasını yaşıyor karaktersiz.. Umarım aklını başına toplarsın hayatının ve kendinin kıymetini anlarsın.. Keyifli sabahlar..
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, benzer soruları cevapladığım çok oldu bu sitede ve hep aynı şeyleri söyledim. Tekrar aynı şeyleri söyleyeceğim ama ekleme de yapacağım muhakkak. Soru başlığını, soru detayını, akabinde yer alan güncellemedeki resimlerin hepsini okudum. Lütfen rica ediyorum böyle insanlara kıymet vermeyin. Siz bu kadar değersiz misiniz gerçekten? Afedersiniz size... git diyecek birini nasıl seviyorsunuz ki? Ben şahsen bugüne kadar böyle bir telaffuzu hiçbir kıza karşı kullanmadım ve bundan sonra da kullanacağımı sanmıyorum. Onun niyeti belli, sizin aradığınız şey belli aslında. Kendisi de bunu açık açık itiraf etmiş. Böyle bir insanla zaten olmazmış ama boşa kürek çekmişsiniz ne yazık ki. Bunu yola getirip tabiri caizse adam etmek istemiş ve bir parça da olsa sevilmeyi hak ettiğinizi düşünüp ondan sevgi beklemişsiniz. İşte burada büyük bir hata yapmışsınız. Böyle bir insan sevilmez, sevgiyi hak etmiyor ve böyle bir insanın sevgisine de gerçekten ihtiyacınız yok. Ben kız olsam veya erkek olduğum halde fark etmez, ne kadar çok seversem seveyim, sevdiğim kişi bana böyle konuştuğunda anında siler atarım onu. Kimse bana böyle konuşamaz yani müsaade etmem. O yüzden siz de bundan sonra müsaade etmeyin ve yolunuza bakın. Bu kişiden size yar olmaz, hayır gelmez. Size siz olduğunuz için gerçekten değer verecek, sevecek bir imuhakkak çıkacaktır. İşte o gün gelene kadar sabırla bekleyin. Sabrınızın karşılığını alacağınıza inanıyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
150 Yorumla
+1 yılNefesi bitene kadar sevmeli insan hevesi bitene kadar değil Bahaneyle uzaklaşmak istiyor sevmiyor seni seven insan böyle sözler söylemez utanır karşımdaki bayan der ama nedense değer veren hep kadınlar oluyor kadınlar peşinden koşuyor bende konuştum bana neler neler demedi sen ne kadar aşağılık bir insansin dedi bana düşünebiliyor musun önceden de alttan alttan laf vuruyordu güya seviyorum ya salak gibi her sözüne kanıyorum hoşuma gidiyor halbu ki böyle insanın yüzüne bakmayacaksın 2. Şansı vermeyeceksin ben 2. Şansı vermiştim salak gibi döndüğünde birak kendi çöplüğünde boğulsun üzülsen aglasanda geçiyor inan hani hep hayırlısı deriz hayırsızsa uğraşmaya değmez bunlar çete valla bak alışmışlar severim bırakırım umut veririm kendisi adam olsa adam gibi sever resmen cepte görüyor böyle p. c ınsanlar amaçları skini boşaltmak rahatlatmak kalpten seven böyle mi olur? Sevmek te boş adam değilse o kadar sevki sevdiğini zannedersin hatta vazgeçemezsn bir erkek istemiyorsa istemiyordur zorlamanın alemi yok herkes baksın yoluna pişman olsa da osururum ancaaa onu koklar kiymetimi değerimi bilmeyen insan çok değer verdiğim halde kendisine değer vermeyen bir insan bulur çeker pişman olsa da fayda vermez
00 Yorumla
Yani sizin ilişkiniz sadece cinsellik üzerine kurulmuş. Bunu da bile bile kabul etmişsin, sonradan şikayetçi olmaya hakkın yok gibi geldi. En başında tavrını ortaya koysaydın eğer sana böyle kaba davranamaz ve sadece cinsel ihtiyacını gidermek istediğinde aramazdı. Her şeyi kabul ederek kendi küçük düşürmüşsün. O da tabi bu durumdan seve seve faydalanmış. Tüm hata sende valla. Bu durumdan kurtulmak istiyorsan, onunla tamamen bağlarını koparmalısın. Yoksa daha çok küçük düşer, üzülürsün. İşte ben bu yüzden kızları uyarıyorum. Böyle ibretlik olayları okuya okuya paranoyak oldum. Kimseyi hayatıma almak istemiyorum. Kötü insanların her anlamda sizden faydalanmasını izin vermeyin kızlar. Hiçbir erkek ciddi düşündüğü kızla evlenmeden önce birlikte olmak istemez.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. sana demiş ki " zaten böyle olduğunu başından beri biliyordun ne laf yapıyon şimdi" yani ilişkiniz seksten ibaret.. başka bir beklentin olmasın kendini de boş yere kullandırtma..
ettiği küfürlerden sonra hala konuşuyor olman da tuhaf..
insan birazda değerini kendi belirler.. kendine az değer ver..80 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılSadece cinsellik için seninle beraber, bedava rahatlamak için seni kullanıyor. En ideal ilişki özgürce HAYIR diyebildiğin ilişkidir.
58 Yorumla
Soran+1 yılSevgilisi varmış orkide 😔
- +1 yıl
Sevgilisine git anlat, senin utanç duyacak bir şeyin yok.
Soran+1 yılYa kötü ben olursam 🥺
- +1 yıl
Öyle olacak zaten bu tiplerin sevgili genelde kemalim yapmaz modunda oluyor Ahahahah😀
Soran+1 yılO yüzden anlatmamın bir anlamı yok ki
- +1 yıl
Sen bilirsinnnn
- +1 yıl
Hayır anlat gerekirse kötü sen ol, ama karşı teraf bilsin aldatıldığını. Önyargılı olma belki birinin gözlerini açıcaksın. Sen söyle ve aradan çekil. Üstüne düşeni yapmış ol
- +1 yıl
Kötü sen olsan bile anlatki kız kendini kurtarsın
+1 yılMerhaba,
Konuşmaların detayını çok fazla okuyamadım yani az çok olayları ne olduğunu anladım başından okuduktan sonra, belli ki sen bu kişiyi ki duyuyorsun ve ondan da aynı ilgiyi ve sevgiyi bekliyorsun bu gayet doğal bir yaklaşımdır ama şunu hiçbir zaman unutmayın bir insana değer verdikçe o insanın gözünde sizin değeriniz azalır, genel olarak kadınlar kendilerini çeker ve erkekler kadınların peşinden koşar, ama açıkçası sizin durumumuz tam tersi olmuş, size verecek olduğun tavsiye bu konuda kendinizi çok fazla kendinizden çok fazla ölüm vermeyeyim belli ki sizi bir arkadaş olarak görüyor ya da sizin olan ilginize kullanma peşinde, bir süre kendinizi geri çekin uzun bir süre yazmayın konuşmayın zaten istiyorsa o size yazacaktır ama baktınız yazmıyor onda da herhangi bir ilgi yok kendinizi geri çekmenizi tavsiye ederim.
Çünkü hayatta değerli olan sizsiniz size değer vermeyen insanlara değer vererek vaktinizi boşa kaybetmeyin, insanlar böyledir sevdikçe kıymeti bilmezler bakın siz ne güzel konuşmayı çalışıyorsunuz gayret ediyorsunuz ama adam da herhangi bir tepki yok kendi haline bırakın ve sizde hayatınıza bakın,20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılArkadaşım böyle iğrenç narsist birinden neden medet umuyosun? İlişki yaşadın diye seni sevmesini hala bekliyor musun gerçekten. Bak erkekler duygusal bağ olmadan da bal gibi cinsel ilişki yaşar. Sonra da umrunda olmaz. Çünkü biz kadınlar gibi degiller. Sana iliski yaşamadan önce ve sonra bir müddet iyi davranır sonra ortadan kaybolur sonra tekrar gelip yalakalık yapar sana. Sonra gider başka biriyle de duygusal bağ kurar ama seninle sadece cinsel bağ. Ama senin istediğin duygusal bağ o ise bunu seninle yaşamıyor. Lütfen hırsını bir kenara bırak. Gururunu bu şerefsizin ayakları altına alma. İlkindi ama kötü tecrübeydi de geç. Bağlı kalma yani. ona muhtaç değilsin.! Olayı iyice sindir, üzül, kabullen ve sonra yoluna bak. yoksa daha çok üzülürsün... Kendine bu şekilde bağlayamazsin. İyice uzaklaştırırsin. Değerli olmak istiyosan cesaretli olup yol vereceksin ve mesajlarına bir daha asla cevap vermeyeceksin ve görüşmeyeceksin. Taktikse al bunu kullan. Aylarca süründür. Başka türlüsünü yapmaya kalkma. Hele hırs yapıp elde etmeye çalıştikca daha da batarsın. Sen dinle beni. Yoluna bak. Beklentini sıfırla. Yokluğunla terbiye et.
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim ya çok güzel yazmışsın🥺🥺
Cevap sahibi+1 yılRica ederim kendine güven 🌸
Bak burada yapman gereken şey çok basit. Engelle geç yazma arama sorma buluşma. Adam biraz bir konuda haklı. Seni en baştan uyarmış zaten sen kendi kendine beklentilere girmişsin. Baştan bu olaya girmeyecektin veya duygu beslemeyecektin. Sana hakaret edip aşağılıyor, sevgilisini aldatıyor ve sen yine de ona “neden beni sevmiyorsun “ diyorsun.. git sevgilisine her ss i at göster kötü olmazsın aksine bir kızı böyle pislikten kurtarırsın. Ve hayatına bir daha böyle insanlar sokma seninde suçun var öncelikle kendi hatanı görmelisin.
30 Yorumla
+1 yılSana bu şekilde davranan sana zaman ayırmayan seni özlemeyen sadece kendisi istediğinde lütf etmiş gibi seni görmeyen birisine.. ve dahası sana saygı duymayan birisiyle..
lütfen birlikte olmaktan vazgeç
hayatından çıkar kendine saygısı olan her insanın yapacağını yap30 YorumlaBir insan bu kadar ezik olmamalı.
İnsanın az kendisine saygısı olur.
Kullanılan olma..
Bu kafa ile üzülmeye mahkumsun.
Az kendine saygın olsun.
Bu sevgi değil.
Kendini kandırma.
Bu sadece reddedilmenin verdiği takıntı hali.70 Yorumla
+1 yılSöyleyecek birşey bulamıyorum ya. Yemin ediyorum hem sana hem de Tc kızlarının çoğuna söylecek birşey bulamıyorum. Nerde hödük, hanzo, ıt kopuk serseri erkek varsa gidip onları seviyorsunuz. İyi ve yakışıklı olan erkekleri ise üzmekten çekinmiyorsunuz. İyi erkekleri küçük sebeplerden dolayı terk eden çok kız var. Tc kızları bu kafayla giderse tabi böyle hanzolar tarafından üzülür. Sizin için iyi erkekleri sevmek neden zor oluyor anlamıyorum. İşiniz gücünüz sizi kullanıp atacak hanzo erkekleri sevip mutlu etmeye çalışmak. Cidden senin gibi hanzo seven kızlardan soğudum.
00 YorumlaAmacı belli bir kere normal bir şey istedin ama cinsle anlamda istemediğini söyleyince sen suçlu oldun ya hayatınızda ki insanlara biraz olsun dikkat edin seks yapıyor olabilirsiniz ama bu iki kişinin arasında olan bir şey iki taraf isterse olacak bir şey
Sen ona güvenip özel şeyler yaşamışsın ama bak gördüğün saygıya yarın ayrılmak istesen kim bilir nasıl tehdit edecek seni41 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılNeden kendinizi kullandiriyorsunuz?
Seninle sadece sevişmek ici ihtiyacı için görüşüyor onun için bile zamanı yok neredeyse
Onun dediği gibi olmasin lütfen 2 gün sonra onun istediğini kabul edip gitme.20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNe desem bilemiyorum sadece böyle insanların varlığını görmek beni son derece üzüyor pişkin pişkin birde yaptıgı ile gurur duyuyor garibim diger kızıda evlilik vaatleriyle kandırıyor bunları görüyor ve yaşıyoruz sonra dogru bir erkek bile varsa sende aynısındır diyip gönderiyoruz aslında iki tarafta kendi hemcinsine kötülük yapıyor
Sana en basit tavsiyem ise bu günden itibaren bitir ne kendini ne diger kızı kullandır hatta onun kim oldugunu biliyorsan lütfen bunları anlat gururlu bir kızsa kendisini kurtarır yaşanan yaşandı artık önüne bak ve dedigim gibi kullandırma kendini...00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKendin edip kendin bulmussun. Sevginin arkasına sığınma. Biz de sevdik deli gibi aşık olduk ama gidip de bizi sevmeyen adamın yatağına girmedik ilk günden. Sen daha sevgisinden emin olmadığın adamın yatağına ilk günden giriyorsan fuckbody muamelesi görmeyi hakediyorsun. Gorseldeki hakaretleri hakediyorsun demiyorum kesinlikle o ayrı bir şey onun terbiyesizliği. Ancak fuckbody muamelesini hakediyorsun evet. Birde sevgilisi varmış muhtemelen onu seviyordur cinsellikte yaşamamıştır ihtiyaç duyunca gelir senle giderir ihtiyacını ama onunla evlenir. Bu duruma kendini kendin düşürdün çocuk da söylemiş başından biliyordun diye. Bile bile kabul ettiğin şey için ağlayıp sızlama boşuna. Allah akıl irade vermiş keşke kullanmasını bilsen.
00 Yorumla
+1 yılBir kere aranızda aşırı iletişim bozukluğu var çünkü bir taraf saygısını üslubunu korurken diğer taraf fazla düşüncesiz ve laubali davranıyor bu durumu sen dert edinirsin ama o edinmez ve sen bazı şeylere üzülürken o üzülmez hassas olmak karşındaki de hassassa avantajlı ve güzel bir şeydir ince ruhunla eminim senin gibi insanlarla karşılaşırsın ama böyle bir insana en değerli hazinen zamanını kesinlikle vermemelisin umarım en zamanda bu kişiye yol verir ve hayatını daha anlamlı kılacak özel insanlarla tanışırsın
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim umarım olur 🙏🏻😔
Zaten böyle olduğunu biliyordun diyor. Açık açık seninle sadece bir şeyler yaşamak için görüşürüm ötesi olmaz demiş. Üstüne de bir ton laf yemişsin. Resmen it gibi davranmış. Ve sen hala "sevdiğim" mi diyorsun? Kendine gel
51 Yorumla
Soran+1 yılGelebilsem keşke, ben bunu her şeyden çok istiyorum ama vazgeçemiyorum ki
Seni sevmiyor görmüyormusun resmen kullanıyor sende müsade ediyorsun köpek çeksen yüzüne baksan belkide çoktan aşık olurdu her istediğini vermişsin resmen iyicene çıkartmışsın tepene asam nasıl CEPTE görüyor ya tavrına bak insan böyle davranışı kabul eder mi hiç ilk önce kendine saygın olsun onu bu şekilde kendine ne bağlarsın ne de aşık edersin böyle saygısız birini kazanmasan da olur aslında allahımmmmm allahımmm
10 Yorumla
+1 yılDavranışı hoş değil ama orda bir yazı var. Zaten başından beri böyle. Bunu kabul ederek, normal bir ilişkinin dışında beraberliğin var gibi. Başında, sende sadece gel gitli bir ilişki istediysen ve karşındaki insanın tek isteği cinsellik ise durumu değiştiremezsin.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bakın cevabınız onun sözlerinde saklı: 'zaten böyle olduğunu başından beri biliyordun ne laf yapıyosun yine'. Sizi sadece belli amaç için kullanıyor ayrıca kendisi saygısız birisi. O tür kullandıracaksanız kendinizi için daha efendi birini bulabilirdiniz...
01 Yorumla- +1 yıl
Sonraki konuşmaları şimdi gördüm. Görmemeyi tercih ederdim ya kızım genç birisiniz ne oluyor bu kadar mı ezdirir insan kendini böyle bir ş. refsize? Kıvırmasından anladım başkası da varmış ortada. Ayrıca nasıl cepte görmüş sizi gelir birazdan ağlarsın diyor. Umarım o hatayı tekrarlamazsınız. O biri kız da elinden gidecek o sevgi yoksununun. Ama sakın o zaman bile ona dönmeyin. Umarı buna akıl edersiniz.
+1 yılAşkım sen baştan bu kadar rahat olmuycaktın
Ayrıca geç bile kalmışsın birazcık anladiysam çocuğu sana geri döner. Yazık etme kendine sen bu kadar kendine saygısı olmayan birimisin?
Lütfen toparlan bidahada sakın yazma biliyorum incindin bu durum çok zor benimde başıma geldi ama hayat devam ediyor gençsin daha boşver önüne bak bence. ❤️00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. Okurken yerine ben utandım. Hiç mi gururun yok arkadaş. Dünyada ki son insan olsa şu tavır şu konuşma şekli çekilmez. Kendine 1 gram değer vermiyorsun ki o sana niye versin.
52 Yorumla
Soran+1 yılUmarım bir gün sende birini çok seversin ve ne olursa olsun kopamazsın
Aşk İlişkileri konusunda 498 cevap paylaştı. Böyle bir yakın tanıdığım vardı psikolojik destek alıp o kişiden kurtuldu başkasıyla dünya evine girdi şu an bebek bekliyorlar sana tavsiyem hemen kurtul ve diger kıza ulaş bunu anlat yani onu ifşala sonrada önüne bak unutmaki böyleleri sana zarardan başka bir şey vermez seni fiziksel hemde ruhen kullanıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSon konuşmalarında yazmış zaten iki gün sonra tekrar dönersin vs bu adam kesinlikle seni CEPTE görüyor ve kullanıyor sana karşı saygısını yitirmiş ve seni SEVMİYOR seni sevmeyen birisi zaten gitsin neden hala buna tahammül ediyorsun ben bu kıza nasıl davranırsam davranayım bana döner kafasında baştan böyle birisiyle cinsellik yaşaman hataydı tek bu adama karşı artık bir duygun kalmadığını söylersen ve umursamaz davranırsan belki seni elde etmek için uğraşabılır
10 Yorumla
+1 yılBu sevgililik değil fblik. Yazmaya bile değmez amacı net gayet.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbana böyle davranabilecek kimse yok dünyada. Kendini berbat hallere sokmuşssun tamamen senin hatan ben karsıda bir sorun görmüyorum çünkü en basından beri böyleymiş ve sen kabul etmişssin. Uzak dur ve kendine çeki düzen ver çocuğu boşver senin ciddi sorunların var önce onları çöz bence
00 YorumlaSeni pek seviyor gibi gelmedi seven insan böyle konuşmaz zaten bence ayrılman en iyisi ilk başlarda zorlansa bile eminim sonradan geçer ama bu çocuk seni üzer bence. Boşuna bu tavırları çekmene gerek yok önce onu uyar hala aynıysa yoluna bak.
02 Yorumla
Soran+1 yılSevgilisi varmış 😔
Böylelerini nerden buluyorsunuz anlamıyorum. İşte o çok istediğiniz şerefsiz erkekler bunlar niyeti belli işte seni cinsellik açısından sadece istiyor yol ver gitsin kendini kullandirtma
30 Yorumla
+1 yılYani kusura bakmada daha fazla salaklık yaparak bu çocuğa katlanma derim seninle konuşma tarzına bak kendinde nasıl buluyor bu haddi ya kendi ezdirme kızım aptal mısın sen kendine gel ona mecbur değilsin ona bağımlı gibi hissetme kendini bu çocukla da zaman harcayıp kendini üzme sen değerlisin sen kendin için sen değerlisin öncelik sensin unutma
20 Yorumla
+1 yılSevdiğim insan bana böyle davranamaz. Davranırsa sevdiğim olmaz. Direkt atarım hayatımdan. Bu kadar alçaltılmaz sonuçta
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 356 cevap paylaştı. Ne yaşadıysan yaşamışsın, bundan sonrasına onsuz devam etmelisin. Kendine saygını kaybetmişsin.Çok bozuk bir insan olduğu belli oluyor. Senide et parçası olarak görüyor.
10 YorumlaBöyle serserileri hayatınıza alın verin tabi istediğini aldıktan sonra takmaması normal iyi tekme koymalar hak ediyorsunuz iyi geceler
20 Yorumla
+1 yılSeni cinsel anlamda kullanıyor sende bunu kabul ediyorsun. Üstüne bide bu tavıra rağmen ona yazıyorsun. Hiç mi kendi değerin yok? Yazık etme bırak yazma yazarsa da cevap verme. Bunu bile bile kabul etmekte senin hatan. Ama hatanı daha fazla ilerletme yazık etme kendine.
00 Yorumla
+1 yılSize kendinizi bu kadar değersiz hissettiren insanlara nasıl oluyor da kalbinizi açabiliyorsunuz anlamıyorum. Lütfen kendinizi bu kadar değersiz hissetmeyin hissettirmeyin böyle insanların hayatınızda yeri olmaması lazım inanın hayatınızdan çıkardığınız an özgüveninizden tutun hayata bakış açınız bile değişecek sizi hak etmeyen insanlara yüz vermemeniz ve acilen ondan uzaklaşmanız naçizane tavsiyem..
00 YorumlaCiddi olamazsın? Genelevde çalışan kadıblara bile bu kadar kötü davranmıyorlardır. Sana hem bu muameleyi yapıyor hemde hakaret ediyor şaka mısın ya?
02 Yorumla
Soran+1 yılGenelevdeki kadınlara neler yapıyor tahmin bile edemezsin bi tutma bence bu şekilde de beni ezme
Aşk İlişkileri konusunda 369 cevap paylaştı. Ah be kızım böyle aklı uçkurunda olan erkeklereden uzak dur kullanıp böyle tersliyorlar işte. Sen ne saf duygularla yazmışsın ama o üzüldüm sana...
02 Yorumla
Soran+1 yıl😔😔😔
Kendini kullandırtmamalıydın. Bir daha hiç muhatap olmamalısın böyle biriyle
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKızım sen kafayı mı yedin ya böyle birine sevdiğim mi diyorsun sen. Aklını mı yitirdin. terbiyesiz cebinde görüyor ya. Kullanıyor seni ya kullanıyor. Aşk hoşlantı filan yok. Sana karşı bir şey hissetmiyor kendine gel.
10 YorumlaSevdiğin kişimi bu senin bide? Allah yardımcın olsun tek söyleyeceğim şey koşarak uzaklaş ondan
20 YorumlaSana böyle konuşan birisine değer veriyorsun. Az bile yapıyor sana
20 Yorumla
+1 yılSana böyle davranabilen birinden nasıl vazgeçemiyorsun akıl alır gibi değil. Sen böyle davrandıkça sadece yatar kalkar seninle.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Çocuk seni öyle bi eziklemiş ki vay anasını ya. 😂 La biraz gururun varsa daha konuşma bunla. Azcık kendinize değer verin kızlar.
Erkekler umursamaz kızları sever00 YorumlaDirek böyle bir insanla ilişkimi bitiririm çünkü benim için ilişkide saygı herşeyden çok önemli ve bu kişi sana değer vermiyor
00 YorumlaKendine ne yaptığının farkında mısın sen? Sana bu şekilde davranmasını nasıl izin veriyorsun ya aç gözünü, aklını başına al lütfen..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Şahsen yapamaz çünkü buralara gelmeden biterdi çoktan ilişki ha sende ki olay ise hiç bir çözüm yok en başta sen istemediğin için bu ilişki bitmez
00 Yorumla
+1 yılOğlan söylemiş ama , başından beri demiş. Fakbody demek istemiş heralde. Burda ister istemez hata sende oluyo.
00 Yorumla
+1 yılÇocuk seni sevmiyor ki sana karşı ne kadar ters. Uzak dur ondan.
01 Yorumla
Soran+1 yılDurabilsem keşke 😔
Argo olacak da seveni s... S... severler hesabı olmuş bu
20 YorumlaAçıkçası adam seni kullanıyor vazgeç ne gerek var yazık etme kendine
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 681 cevap paylaştı.
+1 yılBuse bu mala bi daha yazarsan ben seni döverim kız 🤬🤬 kendini bişi sanıyo adam mı kalmadı?
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Nasıl yazık ediyorsunuz kendinize bir bilseniz...
Neyse ya banane...10 Yorumla
+1 yılHerif zaten biliyordun falan yazmış basta fuckbuddy ayağına başlamışsın belli yanlış yol izlemişsin
20 Yorumla
+1 yılAmacı sadece seks niye görüştünki bununla bu kadar bedenine hakaret
00 YorumlaLa cocuk fb yapmıs seni sen hala sevdiğim adam diyorsun 😂
00 YorumlaBu p kurularıyla sevgili olan sizlersiniz, sonra da zırlamayın.
00 YorumlaBeynini pipisi ile idare eden beyler. Zor güzelim zor. Yazik etme kendine
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılGörüşme sebebi belli demek ki normal görüşme yapamıyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBu ne be dünyanın en saçma şeyini dese bile karşındaki böyle tepki verilmez dağ ayısı bu kız bunla hala konuşuyorsa harbi enayidir
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBir de açık açık aklım uçkurumda diyor shbanamamamd
Soran+1 yılNe kadar konuşmayacağım desem de dayanamıyorum 😔
Cevap sahibi+1 yılBaşkasıyla konuş geçer karantina döneminde zorypksa
Cevap sahibi+1 yılBuna bir daha yazarsan cidden kusura bakma ama dünyanın en aptal insanı olursun
- Aşk İlişkileri konusunda 627 cevap paylaştı.
+1 yılKonuşmalardan bariz zaten tek derdinin ne olduğu. Yolla gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendini kullandırmayı bırak adam zevkine bakıyo kalbine değil
21 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKusura bakma ama salak değilsen ayrılma vaktin gelmişte geçmiş bile, ben senin yerinde olsam ağzına zıçmış tekmeyi vurmuştum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Bununla yanyana otobuste bile durulmaz.. kendini istismar ettirme... bas engeli... bu seni kullanmis
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. kullanmış seni
sadece seks objesi olarak görüyor20 Yorumla- Devamını Gör (55)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar