Evet beyler bu kız değer görmeyecek basit kız konumunda mıdır sizin için eğer böyleyse erkekler bize dediğin de biz neden onları basit olarak algılamiyoruz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Şu bir gerçek ki sevgiyi güzel ve doyumsuz yapan yegane gerçek onu paylaşabilmekten geçer.
Duygular birinin karşısındakine karşı gurur yapıp içinde yaşamasıyla özelliğini zamanla kaybeder.
Buna bencil sevmek denir. Karşısındaki bütün cesaretini toplayıp ona sevdiğini söylüyor kim bilir bunun için kendisini ne kadar zamandır buna hazırlıyor.
Sevmekten daha önemli birşey varsa oda sevilmektir şüphesiz. Sevmesini bilmeyen ya da sevgisini ifade edemeyen sevilmeyi de başaramaz.
Bir insan birini sevdiğinden emin olduğu zaman cinsiyeti ne olursa olsun bunu ona bir an evvel bir şekilde usulünce ifade etmelidir.
Bunu yapmak o kişiyi basit bir yapıda olduğunu göstermez.
Aksine sevdiği kişiye karşı ne kadar sevgi yüklü bir kalbe sahip olduğunu gösterir.
Seven bir kalbe sahip olmak o insanı yüceltir küçültmez.
Çünkü sevgi bu dünyadaki en eşsiz bir hazinedir.
Buna sahip olmak ayrı buna sahip olduktan sonrada bunu ifade edebilmek ayrı bir cevherliktir.
Bunu yapabilen bir erkekse bu onun asaletli bir ruha sahip olduğunu gösterir.
Yok eğer bunu yapabilen bir kız ise buda onun asıl bir ruha sahip olduğunu gösterir.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBugüne kadar 3'ü ciddi olmak üzere 59 kız girdi hayatıma. Sevdiğini ilk söyleyen hiçbirinde ben olmadım. Ya kız söyledi ya da olaylar söylemeden gelişiverdi. Ve hiçbirini bu sebepten ötürü basit olarak görmedim. Tam tersine gurur yapmayan herkese bir saygım vardır. Sevdiğini söyleyen kızı güçlü bulduğum gibi az biraz da hayranlık beslerim.
10 Yorumla
+1 yılErkeklerin de kadınlar gibi ilgiye, sevildiğini hissetmeye ihtiyacı var. Erkekler kadınların egosunu tatmin etmesi gereken biri değil. Özellikle ilgi, sevgi, para vb. erkekten bir çok istediği olan kadınların erkekler bunları isteyince onlara saygı göstermeyip insan yerine koymaması sinir bozucu.
01 Yorumla- +1 yıl
Bu arada kadınlar erkeklere onları sevdiğini söyleyince basit olmuyor, gayet normal oluyor.
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
38
Cevap
46Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. hayır cesur yapar..
ama çoğu erkek cepte görüyor zahmetsiz elde ettikleri için..20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılallah askina biraz dengeli olmayı öğrenin. adam gcini yırtıp kız elini oynatmıyor.
verdiğimiz değeri nolur braz anlayın. artk kafayi siriycam yani. bile bile reemen ilişkiyi bozmaya calisiyon uz.
aptlmsn nesnz ya.
sana demiyorum yanlış anlama genel konuştum.10 YorumlaHayır cesaretli kız yapar , kız gibi kız helal valla 👏👏
32 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ediyorum 🤗
- Aşk İlişkileri konusunda 401 cevap paylaştı.
+1 yılSevdiğini söyleyebilen kızlara daha çok saygı duyuyorum.
22 Yorumla
Soran+1 yılBenim ki rahatsız o zaman
- +1 yıl
Bence de
+1 yılBurada sevdiğini nasıl söylediği belirler her şeyi. Cinsiyet fark etmeksizin kişi sevdiğini söylemeli. Sevdiğini söylemek kişiyi basit değil insan yapar. Dediğim gibi bunu ifade ediş tarzın önemli.
20 Yorumla
+1 yılİnsanların sevdiğini söylemek basitlik mi? Muazzam saçma.
11 Yorumla
Soran+1 yılBence de öyle.
Aşk İlişkileri konusunda 529 cevap paylaştı. bu düşünce yapısı yüzünden binlerce kişi sevgili olamıyor saçma bence
50 Yorumla
+1 yılBasit bir kız gibi görünmez. Ben eğer çok hoşlandıysam baya bi duygular hissettiysem karşısına çıkıp senden hoşlanıyorum ben dediğim olmuştu.. Sanaldaysa da mesaj atarak olmuştu
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen ben de sanaldaydi ben de mesaj attim
Neden olsunki.
Biz bir kıza seni seviyorum desek bizi basit bir erkek mi yapıyor.
Hislerini açıklamak ve sevildiğini duymak kadar güzel bir his yoktur11 Yorumla
Soran+1 yılAynen bence de
+1 yılHayır tabiki aksine, onu cesaretli kadın yapar , Cesur olmak her zaman insanı 1.0 önde başlatır unutmayın
10 YorumlaNe alakası var böyle düşünme, seviyorsa söylemeli insan. Öbür türlü de biraz ego oluyor ben söylemem o söylesin diye.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sevmek, bunu soylemek neden basitlik olsun? Sacmalik.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 681 cevap paylaştı.
+1 yılHayır ya olurmu öyle şey cesur öz verili yapar illa birsey olacak sa
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bence bu cesaret işidir.. erkekte o cesaret yoksa kız söyleyebilir..
10 YorumlaBence hiç alakası yok bu ilişiği daha hızlandırır güzll hale getirir
10 Yorumla
+1 yılasla ama malesef öyle oluyor karşı tarafın gözünde.
10 Yorumla
+1 yılBasit kız konumuna düşürmez bence ya özgüveni olan bir insansa söyler
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet basit durumuna sokar benden pay biç ben sürekli neler soyledim kendimi yıpratmışım boşuna haketmeyen insana dönüp bakmayacaksn
20 YorumlaAlakası yok ya ne basıtlıgı ben imkansızı basarmıs bırı olarak konusuyorum sadece soyle anlat kendini sen kendın olursan hele ki ona huzur verdıgını hıssettırırsen olay bu soylemelısın bence sen o bu yok sız varsınız sonrası sadece sahip cık sevgine anlat benim tavsiyem
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılSeviyosan söylüyosan neden basit olasın ki söylememek basitlik
10 Yorumla
+1 yılBen sevdiğim zaman herşeyi söylerim sevgi emek fedakarlık güven ve cesaret ister askta asla gurur olmaz o yüzden benden yana sıkıntı yok
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. hayır tabiki ama erkek milletinin degerini yükseltir ki bence buna degmez.
27 Yorumla- +1 yıl
Bence o değeri hak edenler var niye değmesin ki?
- +1 yıl
Erkeklerin de sevildiğini bilmeye ihtiyacı vardır hanımefendi, ayıp etmişsiniz.
- +1 yıl
@mutsuzben47 ülkemizde sevgiyi sadece kadınlar hak ediyor bunların kafasında böyle bir algı oluşmuş onun haricinde erkekler insan bile değil
- +1 yıl
Haklısınız zaten haberlere kadına şiddet uygulamayan birileri çıkmıyor dağın birde görünmeyen tarafı var gerçi sizde sütten çıkma ak kaşık değilsinizde neyse işte
- +1 yıl
Onlar kötü insanlar, ona bakarsanız pek göz önünde olmasa da erkeklere de şiddet var. Bir kaç saat önce Show tv de bir kadın kocasına şiddet gösterip, eski kocasıyla plan yapıp çocuklarını alıp kendi ülkesine kaçmış. Kötü kadınlar da var yani.
- +1 yıl
Şiddet gösteren kişiler var diye iyi erkekleri de değersiz diye tabir etmeniz ayıp.
neden basit olarak görelim aksine dahada bağlardı sonuçta bizi sevdiğini söylüyor en kötü beni arzulardı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Hayır. Sokmaz. Tam tersine öz güvenli, samimi ve sıcak bir kadın olduğu imajıyla bana güven verir. 😎
00 Yorumla
+1 yılGaliba evet ama söyledik bir kere pişman mıyım değilim😂
01 Yorumla
Soran+1 yılBen pişmanım kanka 😂
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. daha neler...
türk kadını ile avrupalı kadın arasındaki fark bu...
hissettiğini söyleyememek...00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 491 cevap paylaştı.
+1 yılAbi en nefret ettiğim şeydir birini gizlice sevmek, imkansız bile olsa ne şartta olursa olsun sevdiğimi söylerim karşı taraf ne düşünürse düşünsün
00 Yorumla bana söyleyen olsa diye bekliyorum bazen... (daha önce söyleyenden baya zaman geçti)
04 Yorumla
Soran+1 yılO kiz da yurekliymis demek ki 🙂
- +1 yıl
evet cesaretli oluşu beni etkilemişti. Bende, dürüst kendinden emin ne istediğini bilen. bir sey sordugumda kemküm yerine ya da yalan yerine pat diye gerçeği söyleyen kadın 1 adım öndedi. lafını asla esirgemicek. seviyorsa söylicek benim hosuma gider acıkcası onu da sevmem için bir neden sunuyor bana.
Soran+1 yılBen de kendinden emin ne istediğini bilen özgüvenli biriyimdir annem tarafından asilanmis galiba bana bu küçükken bu yaptığım iyi bişey yani demi
benim çok hoşuma gider kıza aşık değilsem bile bir düşünürüm
10 YorumlaAsla daha çok erkek sevildiğini bilirse daha naif olur.
14 Yorumla- +1 yıl
Bazıları gercekten boyle oluyor
- +1 yıl
Evet oyle ama sevildigini ögrenince dusunceli davrananların zıttına egolanıp kücümseyen ve basit goren de cok maalesef bu ülkeden kaynaklı mı bilmiyorum Genelde Türkiye de her seyin ucurumlarla karsılık bicimleri oluyor
- +1 yıl
Bu durumu şöyle açıklim önce kendimden benim anne baba ben ilk okul 1 deylen ayrıldı annem çalışmaktan bana sevgisini veremedi biraz sevgisiz büyüdüm sevgiye açdım bir çok kız arkadasım oldu hep gerçekten beni sevdiklerine inandım ama hayal kırıklığı yaşadım... Şimdi benim gibi sevgiye aç büyümemiş bazı arkadaslarım var mesela yakın çevremde şu sözcüğü duyuyorum ağızlarından beni sevmeyen ölsün sevilcek adamım tabi gibisinden aslında bu durum yaşanmışlıklarla alakalı biraz mantık biraz duygusal bakmaktan geçiyor kimi insanda sevilmekten korkar. Ya bağlanırsam ve beni üzerse diye yani demem o ki türk erkekleri egosundan mantıksızlından bu halde yabancı bir kaç arkadasımda var içlerinde n biri kendini çok beğenmiş oda beni sevmeyen ölsün kafasında dır bu biraz kader ve şans meselesi umarım sevgini boşa çıkarmayacak birini bulursun
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır, sevdiğini söylemen normal bişey erkek söyleyecek diye bişey yok
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Ne ilgisi var? Erkek söyleyince basit oluyor mu ki, kadın söyleyince olsun?
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Ne alakası var yahu ne biçim takıntılıklar bunlar :d
00 YorumlaHayır devir değişti artık ilk adımı at boşver bazen erkek cesaret edemiyor açılmaya
00 Yorumla
+1 yılNe kaybederim diyerek konuya giriş yapmıştım ama sonuç hüsran, kaç yıl onun için üzüldüğünü bilirim.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Kadin geri durmalı bu konuda kosturun erkekleri peşinizden
00 YorumlaHayır basit konuma sokmaz
Basitlik böyle bişey değil.
Sevmiş ve gitmiş söylemiş. Gayet doğal00 Yorumla
+1 yılHayir bu bağlamda her erkek basit mi oluyor cinsiyet esitsizligi görünüyor Şu an sorunda
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 475 cevap paylaştı.
+1 yılKalbinden ne geçiyorsa onu yap kim ne düşünür diye önemseme cesur ol
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunu diyen kıza bağlı. Bı kız vardı sınıftaki herkese aşıktı. d
02 Yorumla
Soran+1 yılBen herkese değil ama bir ona aşığım 😂
Cevap sahibi+1 yılAşık olmak ciddiye alınacak bir mesele değil asıl önemli olan zamanın getirdiklerine rağmen aşkın sevgiye dönüşebiliyor mu? Maalesef daha bu cevabı öğrenemeden evlenenlerden dolayı boşanmalar arttı
+1 yılKızlar şu egonuzu bırakın ve sevdiğinize açılın hep bizden bekliyorsunuz biz mücemimiyiz nerden bilecez içinizi, içinizi dökün de bizde bilelim yoksa başkasına yar oluruz arkamızdan bakarsınız
00 YorumlaNe alakası var içinden geliyorsa söylemeli ki ben erkege sevdiğimi söylemişliğim cok oldu karşılıklı veya karşılıksız içimde kalcağına atayım gitsn ne kaybederim dedim yani
00 YorumlaSöylemek saçmalık. Söyledik bir b. Olmadı boşver gitsin
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle
Sevdiğimizi söyleyince güven geliyo takmıyolar seni cepte gibi bişey oluyosun genel olarak bu tespit varrs
00 YorumlaNe alaka kızım. Söylicek tabi napsın içinde mi tutsun.
044 Yorumla
Soran+1 yılSöyledim de karşımda ki mal galiba
Soran+1 yılPsikolojik sorunları varmış
Soran+1 yılŞiddet seven biriymiş
- +1 yıl
Söyleme yazacaktım ama iş işten geçmiş erkeklere seni seviyorum denilmez aklında bulunsun
- +1 yıl
Önce ilgi gösterirler ilgi bulmadıkça daha çok ilgi gösterirler tam aklına girer ortadan kaybolurlar seviyorum denilince sanki değerleri katlanmış mal gibi özgüvenleri artar başkasa bişey olmaz bence tamamen ego
- +1 yıl
Hiç şaşmıyor erkeklerin hepsi aynı
- +1 yıl
Hiç bir erkek senden çok hoşlanıyorum diyen kadına a bende demez gözünde küçülür o artık bütün kadınlar tarafından beğenilecek moda girer
- +1 yıl
Zaten denmemelidir ilgilenirsin beğendiğini belli edersin gelirse ne ala gelmezse duygu kusmak hiçbir zaman sonuç vermez
- +1 yıl
On kere okudum ne diyorsun anlamadım
- +1 yıl
Benim babam annemi sevip edebiyle gidip isteyip evlenmiş gidip millete yazıp ilgi gösterip sonrada defolmamış
- +1 yıl
Aynıdır bak konuyu saptırıyorsun ben diyorum ki bir erkek sana ilgiliyse sende ilgi göster konuş yakınlaşın ama gidip de sadece beğendiğin erkeğe ben senden çok hoşlandım deme çünkü soğur bu şaşmaz bunun söylememenin başka yolları var önce ölçüp tartmak yakınlık kurman lazım valla kimse etkilenmez bundan ben düşerim diyen yalan söyler
- +1 yıl
Uzun süre görüşelim diyen biri ben nihayet tamam deyince ‘kısmet’ dedi benim fikrim değişmez
- +1 yıl
Soruyu soran arkadaş şu an ne yapıyor merak ettim
- +1 yıl
Sadece bi tane değil ki biriyle takipleşip çok güzel konuşuyorduk mesaj atmış cvp vereceksen baktım inst. Silmiş düşün twit açıp ordan ne oldğunu sordum zaman kaybı dedi bişey demiyorsan uygulamayı siliyoeum dedim iki gün oldu msjı açmamış bile gelde buna seni beğeniyorum de
- +1 yıl
Bu duyarsızlık mı terbiyesizlik mi bilemedim
Soran+1 yılBenim zihnim böyle çalışıyor bir anlık bir düşünce geldi ve boyle bişey yaptım fakat önemsiz onemsizin dediği doğru sonuç vermiyor fakat otomatik oldu yani
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🙂
- +1 yıl
Sana bende bişey sorayım gerçi çok iyi niyetli cevaplar veriyorsun ama olsun😅 üç gün oldu mesajıma cevap alamadım görüldü de atmamış okumadan silmiş olabilir mi
- +1 yıl
Boşver tecrübe oldu sana da
- +1 yıl
Sağol
Soran+1 yılÖnemsiz bana mı dedin iyi niyetli cevaplar veriyorsun diye 😄
Soran+1 yılBen bişey yapmıyorum defoldu gitti kurtuldum 😂
+1 yılHayır bence tam aksine daha iyi
10 Yorumla
+1 yılÖyle olunca benim g*ötüm kalkıyo, hoşuma gidiyo. 😂😁
10 YorumlaBazıları basit ve her erkeğe aynı şeyi diyor diye düşünür bazıları da bu duruma çok sevinir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Duygularını açıklamak ne zamandır basitlik oldu
10 Yorumla
+1 yılAslında değil ama türk erkekleri küçük görüyor
10 YorumlaBana biri sevdiğini söylesin baş üstünde tutarım ne diyorsun ya 🙈🙈🙈
00 Yorumla
+1 yılIlk adim atiyosa ve o söylüyosa evet
01 Yorumla
Soran+1 yılBaşka türlü nasıl söyleyebilir ki
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılTamamen yanlış bir düşünce
10 Yorumla
+1 yılAlakası yok. öyle düşünen ahmaktır.
00 Yorumla
+1 yılYapma güzelim karizmayı çizdirme
00 YorumlaSevginin cinsiyeti olmaz
00 Yorumla
+1 yılSeven sevdiğini söylesin neden basit olsun ki
00 Yorumlabence açılan kız cesurdur açılan kızları severim
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDeğer görmeyeblrsn dikkat et
07 Yorumla
Soran+1 yılKendinin sorunu 😂 Aynen oyle oldu 😂
Cevap sahibi+1 yılArtiiiiiiiiiissssss
Soran+1 yıl😄😄😄😄
Cevap sahibi+1 yılArtizzz ol hadi artizzzz 😝aman ezilme de artiz ol
Soran+1 yılSağ ol teşekkür ederim😄
Cevap sahibi+1 yılHer zmn böyle cömert değlmdir 😝 ona göre
Soran+1 yılBenim farkım ne dostum 😀
+1 yılhayır niye soksun cesaret göstermiş işte
10 Yorumla- Devamını Gör (24)
Devamını Gör(69)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Bir kızın erkeğe sevdiğini söylemesi, onu basit kız konumuna mı sokar?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler